2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
erre miro már reagált alattam, ez gyengusz volt. továbbra is: ha sztárgázsit kérek, akkor sztárként is kell működnöm. ha fifázni meg késni akarok, semmi baj, csak akkor ne is kérjek el sztárgázsit. illetve ne csodálkozzak, ha fikáznak emiatt, ha mégis így alakul a dolog.westerngom írta: ↑2020.10.10. 15:37:26![]()
Remélem, azért legalább előtted megvan az a kép, amikor ez az buta 20 éves gyerek alkuszik a minden hájjal megkent, gazdasági bűnöző Bartomeuval szemben és kierőszakolja a fizetését. Ne vicceljünk már, ahhoz két fél kell, hogy egy szerződés aláíródjon. Azt bizonygathatom, hogy nekem 12M. Euro-a fizetés dukál, ha kiröhögnek velem szemben az asztal másik oldalán.
Valverde Dembi edzője volt 2,5 évig, ezalatt nem nyerte el különösebben a szimpátiáját. te egyszeri esetről írsz, nem értem, ez a teljes képet miben befolyásolja. azon kívül persze, h Ernő is képes volt hibázni, amit egyébként is tudunk. a Deschampsra vonatkozó kitekintődet nem is értem egyáltalán. Deschamps Valverdétől, Bartotól, az eurobarca fórumtól függetlenül nem bízott a gyerekben, nem tette be a csapatba, és le is nyilatkozta a médiának, hogy komolytalan a srác.westerngom írta: ↑2020.10.10. 15:37:26Valverde maga is elismerte, hogy felelős azért, hogy a sérüléséből éppen "felépült" játékosát pályára küldte, kockáztatva a rásérülés veszélyét. Egyébként szüksége lett volna egy egészséges Dembelére, mint egy falat kenyérre, nem hogy kirakja a csapatból.
ezzel kapcsolatban lehet, h tényleg tévedtem. fingom nincs már, mikor volt pontosan egészséges a srác.
Erre:westerngom írta: ↑2020.10.10. 15:37:26Koeman-nak megmondta a kenyéradó gazdája (Bartomeu), hogy pénzt kell csinálni a gyerekből, arról nem is beszélve, hogy csak úgy jöhet üdvöskéje Depay, ha túladnak rajta.
westerngom írta: ↑2020.10.10. 15:37:26Az komoly amikor a pizzával, x box-val, elalvással jönnek egyes emberek, mint ha ott lettek volna és a saját szemükkel látták volna azt a rengeteg alkalmat...
hiba vagy nem hiba, megint csak az a kérdés, hogy melyik a valószínűbb: ennyi bárgyú edző van, vagy Dembélé égeti le magát mindegyiknél? Coutinhoról, André Gomesről miért nem voltak hasonló pletyik, amikor velük is leégtünk, és őket is el akartuk adni?westerngom írta: ↑2020.10.10. 15:37:26Mint írtam, egy egészséges Dembele-t padra tenni és rosszabb alternatívákat, posztidegen játékosokat az ő jobb/ vagy balszélső támadó posztján játszatni a legnagyobb hiba. Az biztos, hogy meccshiánya van a gyereknek és formába is kell, hogy lendüljön, szóval ez a lehetőséget kapott kétszer húsz percre és nem villantott elég röhejes magyarázat.
Bartomeu is sokat tett azért, hogy ez a hangulat kialakuljon Dembele körül az nem vitás, mert érdekes módon, ha az érdekek úgy hozták, a klub mindig meg tudta oldani, hogy kiszivárogtassák a belső információkat, a játékosról.
Nos, a tény szót Te írtad, le szóval, ha bizonyítani kell akkor legfeljebb neked kell, mert én azt írtam, hogy pont nem bizonyítható, hogy mikor mit csinált és hányszor tette.Barcahun írta: ↑2020.10.10. 15:24:41Nos, ez tény (xobx, haverjaival él együtt, nem alszik stb), ha nem hiszed járj utána és akkor cáfold ilyen vehemensen, fogadtak mellé egyébként gasztroenterológust, meg szakácsot, nem az ő pénzén ám, klubb fizeti, bár állítólag Ő akar profi lenni azért is maradwesterngom írta: ↑2020.10.10. 13:55:56
Az komoly amikor a pizzával, x box-val, elalvással jönnek egyes emberek, mint ha ott lettek volna és a saját szemükkel látták volna azt a rengeteg alkalmat...
