LG írta:Akkor talán edzőt is olyat kellett volna hozni, aki illik az eltervezett profilba, nem? Sőt, az lett volna a legfontosabb. Luis Enrique, de előtte Pep is fürdött be emberekkel, de voltak nagyon jó fogásaik is, meg amúgy is letettek ezt-azt az asztalra.
Hogy ne csak off legyen: vezet az Atalanta, úgy látszik eddig tartott a spanyol foci nagy feltámadása.

Áthozom ide, talán ide illik a legjobban.
Ott vagyunk hogy 2017 tavasza. Olyan edzők voltak elérhetőek hogy Sampaoli meg Koeman. Nem az volt hogy kilójával voltak elérhetőek a spanyol ajkú stílusedzők, és csak válogatni kellett közülük. Volt az 1 év múlva az argentínokkal iszonyatosan lebőgő Sampaoli, meg az alkoholista Koeman. Így utólag én nagyon örülök hogy ő jött közülük. Többször is kérdeztem már de eddig soha senki nem válaszolí rá. Kit kellett volna hozni? És ezt úgy kell ám nézni hogy Klopp akkoriban épp szenvedett a Pool-al ( meg amúgy is, ő soha nem lesz Barca edző ), a PL-ben asszem a Pep - Mou párharcot hypeolták.
Én az ilyen esetekben akkor tudom validnak mondani az érvelést, ha meg tudod mondani hogy akkori szemmel nézve ki lett volna jobb edző. Ugyanis én nem tudnék mondani nála jobbat, mai szemmel is max Tuchel-t tudnám, de ő nem tud egy szót sem spanyolul, tavaly ő is lebőgött a MU ellen, és idén is gyalázat volt amit a Dortmund ellen műveltek le. Mondom ezt úgy hogy iszonyatosan utálok egy kupasorozat, főleg onnan is 1-2 meccs alapján bárkit megítélni.
csababarca írta:optimus írta:
Teljesen feleslegesen futod le ezeket a köröket, az információ 99%ban a hétvégén Farkas Norbi kommentárjával megnézett meccsből, eurobarca főoldalból, és nso címek végig olvasásából jön.
ezzel szemben vagy Te, aki szabad bejárással bír a játékosokhoz, a vezetőséghez, és az összes klubhoz köthető újságíróhoz, médiamunkáshoz, és ezekből informálódik.
ezt már nem egyszer játszod el, hogy csak te vagy tájékozott a fórumon, mindenki más fotelből okoskodik. = akinek más véleménye van.
máskor jobb ha inkább végigolvasod a beszélgetést, mielőtt beleokoskodsz, talán értelmezni is tudod, miről volt szó egyáltalán.
persze csak ha belefér az idődbe két Barto és Messivel történő beszélgetésed között.
elképesztő.
A kettő között van azért egy apró különbség. Focis forumok és twitter alapján informálódok. Ezek segítségével elég sok külföldi csapat szurkolójának véleményét lehet elolvasni, amiket értékelni lehet hogy mennyi igazság van benne, és az alapján véleményt lehet alkotni. EMellett elég sok infóhoz lehet jutni relatív kis energia befektetéssel, pl ha csak annyit csinálnál hogy beköveted palesz-t twitteren rájönnél, hogy amiket írsz annak a fele totál agyrém. És tényleg nem kell mást csinálni csak palesz-t bekövetni, nem egy túl nagy effort, de máris eltűnnének az ilyen agyrémek hogy nekünk nicns felismerhető stílusunk miközben a juvénak ( A JUVÉNAK !!!! ) igen. ( De pl a real sokkal jobban felismerhető stílusára is kíváncsi lennék, mert egy régi tv-n simán összekeverem a 2010-es West Hammel, amikor Crouch fejére dobálta be Diop a labdát bedobásból )
ezt már nem egyszer játszod el, hogy csak te vagy tájékozott a fórumon, mindenki más fotelből okoskodik. = akinek más véleménye van.
Ehhez annyit, hogy tényként fogalmazol meg teljesen alaptalan tájékozatlan 'véleményt', és ez alapján szidsz mindenkit. Ez kb oylan 'vélemény' mintha holnap beülnék hozzád töri órára, felállnék és szépen előadnám, hogy Szent István egy korabeli transformer volt ami lovaskocsivá alakult át és hajtott végig az országon a hátán Vazullal.
Annyi tényt tartalmaz hogy éltek ilyen nevű emberek, plusz tegnap este megnéztem a transformerst, szal nekem ez a véleményem a dologról.