2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sun...Nyiri81 írta: ↑2020.09.03. 09:34:12https://www.thesun.co.uk/sport/football ... r-dad/amp/
Ez most hogy? 2.4millió font per hétPersze.
Remélem még Suarez is marad végül (nehogy Messi szomorú legyen), és akkor ezt a gyalázatos szezont is lehoztuk vezéráldozat nélkül.csabimo írta: ↑2020.09.03. 07:19:48Mundo Deportivo, Albert Roge ,és még több helyen arról írnak, hogy Messi ma döntést hoz a helyzetéről.
90% esélyt adnak hogy marad, es kitölti a 2021ig élő szerződését! (A masik verzió, ha úgy dönt távozik, amit egyébként is szeretne, azt hogy képzeli ingyen elsétál?)
Leo unokatestvére annyit mondott, hogy a Barcelonától való távozása bonyolult, nem 100%ig biztos benne hogy elengedik!
Kezdejen mindenki megbarátkozni a gondolattal hogy “Se Queda”!?( nem tudom hogy lehet ilyen légkörbe focizni, új csapatot építeni, bajnokságért meg Bl-ért küzdei) Akkor jön Lautaro ha marad??
![]()
Ezzel egyetértek, ha rajtam múlott volna, ők lettek volna a nagytakarítás első áldozatai. És bízom is benne, hogy hamarosan valahogy el lesznek távolítva, bár a járvány most a kezükre játszik, így aláírásokat is nehéz lesz gyűjteni. Nem is értem, hogy a 21. században ezt miért nem lehet elektronikusan megoldani, pláne a jelenlegi helyzetben.Nyugodt lékkör csak akkor lesz, ha az elnök és bandája eltakarodik. Ez az egész nem történt volna meg ha ez a gazember nem kavarja a sz@rt. Négy év alatt erkölcsileg, anyagilag és szakmailag tönkre tette a csapatot.
Már vele is középcsapat vagyunk, nemzetközi szinten biztos. A fiatalokban pedig szerintem éhesek a sikerre. A tudások még kérdőjeles, de motivációban szerintem nem lesz gond. Nagyon visszaesni pedig már nincs hova. Az európai élmezőnytől már idén is messze voltunk, az ilyen Sevilla, Villarreal szintű csapatok pedig annyira le vannak maradva, hogy még Messi nélkül is előttük kéne maradnunk. Legalábbis a keret megfelelő menedzselésével. Ha Koemannal rossz irányt veszünk, akkor lehetünk bajba. Ilyen esetben, ahogy láttuk a Real példáját, nem szabad húzni az időt az edzővel, gyorsan kell váltani, és olyan embert hozni, aki jó irányba tudja terelni a csapatot.Messi nélkül egy sima mezei középcsapat szintjére süllyedünk vissza. Ráadásul hatalmas bértömeggel, amit nem lesz képes kitermelni a klub és egy év alatt is rengeteg mínusz lehet. Nagyon komoly szakemberekre lesz szükség és hatalmas munkára, hogy valaki újra felépítse a Barcelonát. Messi nélkül félek lehetetlen. Van benne annyi, hogy még képes segíteni a megújulást.
Nem lenne itt gond, ha tele lennénk sikerre éhes játékosokkal, de sajnos azt érzem, inkább mindenki a fizetésével foglalkozik,és nem a mutatott játékával.
Nyugodt lékkör csak akkor lesz, ha az elnök és bandája eltakarodik. Ez az egész nem történt volna meg ha ez a gazember nem kavarja a sz@rt. Négy év alatt erkölcsileg, anyagilag és szakmailag tönkre tette a csapatot.LG írta: ↑2020.09.02. 20:52:09Messi szempontjából - már amennyire meg tudom ítélni a helyzetét - leírtam a véleményemet.
Ha a csapat (nem a vezetőség!) szempontjából nézem, akkor én is azt mondom, hogy most már semmiképp ne maradjon, és jobb lenne, ha minél hamarább sikerülne lezárni a cirkuszt. A csapatnak nagyon kellene már egy nyugodtabb légkör, és ezek után, ha Messi maradna akarata ellenére, ez majdhogynem lehetetlen, hogy létrejöjjön. Persze előfordulhat, hogy idővel beállna sorba, és így jó hangulat alakulhatna ki az öltözőben, de erre látok kisebb esélyt. Nagyobb valószínűséggel lehetnénk egységes csapat nélküle, mondjuk én éppen emiatt Suarezen kívül a többi pajtásától és megválnék, de ez most nem tűnik reálisnak. Anyagilag is nagy bukta lenne, ha most egy évig még fizetnénk a morcos Messit, aztán jövőre ingyen lépne. Koeman - aki szintén nehéz személyiségnek tűnik - nem hinném, hogy jól ki tudna jönni vele.
Ha pedig úgy maradna, hogy hosszabbítana még több fizuért, na az is botrány lenne ezek után. Én eddig nem fordultam Messi ellen, de ez esetben megtenném.
én abban, h senki nem mond semmit, de a Sport megírja, h a City 500+Silva+De Bruyne+ Pep Guardiolát ajánl Messiért, és visszahozzuk Neymart is huszadszorra.