A profi focisták egy nagy része komoly sportolóhoz NEM méltó életet él. Sokan éjszakáznak, kaszinóznak, pókereznek éjszakába nyúlóan, isznak, füveznek, cigarettáznak, vagy kitudja mit művelnek. A nagy különbség, hogy amíg nem bukik ki addig evvel a kutya nem foglalkozik érdemben.
Ez a sötét bőrű, egy generációs európai, föld buta gyerek, nekem sem szimpatikus a viselkedése alapján, de képességei alapján egy isten adta maximálisan kétlábas, bitang gyors, ösztönös megoldásokra képes szélső támadó. A meccseken a támadó játék érdekei alapján mind két szélen hasznosan bevethető.
Hasznosabban, mint a jobb szélen őrlődő játékmester Griezmann, vagy a bal szélre Fati cseréjeként betuszkolt támadó középpályás Pedri.
Engem csak ez érdekel!!! Engem nem érdekel a bulvár, az elrontott játékos politika, engem csak az érdekel, hogy a pályán mit tud adni a saját posztján a csapatnak.
A sérüléseit a pizzára és az x boxra fogni szimplán dőreség. Jelen esetben, a klub és az edzők legalább akkora felelősséggel bírnak a sérülések kialakulásában, mint a játékos, vagy mint a genetika. Megjegyzem, előtte sosem volt sérült a gyerek, pedig a Dortmund sem álló focit játszik.
Az, hogy miért keres annyit, amennyit, azt Bartomeuval kell megbeszélni, hogy miért kínálták neki a Dortmundi fizetésének többszörösét.
Valószínűleg, a kommentemet olvasók közül senki nem fogadta volna el már a fotelből, ha felkínálják neki azt a nagy összeget, hanem egy érzelmes katalán monológot követően, egy jelképes összegért a klubnak ajánlotta volna 5 évre szolgálatait és veséjét.
Az, hogy miért nem gyakorol ön kontrollt és takaródik el emelt fővel, látva csapaton belüli helyzetét, érezve lejárt idejét, ismerve a csapatra mért hatását, azt talán olyan csupa szív, katalán hazafiktól is meg lehetne kérdezni, mint Busquets kartárs., de egye fene közös érdek, szép gesztus a klubbtól, bár nem az oviban vagyunk és erre többször visszatérek, mi a baj a hozzáállásával, mert látható csak a klubb tesz azért kezdjen valamit magával!
Többi focistáról meg annyit, hogy lehet azért nincsenek a nyúúzba életvitelükkel, mert a pályán bizonyítanak![]()
![]()
Másik meg, ha az én kommentemre reflektáltál (gonoldolom Xbox-ot én írtam) akkor légyszíves olvasd végig, ahol leírom, hogy érthető, hogy anyagilag mit akar és bárki kimaxolná, ahogyan azt is írtam, hogy nagy tehetség és vihette volna valamire, ha nem ovis lenne, szóval alapvetően véleményed ezen részével sokan sztm egyetértenek!
Ugyanakkor ez picit rasszista, primitív állat, aki kukorica földről szabadult ide nekem egyrészt nem tetszik, másrészt nagyon sok focista kezdte szegényen és mai napig iszonyat buták, de dolgozni és küzdeni megtanultak az állmaikért! Lehet hibázott a klubb mikor lerakták elé a szerződést, de 2x ennyit is kereshetne pár év múlva, ha nem egy ilyen tetü balhés gyerek benyomását keltené, igen Ő ha nem focizna, a tipik posztó paraszt lenne ragasztós neylon zacsival a kezében és cigit kéregetne és átverne mindenkit, sajnos vannak ilyen emberek, sajnos Ő is az, láttuk mi lesz az ilyen sportolókkal pályafutásuk után...
