Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
BL. motivációval a Barcába?!
hagyjad, le van írva az egész lényege a főoldali cikkben, ide is be volt téve magyarázó kommentsorozat, de vkiknek fontosabb, h mantrázzák az agymenésüket.MichaaBee írta: ↑2020.06.26. 17:23:25Nem tudom, hogy hanyadik alkalommal látom itt leírva, hogy Pjanic nem ér 70 milliót. Barátkozzon meg mindenki a gondolattal, hogy ez csak számviteli ügyeskedés, Arthur se ért soha 80-at, csak így kellett lepapírozni. Egyébként nagyjából 30 milla + 40 milla lenne ez a két játékos szerintem, de a különbség úgyis 10. (Transfermarkt szerint meg csak 4 millió van a két játékos piaci értéke között, úgyhogy ez alapján még jól is jártunk...) Ha valamivel nagyon kötözködni akarunk, akkor gondolom ennek lesz valami magasabb adóvonzata, ami néhány százezer vagy millió euróban nyilvánul meg, és ami pusztán azért kerül elköltésre, hogy a vezetőség által hozott belső költségvetési szabályoknak eleget tegyünk. (De igazából ezzel is csak találgatok, fogalmam sincs, hogy pontosan milyen adó/járulék van még ezután). Mindenesetre azt felejtsük el, hogy Pjanic nem ér 70-et, mert ezt itt senki nem állította.![]()
Ha Pjanic 70, akkor de Bruyne 300nál kezdődik. Tök egyszerű a képlet majd elmondhatja hogy bezzeg az én vezetésem alatt BL elődöntők, bajnoki címek, Kupa győzelmek voltak, az új vezetőség meg az 1-2 évében örül a BL helyezésnek.Subinho írta: ↑2020.06.26. 15:01:24Sok idióta igazolást láthattunk az utobbi években, de ez az Artur-Pjanic csere??? Érthetetlen és elfogadhatatlan.
Artur labdabiztos, jó játékos, sokat mozog, fiatal, még sokat fejlődhet.
Pjanic semmivel nem jobb az eladni kívánt Rakiticnél. 70 misit meg soha nem ért! Ezen kívül 3x annyi a fizuja mint Arturnak.
Hihetetlen és bántóan felháborító, ami Barcelonában folyik.
70 Misi mínuszban van a költségvetés? Nos lehetne 50 pluszban jelenleg, ha nem hozzák ide a teljesen felesleges Griezmant!
Sokkal inkább őt kellene pénzé tenni, illetve az Umtiti, Dembelé, Coutinho pakkot. Rájuk semmi szükség. Fél áron csak megvenné valaki, mondjuk hármukért csak kapnánk egy 100-120 misit...és akkor nem kéne 7,5 millió fizetést adni egy középszerű Pjanicnak.
A világ vice komolyan. 70 millió...
Csak kontrasztnak írom, Ronaldo, vagy Hazard kicsit több volt, 100 körül, de azért van különbség köztük.
Ha Pjanic ennyit ér, akkor De Bruyne mennyi lenne? 200???
Még ha 80 vs 30-ért rendezték volna le az üzletet, talán megemészteném, de akkor is ott a koruk.
Rossz nézni, mi történik ott....
Vajon miért a használhatóbb játékost tudjuk eladni a használhatatlanok helyett?
Ugyan, szerintem csak sikerülne valahogy úgy megkötni az összeget hogy bukjon vele a csapat 30-40 milliót.
Állítólag 10 millió az igénye.Bacsa írta: ↑2020.06.26. 11:02:13Én örülnék Cavaninak. 33 éves az igaz, de ingyen jönne, így csak az éves fizuja lenne a kiadás vele kapcsolatban.
Mivel nem nyert BL-t, így lenne motivációja, és nem csak levezetni akarna. Szerintem a hasonló korú Suáreznél jobb lenne. 2 évre megoldhatná a befejező csatár posztot, és addigra eldőlhet, hogy Trinxcao, Fati (bár ők nem igazi befejezők) mire viszik.
Én simán elpasszolnám Griezmant és Suárezt ha ő jönne.
Annak idején Henry is azért jött a BArcaba, hogy Bl-t nyerjen és Villa is. Mindeketten nyertek is, aztán leléptek 3 év után. Igaz ők kicsit fiatalabbak voltak.
Nem beszélve arról, hogy így a következő elnökség kezébe adjuk a befejező csatár kérdést, illetve lesz ismét 2 évünk keresni a "tökéletest". Mostmár nekünk is nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy kiért adunk ki 100+ milliót.Bacsa írta: ↑2020.06.26. 11:02:13Én örülnék Cavaninak. 33 éves az igaz, de ingyen jönne, így csak az éves fizuja lenne a kiadás vele kapcsolatban.
Mivel nem nyert BL-t, így lenne motivációja, és nem csak levezetni akarna. Szerintem a hasonló korú Suáreznél jobb lenne. 2 évre megoldhatná a befejező csatár posztot, és addigra eldőlhet, hogy Trinxcao, Fati (bár ők nem igazi befejezők) mire viszik.
Én simán elpasszolnám Griezmant és Suárezt ha ő jönne.
Annak idején Henry is azért jött a BArcaba, hogy Bl-t nyerjen és Villa is. Mindeketten nyertek is, aztán leléptek 3 év után. Igaz ők kicsit fiatalabbak voltak.
Így van,folyamatosan igazolunk méregdrága játékosokat akik természetesen nem válnak be. A fiatalok meg NULLA percet kapnak.Iniesta68 írta: ↑2020.06.26. 08:30:08Érdekes dolgok mennek a háttérben.
Mégse lesz nagy gond, mert a "játékot" visszaadja Riqui, Fati, Trincao. Csak őket kellene játszatni Griezmann, Rakitic, Suarez kárára.
El lehet adni a nélkülözhetőket: Rakitic, Griezmann, Coutinho, Neto, Firpo és hátradőlni, bízni a fiatalokban, a pénzből pedig rendezni az adósságot.
Ha én lennék az elnök nem szeretném úgy átadni a klubbot, mint egy disznóólat, amit sürgősen ki kell ganézni.
De embere válogatja.