2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én viszont egyáltalán nem gondolom így. Szerintem nem véletlen nem mond le, annak ellenére hogy nyilvánvalóan semmi esélye nem lesz újrázni ennek a vezetőségnek.LG írta: ↑2020.09.15. 17:03:10Én is úgy gondolom, hogy most már csak jelképes értéke lenen Barto elzavarásának, de ezért is meg kellene tenni.
Szomorú, hogy ez megint nem fog összejönni, és ez most már egyértelműen a sociók gyalázata. Ki kellene venni a kezükből a döntési jogot, mert nem szolgálják a klub érdekeit!
Elég sokat szidtam Bartot, de szerintem semmivel nem lennénk előrébb, ha 2-3 hónappal előbb lenne a választás. Ezt nem most kellett volna meglépni és szerintem az ellenzék, bár nem ezt mondja, baromira örül, hogy nyernek még egy kis időt.sansz írta: ↑2020.09.15. 15:05:49,
De ép ésszel felfogni lehetetlen, hogy mi külföldi Barca szurkolók, de még a semleges szurkolók is egyértelműen látjuk, hogy vezetőségi szinten a sz.rba, a mocsokba viszik a klubot, lehet ismét csak az az elmélet nyer tanúbizonyságot, hogy lépj egyet hátra és kívülről meglátod a valóságot.
Abban egyet értek, hogy a csapat szempontjából mindegy, hogy most megy Barto, vagy majd csak márciusban. Viszont az nagyon nem mindegy, hogy kitölti-e a ciklusát és úgy megy, vagy pedig idő előtt elküldik. Hosszú távon fontos lenne példát statuálni, hogy igaz jóval később, mint kellett volna, de elzavarták a sociók a maffiózókat. Ellenkező esetben a következő garnitúra is hasonlóan a klub nyakára nőhet.sansz írta: ↑2020.09.15. 15:05:49Elég sokat szidtam Bartot, de szerintem semmivel nem lennénk előrébb, ha 2-3 hónappal előbb lenne a választás. Ezt nem most kellett volna meglépni és szerintem az ellenzék, bár nem ezt mondja, baromira örül, hogy nyernek még egy kis időt.barca_bome írta: ↑2020.09.12. 15:24:58Ha ez a bizalmatlansági is sikertelen lesz, akkor Bartoéknak vagy sikerült a sociók körében a véleményvezéreket megvenni kilóra, vagy ennyire tojnak a csapatra a sociók. Nem tudom melyik változat a rosszabb...
De ép ésszel felfogni lehetetlen, hogy mi külföldi Barca szurkolók, de még a semleges szurkolók is egyértelműen látjuk, hogy vezetőségi szinten a sz.rba, a mocsokba viszik a klubot, lehet ismét csak az az elmélet nyer tanúbizonyságot, hogy lépj egyet hátra és kívülről meglátod a valóságot.
Amúgymeg kicsit azért azt is érzem, hogy bár Barto nem ártatlan, de azért nem mindenről ő tehet. Hiába mondják sokan, nem igaz, hogy minden igazolás rossz volt, sőt, én szinte csak Grizest emelném ki, akiről első pillanatban tudni lehetett, hogy semmi keresnivalója itt. De európai viszonylatban nem mondanám, hogy olyan katasztrófa volt. Coutinho, Dembelé (bár én sosem láttam annyira tehetségesnek, de sok szurkoló örült neki), Fati, Puig beépülgetve, most pedig Pedri, Trincao elég jó lehet. Arthur pedig jó vétel volt és a körülmények ellenére nem is buktunk rajta, Umtiti sem lett volna önmagában rossz igazolás, Paulinho nagyon jó volt, De Jong jó lehet stb.
Ne értsetek félre, nem akarom, hogy Barto maradjon, volt jó pár gusztustalan húzása, amik nem is sültek el jól, de átigazolások terén sokszor pechünk is volt és emberanyagból most sem állunk olyan tragikusan.
Minden csapatot kettébe roppantana, ha Mascherano, Iniesta, Xavi, Messi kaliberű egyének szép sorban kiöregednének. És látjuk az se jó, ha marad miközben a jó statokhoz már mindenkinek őt kell megjátszatni és az se jó, mikor gyakorlatilag a csúcson megy el.
Szerintem tök mindegy, hogy decemberben megy, vagy márciusban, az visziont biztos, hogy nem jó, ha valós problémák helyett egy emberre mutatunk rá és csinálunk belőle valami ördögi figurát, mert akkor az egyéb problémák biztosan maradni fognak. Amióta Xavi elment, ez egy lefelé zuhanó kő volt, most elértük a földszintet és mondom, azért emberanyagra szerintem jobban állunk, mint pl a Real, el lehet indulni felfele. Lehet még innen a pincébe is zuhanni, de ez a mocsokba viszik a klubot azért túlzás.
