La Pulga írta: ↑2020.10.06. 00:36:52
Na meg sikerult majdnem ingyen eladni Rafinhat a PSG-nek. En klubbot, mint mienk ilyen rosszul eladni meg nem lattam.
Nagyobb baj, hogy nem vettünk belső védőt se támadót, Araujo még úgy ahogy biztató, Sevilla ellen nekem nem tűnt gyengébbnek mint Piq, vagy LAngléét. Támadóba viszont meredekebb 17 éves gyerekre, a barcába sose volt formába Grizire, hasztalan Dembelére, és kiégett Messire támaszkodni. Utóbbi még formába lendülhet, és Couti meggyőző eddig. Fatit láttuk tündökölni, de nagy kérdés, majd ha kapja a negatívumokat is képes lesz e 17évesen felülemelkedni fejben és standard teljesítményt nyújtani egy idényen át. Grizi és Dembi nálam kuka, de már régóta, jó lett volna tőlük megszabadulni, voltak is kérők, nem is akartak annyira maradni, de megint jó döntések születtek

legalább 2 másik teher ment, mondjuk Suarezt 10 millió euróért leköpni kemény volt, Raki meg már 2 szezon óta mehetne nálam, főleg, hogy akkor 80-ért tette volna.
Trincao biztos jó játékos lesz, de most 30 milliót másra kellett volna elkölteni, Pedri nekem sokkal bíztatóbb amúgy is.
Idén a Madrid se szikla kemény, sőt az Atletico sem, sztm ezért bajnokságba nyerhetünk, bár lehet Sevilla ahogy elnéztem nagyobb versenyt jelent majd, mint a madridiak

Bl felejtős és jelenlegi keretben nem látok olyan változásokat, hogy akár 2-3 éven belül ténylegesen ott legyünk. De az irány jó, várjuk az új vezetést, Kúman nekem bejött, szerintem jól kezeli a sztárokat. Ha lesz egy kis pénz igazolásra, kirakunk még pár léhűtőt és jöhet újból a BL.