Az hogy nem lenne hibás a sérülései miatt megint dedó, de igenis az. Arra volt eszük, hogy ügynökével magára szereljen GPS-t, ahol kiderül 30%-át futják edzésen annak, amit ő pályán. Igen gagyi a Barca edzőmunkálya (legalábbis eddig, majd talán Kúman), de hány story van, hogy edzés előtt, edzés után ott maradtak a sztárok külön munkát végezni, szabadot gyakorolni, Rooney a gyengébbik lábát így fejlesztette fel. Ez nem az ovi, ha valami nem megy vagy nem olyan, magadnak kell tenni érte, ez az ő jellemével, aki még a kötelező edzésen is késeget, hát...
Azt hogy ő Busi nem takaródik el? Miről beszélsz?Egyrészt senki nem akarta megvenni, másrészt nem közölték vele, hogy nem fog játszani, ha marad, ezt a szerencsétlent meg vitték volna már kicsit más helyzet. Businak meg a körme alatti koszba több szorult, mint Dembele barcelonai pályafutásán valaha fog, ez az összehasonlítás az igazi dőreség...
NovaProspekt írta: ↑2020.10.10. 14:43:55erre az a válasz, hogy azért kínálták fel neki, mert ő ezt kérte el a tárgyalás során. ha pedig elkértük, tegyünk is érte. és ennyiből meg is van fordítva a sztori.westerngom írta: ↑2020.10.10. 13:55:56Az, hogy miért keres annyit, amennyit, azt Bartomeuval kell megbeszélni, hogy miért kínálták neki a Dortmundi fizetésének többszörösét.
én nekem fogalmam nincs, mi igaz a médiapletykákból*, két dolgot látok:
1. a csávó folyamat sérült,
2. a csávó záros határidőn belül elvágja magát minden edzőjénél: Valverde, Deschamps, Setién, Koeman.
ebből a 2 pontból pedig az fog következni, h a csávó epizódszereplő lesz, ami nem jó sem nektek, sem neki, sem nekem. mindenki boldog lehetne viszont, ha nem sülne fel minden edzőjénél a pali azzal, h nem profi. engem nem érdekel, h Busquets, Ronaldinho, vagy Nainggolan miket csinálnak, hányszor késnek, ha ők már bizonyított játékosokként teszik ezt. engem az érdekel, h Dembiben miért nincs annyi ész, h felfogja, h ha az edzőbánál a minimális bizalmat nem képes kiépíteni, akkor nem lesz karrierje sehol. Valverde pikkelhetett ugyan rá sokak szerint, de vele egyidőben Deschamps sem túl biztatóakat nyilatkozott a médiának a gyerekről.
*ennyi erővel azt is megkérdőjelezhetjük nyugodt szívvel, h ő bármikor plusz edzésmunkát végzett. csak ugye mindig az a hülyeség, amivel nem értünk egyet.
Nos, ez tény (xobx, haverjaival él együtt, nem alszik stb), ha nem hiszed járj utána és akkor cáfold ilyen vehemensen, fogadtak mellé egyébként gasztroenterológust, meg szakácsot, nem az ő pénzén ám, klubb fizeti, bár állítólag Ő akar profi lenni azért is maradwesterngom írta: ↑2020.10.10. 13:55:56
Az komoly amikor a pizzával, x box-val, elalvással jönnek egyes emberek, mint ha ott lettek volna és a saját szemükkel látták volna azt a rengeteg alkalmat...
A profi focisták egy nagy része komoly sportolóhoz NEM méltó életet él. Sokan éjszakáznak, kaszinóznak, pókereznek éjszakába nyúlóan, isznak, füveznek, cigarettáznak, vagy kitudja mit művelnek. A nagy különbség, hogy amíg nem bukik ki addig evvel a kutya nem foglalkozik érdemben.
Ez a sötét bőrű, egy generációs európai, föld buta gyerek, nekem sem szimpatikus a viselkedése alapján, de képességei alapján egy isten adta maximálisan kétlábas, bitang gyors, ösztönös megoldásokra képes szélső támadó. A meccseken a támadó játék érdekei alapján mind két szélen hasznosan bevethető.
Hasznosabban, mint a jobb szélen őrlődő játékmester Griezmann, vagy a bal szélre Fati cseréjeként betuszkolt támadó középpályás Pedri.
Engem csak ez érdekel!!! Engem nem érdekel a bulvár, az elrontott játékos politika, engem csak az érdekel, hogy a pályán mit tud adni a saját posztján a csapatnak.
A sérüléseit a pizzára és az x boxra fogni szimplán dőreség. Jelen esetben, a klub és az edzők legalább akkora felelősséggel bírnak a sérülések kialakulásában, mint a játékos, vagy mint a genetika. Megjegyzem, előtte sosem volt sérült a gyerek, pedig a Dortmund sem álló focit játszik.
Az, hogy miért keres annyit, amennyit, azt Bartomeuval kell megbeszélni, hogy miért kínálták neki a Dortmundi fizetésének többszörösét.
Valószínűleg, a kommentemet olvasók közül senki nem fogadta volna el már a fotelből, ha felkínálják neki azt a nagy összeget, hanem egy érzelmes katalán monológot követően, egy jelképes összegért a klubnak ajánlotta volna 5 évre szolgálatait és veséjét.
Az, hogy miért nem gyakorol ön kontrollt és takaródik el emelt fővel, látva csapaton belüli helyzetét, érezve lejárt idejét, ismerve a csapatra mért hatását, azt talán olyan csupa szív, katalán hazafiktól is meg lehetne kérdezni, mint Busquets kartárs.
erre az a válasz, hogy azért kínálták fel neki, mert ő ezt kérte el a tárgyalás során. ha pedig elkértük, tegyünk is érte. és ennyiből meg is van fordítva a sztori.westerngom írta: ↑2020.10.10. 13:55:56Az, hogy miért keres annyit, amennyit, azt Bartomeuval kell megbeszélni, hogy miért kínálták neki a Dortmundi fizetésének többszörösét.
Leon írta: ↑2020.10.09. 21:19:28Itt vagyok.![]()
Egyem a pici szívét Dembelének mert 2 pizza között edz pár pluszt.
Az elmúlt semmittevő éveiben is így kellett volna tenni nem csak amikor épp eszébe jut.
Akkor talán nem a rehabon xbozott volna éveken keresztül hanem esetleg a csapat hasznára lett volna.
Egy link semmitérő alak ( a pióca egy nagyon találó hasonlat) és nagyon várom,hogy végre Umtitvel együtt kib...ák őket a...ába!![]()
és az kit érdekel, hogy plusz edzésmunkát végez, ha előtte, amikor igazán számít, elalszik és elkésik? utána meg Canossát jár. az egészet orvosolhatná azzal, ha jól végezné a munkáját - amiért felveszi a nagy pénzt - és időben odaérne. Koeman ott van-e bent az edzőközpontban vasárnap, amikor Dembélé bemegy? és amikor elkésik az edzésről? az én főnököm is tuti vállon veregetne, ha elkésnék akkor, amikor éppen papolna nekem, aztán meg bemennék szombaton dolgozni, amikor ő már sehol sincs
Színvonal?
De csakis Dembélén múlott Liverpool, mert ha berúgja és 4-0 itthon, akkor ott 6-1-re nyertünk volna utána, ezt meg kellene már értened!!!4!4!!!!!44!!sansz írta: ↑2020.10.09. 23:12:23Nem csak ő hagyott ki akkor helyzetet, szerintem ezeket el kéne felejteni. A csapat nagy részére azóta is jogosan lehetünk mérgesek, de ezt vagy el kell engedni,vagy mindenkit ezen keresztűl kell megítélni.
Nem értem,hogy ezt a srácot miért csak úgy lehet megítélni,hogy egy fantasztikus focista(amikor jött,pedig sosem volt annyira jó), vagy egy utolsó szemét, aki viccből szakítja el az izmait és késik 15 percet.
Umtitiről meg könyörgöm, írjon már valaki konkrétumot, aki sámánozást emleget(nem nem hiszek neked, csak tényleg érdekel).
Én max addig jutottam, hogy egy hiperszuper fejlett dohai(nem Afrika) klinikán kap konzervatív (nem sámán, hanem elfogadott kezelés a modern orvoslásban is) kezelést. Továbbá azt sem láttam sehol,hogy pontosan mi baja, milyen orvosi javaslatok voltak,milyen műtéti lehetőséggel és sikerességgel.
