Dkaresz írta:Lehet, hogy sokan megköveztek majd, de egy kérdést felvet ez a pár kifizetett millió. Nem lett volna előrébb a csapat, ha ez az összeg Coutinho fizetésére lett volna elköltve. Nyilván utólag okosabbnak tűnik a sztori, de lett egy edző váltás. Lehet ki tudta volna hozni Coutinhoból, ami benne van. Talán kicsit jobb játékos, mint az "új úriember".
Nem kövezlek meg, de nem értem, hogy jön ide Coutinho. Nekünk most center kellett, és csak a Ligából igazolhattunk. Mellesleg Coutinho a Bayernben is gyenge, a mi játékrendszerünkben pedig nincs is meg a helye, ez nem hiszem, hogy QS-el máshogy lenne, annyit nem változott a játékunk, és valószínűleg nem is fog. Jelenleg egy púp a hátunkon a fickó, ugyanolyan pénznyelő, mint Dembelé, de nála még a sérülésekre sem lehet fogni.
Én inkább azt nem értem, hogy miért nem az olcsóbb és gólerősebb Angelt hoztuk, de most már mindegy keseregni ezen.
Suarez harcolhat a helyéért.Lehet, hogy 2 ékkel fogunk játszani.
Erőnléte jobb is, mint a többieknek (kivéve Vidalt, és de Jongot), mert ahonnan jött, ott futni is szoktak a meccseken.
Dehogy kell Suareznek harcolnia a helyéért, a legrosszabb napjain is bérelt helye volt a kezdőben. Griezmann is előtte lesz a sorban, formától függetlenül, mert drága volt, és sokat keres.
Erőnléte jobb is, mint a többieknek (kivéve Vidalt, és de Jongot), mert ahonnan jött, ott futni is szoktak a meccseken.
Nem nézek Leganes meccseket, de ellenünk láttam őket, ez alapján, illetve a tabellán elfoglalt helyezésük alapján tudom őket megítélni. Ha olyan jó az erőnlétük, akkor valószínűleg focizni nem tudnak.