2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon sokat számítana az a 2 hónap is. Már csak azért is, mert helyre kerülnének a dolgok, bebizonyosodna hogy a klub a sociók kezében van és nem az elnökség a mindenható, ezért az utána következő elnökségnek-elnökségeknek ott lesz a fejében hogy nem tehetnek meg minden szemétséget következmények nélkül mert leváltják őket a sociók a pityuba.
Mondhatnak most már akármit... Dobálhatják a sarat, megvan a kellő szavazatszám! Csak magukat ássák alá még jobban, már ha egyáltalán ez lehetséges.wectory írta: ↑2020.10.07. 16:48:07Hiába az egyértelmű elutasítás a Bartomeu és az elnökséggel szemben, már megy a reklamálás!!!
Az elnökség szócsöve (MD) által panaszkodnak (Óscar Grau CEO által) a szavazat ellenőrző bizottság elnökére - Josep Maria Vallbona -, hogy nem használta ki a szavazatok érvényességét ellenőrző összes lehetőséget és tiszteletlen és goromba volt a klub által delegált két taggal![]()
A katalán futballszövetség akinek tagja Josep Maria Vallbona, alaptalan vádaskodásnak nevezi Óscar Grau nyilatkozatát.
A bizalmatlansági szavazás kiírása sem olyan egyszerű a jelenlegi pandémiás helyzetben, ez nagyban függ a katalán kormánytól, hogy jóváhagyja-e a szavazás megtartását. Már pedzegetik azt a témát is, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályok alapján minden szavazóhelyen max. 6 ember tartózkodhat egyidőben.
Mindenkinek az lenne az érdeke, hogy Bartomeu és az elnökség lemondjon önként.
De, látva az eddigi hozzáállásukat, nem biztos, hogy megteszik![]()
Valahogy nem akarják, hogy más is beletekintsen a klub könyvelésébe és szembesüljön a valós helyzettel.
Azért van.. - többek között ez már presztízs kérdés is.
Tudom, hogy nincs benne, de nekik az lenne a lényeg, hogy bajnoki meccs legyen, mert ott nem lehetnek nézők, tehát kisebb az esélye annak, hogy összejön a 10%-os részvételi arány.Titinho írta: ↑2020.10.07. 08:59:52
Igen azt tudom, hogy elvileg ez benne van a szabályzatban, de szerintem az nincs megkötve hogy milyen meccsnek kell lennie, BL, bajnoki vagy kupa.
Belegondolva a Fradi meccs talán túl közelinek is tűnik, 3 hét múlva ugye meccs, még ki is kell írni a szavazást, elnökjelölteknek kampány miegymás. Talán akkor a november elején lévő Dinamo elleni meccs. Ha nézők nélküli bajnokira írják ki hétvégére akkor nem hiszem hogy meglehet kb 11 ezer érvényes szavazat. Kiemelve, hogy érvényes. A 2/3-os többségtől én nem félek.
Járja a hír a spanyol orgánumokat valamint a Cadena Ser is lehozta, hogy amennyiben sikeres az indítvány (ma ugye az lehet) akkor több igazgatósági tag is lemondana még a referendum előtt.![]()
Kiváncsi leszek meglesz e a 66%-ék, az tuti 20 nap múlvára pontosan írja ki a választást ez a szánalmas kis bohóóc, 11%-os részvétel garantált, kiváncsi vagyok mennyi támogatója van még, de nagyon tetszik ahogy rugkapál és szenved, minden megaláztatást megérdemel, amiért így bánt a játékosokkal, és lehetetlenítette el a Barcelonát évekre előre.
Na most már bekavarodtam én is.kluivert1899 írta: ↑2020.10.07. 09:52:21Én úgy tudom, hogy amint összejön a szükséges számú szavazat, a jelenlegi elnökségnek 10 munknapon belül ki kell írni a referendumot. Itt annyi lesz a választás, hogy Barto menjen vagy ne, 10%-os részvétel és 2/3-os többség kell. Ha összejön, akkor azonnal felmentik, a jelenlegi elnökség korlátozott jogkörrel megy tovább és ki kell írniuk az előrehozott választást. És itt jön képbe a meccsnap, tehát Barto szempontjából ez már irreleváns. Itt van lényege a kampanyoknak is. De javítsatok ki ha tévedek.
Én úgy tudom, hogy amint összejön a szükséges számú szavazat, a jelenlegi elnökségnek 10 munknapon belül ki kell írni a referendumot. Itt annyi lesz a választás, hogy Barto menjen vagy ne, 10%-os részvétel és 2/3-os többség kell. Ha összejön, akkor azonnal felmentik, a jelenlegi elnökség korlátozott jogkörrel megy tovább és ki kell írniuk az előrehozott választást. És itt jön képbe a meccsnap, tehát Barto szempontjából ez már irreleváns. Itt van lényege a kampanyoknak is. De javítsatok ki ha tévedek.Titinho írta: ↑2020.10.07. 08:59:52Igen azt tudom, hogy elvileg ez benne van a szabályzatban, de szerintem az nincs megkötve hogy milyen meccsnek kell lennie, BL, bajnoki vagy kupa.
Belegondolva a Fradi meccs talán túl közelinek is tűnik, 3 hét múlva ugye meccs, még ki is kell írni a szavazást, elnökjelölteknek kampány miegymás. Talán akkor a november elején lévő Dinamo elleni meccs. Ha nézők nélküli bajnokira írják ki hétvégére akkor nem hiszem hogy meglehet kb 11 ezer érvényes szavazat. Kiemelve, hogy érvényes. A 2/3-os többségtől én nem félek.
Járja a hír a spanyol orgánumokat valamint a Cadena Ser is lehozta, hogy amennyiben sikeres az indítvány (ma ugye az lehet) akkor több igazgatósági tag is lemondana még a referendum előtt.![]()
Igen azt tudom, hogy elvileg ez benne van a szabályzatban, de szerintem az nincs megkötve hogy milyen meccsnek kell lennie, BL, bajnoki vagy kupa.
Szerintem bajnoki meccsre fogják kiírni. Mintha úgy emlékeznék, hogy van az alapszabályban egy olyan pont, hogy meccsnapon kell rakni. Így majd mondhatják, hogy az alapszabálynak megfelelően cselekedtünk. A bibi annyi, hogy ott ugye nem lehetnek szurkolók...Titinho írta: ↑2020.10.06. 15:51:44Érvényes szavazat: 15.557 db
Érvénytelen szavazat: 814 db
Feldolgozásra vár: 3715 db
Kevesebb mint 1000 érvényes szavazatra van szükség a holnapi napon és sikeres a bizalmatlansági indítvány.
A Fradi elleni meccsnapra ki is lehetne írni a szavazást, akkor lenne esély a kb. 11 ezer aláírásra.