Nem csak ő hagyott ki akkor helyzetet, szerintem ezeket el kéne felejteni. A csapat nagy részére azóta is jogosan lehetünk mérgesek, de ezt vagy el kell engedni,vagy mindenkit ezen keresztűl kell megítélni.Nero. írta: ↑2020.10.09. 22:42:50Szabadidejében is edz? (mert már a válogatottba se hívják be)
Na, akkor mindjárt megérte azt a 150-200 millát amit eddig kóstált a klubnak.
És a Liverpool ellen kihagyott helyzete is megvan bocsájtva, meg az hogy másodjára tagadja meg a transzfert.
Umtitivel viszont nem venném egy kalap alá. Ameddig játszott top 3 védő volt a világon. Vele az volt a baj hogy inkább az afrikai kuruzsló haverokra hallgatott, nem az orvosokra.
Itt vagyok.
Úúúú!!!! Basszus, elkezd edzeni, valaki állítsa le, mielőtt megint megsérül egy pár hónapra..Titinho írta: ↑2020.10.09. 12:53:36Na miután el lett mondva mindennek, úgy néz ki észbekapott kicsit. Rivaldo is elmondta mindennek és Koeman is megjegyezte ugye a múltkor meccs után, hogy a kezdetleges jó formája visszaesett az utóbbi edzéseken. Ott volt ugye az újabb kisebb késése is, nem került be a francia válogatott keretébe sem, valamint igen csak nagy meccs hiányban szenved Dembouz.
Jaa és hogy miért is írom ezeket? Azért mert Koeman a keret tagjainak 4 napos pihenőt adott tegnaptól kezdve, majd csak hétfőn kell újra edzésre jelentkezni.
Viszont ezt Dembelé nem fogadta meg és a tegnapi nap után ma is kiment a Ciutatba egyedül edzeni egy erőnléti edzővel. Úgy hírlik holnap is menni fog, mert bizonyítani akar Koemannak és nem szeretné ha lemondana róla.
Ezt az elszántságot azért jó látni tőle hogy nem adja fel és mindenképpen megsüvegelendő. Ha a múltkor 15 perc miatt magján égette volna mindenki, akkor ezt is el kell ismernünk, hogy látszik rajta az akarás.![]()
Bár valszeg ebből is az jön le sokaknál, hogy nem fogadja meg Koeman utasítását, szembe megy az edzővel, nem profi, stb.![]()
A tök tudja miért, de én még mindig bízom benne, pláne látva Griez szerencsétlenkedését a jobboson, egy Dest-Dembelé jobbost igen csak megnéznék.![]()
Titinho írta: ↑2020.10.09. 12:53:36Na miután el lett mondva mindennek, úgy néz ki észbekapott kicsit. Rivaldo is elmondta mindennek és Koeman is megjegyezte ugye a múltkor meccs után, hogy a kezdetleges jó formája visszaesett az utóbbi edzéseken. Ott volt ugye az újabb kisebb késése is, nem került be a francia válogatott keretébe sem, valamint igen csak nagy meccs hiányban szenved Dembouz.
Jaa és hogy miért is írom ezeket? Azért mert Koeman a keret tagjainak 4 napos pihenőt adott tegnaptól kezdve, majd csak hétfőn kell újra edzésre jelentkezni.
Viszont ezt Dembelé nem fogadta meg és a tegnapi nap után ma is kiment a Ciutatba egyedül edzeni egy erőnléti edzővel. Úgy hírlik holnap is menni fog, mert bizonyítani akar Koemannak és nem szeretné ha lemondana róla.
Ezt az elszántságot azért jó látni tőle hogy nem adja fel és mindenképpen megsüvegelendő. Ha a múltkor 15 perc miatt magján égette volna mindenki, akkor ezt is el kell ismernünk, hogy látszik rajta az akarás.![]()
Bár valszeg ebből is az jön le sokaknál, hogy nem fogadja meg Koeman utasítását, szembe megy az edzővel, nem profi, stb.![]()
A tök tudja miért, de én még mindig bízom benne, pláne látva Griez szerencsétlenkedését a jobboson, egy Dest-Dembelé jobbost igen csak megnéznék.![]()