Végeredmény: Vissel Kobe – Barcelona 0-2

Azért én még Schäfert meg Sallait ide venném, azért egy Bundásligában ők simán stabilan pályán vannak (ha egészségesek), ők nem rosszak még. Meg Gulácsi sem. Különben ha észrevesszük ez már 7 ember, mikor volt a magyar válogatott kezdőjében hét! darab értelmezhető színvonalat képviselő játékos? Szoboszlai pedig ha tovább fejlődik komoly klasszis is lehet.csababarca írta: ↑2023.03.27. 21:54:22Mindent elmond a nemzetközi futballszínvonalról hogy egy Ádám Martin érvényesülni tud.
Szoboszlai, Kerkez, Orbán, Szalai (Attila, nem a bohóc), akik tényleg korszaktól függetlenül is magas szinte futballoznak.
A többi erős közepes vagy annál lejjebb, de a jó koncepció és közeg, illetve a foci hanyatlása erre bőven elég is.
Nem ezt mondta, hogy a haja miatt van a Lipcsében.
Sajnos az ilyes fajta mentalitás jellemzi a kis országunkat és hasonló gondolkodás miatt nem lépünk soha előre. Ha szted a szép hajáért van Lipcsében Szobo ès mèg le is nézed a ligát… jó szakèrtèstvisca el barca írta: ↑2022.11.18. 10:27:34Azert a bundesligabol, ahol van masfel ertelmes csapat, nem tul nehez bejutni a blbe. A PLben also hangon 6 csapat tolong ue. a helyekert.
Hagyjuk mar ezt a szoboszlait. Soha nem jut tul egy lipcs szintu csapaton. Ennyi erovel amugy egy detari is gyengebb volt mert csak egy olymiacosig jutott.
Nézőpont kérdése, stabilan több BLtop16 főleg a mai fociban, mennyiségre ugye mindenképp több, plusz ugye az ezzel járó bundesliga top4-ek szerintem nagyon mimimum ott vannak mint az EL-döntő, és hogy melyik a nagyobb csapat, az sem nagyon kérdés. Mint ahogy az sem, melyikük a nagyobb játékos, kit ismer Európa. Nem vitatom a képességeit, imádtam gyerekként, ujjongtam az ollózásánál, vagy bármilyen másde nem a milettvolnaha határozza meg, ki mekkora focista volt, és mit ért el. Rengeteg csúcsképességű játékosnak lett Geránál akár kisebb karrierje, bármilyen okból kifolyólag, későn kezdte, fejben megrogyott, sérülés, akarat hiánya... Csak a Barcából is lehetne ilyeneket sorolni.Rivaldo11 írta: ↑2022.11.18. 05:56:34Az kimaradt, hogy Gera pl Európa liga döntőbe vitte a Fulhamet? Ezt csak arra, hogy Szoboszlai már most többet ért el. Ráadásul Gera pályafutása gyakorlatilag a sz@rból lett megmentve, kb 20 évesen kezdte lényegében komolyan venni a dolgokat. Feltételezhető hogy jóval magasabb szintig is eljutott volna, mint amit amúgy elért, ha mondjuk olyan profin lett volna épitgetve mint pl Szoboszlai. Kivételes , extra képességű játékos volt.
A mi szüntünkön, persze (akkoriban még hajlandó voltam magyar focit nézni, és szerintem volt nála egy nagyobb zseni amúgy a Debrecenben, aki nem volt hajlandó a válogatottban játszani, de ez magánvélemény). Szoboszlai meg európai szinten. Eredményekben is már most többet ért el, mint Gera összesen... (elég csak annyi, hogy két különböző csapatban volt BL top16-os, és mindkettőben húzóember...) és 22 éves, most kezd berobbanni...
Szoboszlai 22 évesen egy stabil BL egyenes kieséses csapat húzóembere úgy, hogy a topligákban csak Messi és KDB adott több asszisztot. Gera csúcsa két angol kiscsapat volt, ahol kb annyi gólpontot hozott le sok év alatt, mint Szoboszlai csak a mostani szezonjában fog. Szerettem, akkoriban a legjobb magyar játékos volt, jó volt nézni a játékát éppenséggel, de ég és föld a két játékos már most. És Szoboszlainak alighanem nem a Lipcse lesz a csúcs, ami pedig már eleve sokkal magasabb szint, mint a West Brom, Fulham...visca el barca írta: ↑2022.11.17. 20:39:20Remélem ezt csak viccnek szántad. Szoboszlai a cipojet nem kothetne be a szipusnak.bence0330 írta: ↑ Ügyes volt pl. Gera, de ha elvonatkoztatunk a romantikus "régenmindenjobbvolt"-tól, akkor Szoboszlai már most sokkal magasabb szinten van
Remélem ezt csak viccnek szántad. Szoboszlai a cipojet nem kothetne be a szipusnak.bence0330 írta: ↑ Ügyes volt pl. Gera, de ha elvonatkoztatunk a romantikus "régenmindenjobbvolt"-tól, akkor Szoboszlai már most sokkal magasabb szinten van
Én vacilláltam Orbán és közte, de végül nem rá nyomtam első körben, még egy évet talán adtam volna, de a mostanival is teljesen egyetértek.