Elég sokat szidtam Bartot, de szerintem semmivel nem lennénk előrébb, ha 2-3 hónappal előbb lenne a választás. Ezt nem most kellett volna meglépni és szerintem az ellenzék, bár nem ezt mondja, baromira örül, hogy nyernek még egy kis időt.barca_bome írta: ↑2020.09.12. 15:24:58Ha ez a bizalmatlansági is sikertelen lesz, akkor Bartoéknak vagy sikerült a sociók körében a véleményvezéreket megvenni kilóra, vagy ennyire tojnak a csapatra a sociók. Nem tudom melyik változat a rosszabb...
Ha össze gyűlik akkor megindul a tényleges indítvány, amin a Sociók X százalékának(ha jól tudom 10, de ez nem biztos) szavaznia kell, és ha eléri a 2/3-mados többséget a leváltást követelő voks akkor Bartoékat azonnali hatállyal kirakják és ideiglenes elnökség lesz, előrehozott szavazással.davi10 írta: ↑2020.09.15. 08:38:01Amúgy ha össze is gyűjtik, akkor mi lenne? Már ki van írva márciusra az időpont, de akkor előbbre hoznák?
Vagy mi az ilyen egyéb "előnye" ennek így, hogy fél év maradt a ciklusból?
Amikor Benedito gyűjtögetett, akkor még értettem a pattogást, mert akkor még több év volt hátra.
Pár hónappal előrébb lenne hozva, novemberre vagy decemberre talán. Igazából az egyetlen jelentősége szerintem az, hogy jól megmutatja a sociók mennyire is foglalkoznak azzal a klub merre tart. Ez igazából már inkább vélemény nyilvánítási lehetőség volt csak, nem érdemi változtatásra lehetőség. Ez pedig jól érezhető és egyértelmű közömbösség. Sokat ér így a klub jelenlegi modellje...davi10 írta: ↑2020.09.15. 08:38:01Amúgy ha össze is gyűjtik, akkor mi lenne? Már ki van írva márciusra az időpont, de akkor előbbre hoznák?
Vagy mi az ilyen egyéb "előnye" ennek így, hogy fél év maradt a ciklusból?
Amikor Benedito gyűjtögetett, akkor még értettem a pattogást, mert akkor még több év volt hátra.
Dehogyis, csak Laporta, a 13862-es számú socio is aláírta a kezdeményezést, mely kapcsán eddig nem nyilvánult meg. Arról, hogy eddig mennyien írták alá nincs hír.culinho írta: ↑2020.09.06. 11:22:12Ha jól értem a spanyol cikket a Sporton, akkor Laporta tegnapi adat szerint összegyűjtött 13.862 szavazatot. 16.500 kell a kötelező referendumhoz Bartomeu ellen és 22.-ig van idő. Külön gyűjt Victor Font, ő még nem hozta nyilvánosságra a számokat, de támogatják egymást, a szavazatok meg biztosan összeadódnak. Így szinte biztosra vehető a bizalmatlansági indítvány. Szerintem - remélem - legkésőbb mire összegyűlik a kellő aláírás lemond az elnök.
Hatalmas respect a socioknak ebben a helyzetben ennyi aláírás nem kis teljesítmény. Vehetjük kompenzációnak azért, mert eddig hatalmon hagyták..
mit ne mondjak, érdekes......Andris írta: ↑2020.09.04. 19:04:21Szóval most az történt, hogy:
1. Messi kiállt nyilvánosan, személyesen
2. megmondta, hogy marad Barcelonában
3. elmondta, hogy szerinte a menedzsment tönkretette a klubot, és ezért keresett volna olyan helyet, ahol versenyképes csapatban játszhat
4. Bartomeu ígérete ellenére nem engedte el
Nekem úgy tűnik, hogy minden Barto által szabott feltétel teljesült ahhoz, hogy azonnal lemondjon. Nem ez volt a két feltétel? Messi maradjon és nyilvánosan mondja ki hogy ő a probléma.
Ki gondolta volna....MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.09.04. 20:12:36
Holnap is azzal lesznek tele az újságok hogy Messi marad, és hogy sírt a családja, nem azzal hogy egyenesen kimondta, hogy sporszakmailag katasztrófa a vezetés évek óta.
5. Bartomeu azt ígérte ha Messi szerint vele van baj akkor önként lemondAndris írta: ↑2020.09.04. 19:04:21Szóval most az történt, hogy:
3. elmondta, hogy szerinte a menedzsment tönkretette a klubot, és ezért keresett volna olyan helyet, ahol versenyképes csapatban játszhat
Nekem úgy tűnik, hogy minden Barto által szabott feltétel teljesült ahhoz, hogy azonnal lemondjon. Nem ez volt a két feltétel? Messi maradjon és nyilvánosan mondja ki hogy ő a probléma.
Jah hát ez nem fog megtörténni...de szerintem mostmár mindegy is, vicces szezon elé nézünk.Andris írta: ↑2020.09.04. 19:04:21Szóval most az történt, hogy: