Ha akkora ász meg penge lenne a gyerek bármelyik csapat kifizette volna a kért 20 millát, de érdekes módon még kölcsönbe se akarta vinni egy nagy csapat sem."
Biztos, hogy én nem értek annyira a focihoz, de.. akárhány (és sajna ez nem túl sok) meccsét láttam a Barcában, engem Todibo megvett kilóra.
Laza volt, elegáns, erős, gyors.
Igen, francia, meg fiatal, meg könnyelmű... de hát 20 éves volt.
Már az első kölcsönét sem értettem, ezt a mostani helyzetet pedig nem is akarom elfogadni.
"Edzésen nem győzött meg" - ezt sportolóként sosem értettem igazán.A mérkőzés a döntő, nem az edzés! És nekem ne mondja senki, hogy - ha sportolt - nem látott olyant, hogy valaki az edzésen szétfutotta az agyát, az edző kedvére való módon végezte minden feladatát, majd a meccsen netto emberhátrány volt. De, vannak ilyenek - lehet a Barcában is.
Na, ahhoz kell az edző, hogy ezeket kezelje. az egyiket rávegye a munkára, a másikat helyén kezelje. De ehhez edző kell.
És Todibonak voltak azért most is ajánlatai és ne legyünk teljesen elszállva a saját csapatunktól: lehet egy Everton kezdő játékos bőven jó lenne nálunk is 4. embernek!!!
Szóval csak annyit akartam ezzel jelezni, hogy személy szerint sajnálom Todibo menesztését.
És hogy Koemannál van esélye a fiataloknak? Azért ezzel várjunk. Én kicsit fafejnek érzem, meg kockának, aki minden meccsen csak ugyanazt a cserét tudja meglépni (Pedri, Trincao), bármit is kívánna az adott mérkőzés.
Mindegyik mérkőzés kiáltott Puig játékáért (Coutinho lejövetele után), karmester és elképzelés nélkül folyt mindegyik ilyen mérkőzés azután. De Koemann már letette a voksát... szóval azért nem irigylem a fiatalokat - és az elegáns, könnyed, kreatív játékosokat sem Nála..