Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szóval a 4 kiló különbség döntött Pedri javára. Értem.
Először a "rendszerbe nem illett bele", aztán "gyenge" volt, aztán "szivárogtatott", végül pedig "nem edzett rendesen". Az utolsó azért szerintem még hazugságnak is gyenge lehet, amit a pályán látni tőle, az alapján kétlem, hogy bárki keményebben menne edzésen.
Hehe, akkor sok tekintélye nem lehet Koemannak az ideiglenes/leendő elnökök szemében, legalábbis fontosabbnak tartják a klasszis utánpótlásjátékost, mint az edzőt. Ez azért jelzésértékű is lehet.Enrique írta: ↑2021.01.06. 10:42:31Elvileg az volt benne, hogy a klub és ő is mondhatja azt, hogy akkor tartson 2023-ig. Aztán lehet, hogy a klub hosszabbította meg egyoldalúan, nem egyértelmű. De lehet kiveszem ezt a részt a cikkből.
szerk.: most visszakerestem: Riqui firmó en 2018 su renovación de contrato hasta 2021 y entre las cláusulas de confidencialidad había la opción unilateral del Barça de prolongar su contrato por dos temporadas más. - ezt írt a Mundo, és lehet én olvastam félre, mert ebből az jön le, hogy a Barca tudta kitolni 2 évvel. De ezt meg nem hiszem, hogy Koeman kérte![]()
Elvileg az volt benne, hogy a klub és ő is mondhatja azt, hogy akkor tartson 2023-ig. Aztán lehet, hogy a klub hosszabbította meg egyoldalúan, nem egyértelmű. De lehet kiveszem ezt a részt a cikkből.Barcaforever írta: ↑2021.01.06. 10:14:00Hát nem.Én bírom a srácot nagyon és az életemet nem labdarugó szerződések írásával töltöttem, de vki hallot már olyanról, hogy egy focista egyoldalúan meghosszabíthatja a szerződését 2 évvel?
![]()
![]()
Még ha esetleg ebből jól fog kijönni Puig, akkor se értem, hogy lehet megengedni, hogy egy ilyen záradék legyen akárkinek a szerződésében. Griezmann nem tudja esetleg egyoldalúan kárpótlásul felemelni a saját fizetését ha kevés meccset játszik? Egy vicc ami itt megy, ment...
Ha igaz 100 millió a kivásárlási ára.
Ha jól tudom a klub egyoldalúan meghosszabbíthatta 2 évvel a szerződését, ami idén járt volna le.
Egyetértek, én is még ott is játszatnám. Amúgy is gyenge bármelyik szűrőnk.Mascherano14 írta: ↑2020.12.10. 13:54:24Ez Koeman edzőn kívül mindenkinek furcsa, megdöbbentő. Különösen az az intenzitás, ötletesség feltűnő Puig játékában, ami a többieknél hiányzik. És erre játszik helyette Roberto meg Pjanic. Persze ez a double pivot rendszer nem kedvez neki. DE ha minden negyedik meccsen gólt is kapnánk miatta, akkor is megérné játszatni.
Ez Koeman edzőn kívül mindenkinek furcsa, megdöbbentő. Különösen az az intenzitás, ötletesség feltűnő Puig játékában, ami a többieknél hiányzik. És erre játszik helyette Roberto meg Pjanic. Persze ez a double pivot rendszer nem kedvez neki. DE ha minden negyedik meccsen gólt is kapnánk miatta, akkor is megérné játszatni.
Hát igen. Alena tény, hogy a 3 gyengén muzsikáló szűrő helyére könnyen kerül be most. Puig meg most is beállt, és kritizálták többen, hogy nem játszott jól. Erre két dolgot tudok mondani:
Ezzel önmagában egyet is értek, noha még akkor is ott a tüske, hogy egyrészt lehetnénk még jobbak, másrészt idegesítő, hogy csak ő nem látja, amit kb mindenki más, hogy nálunk van Európa egyik, ha nem a legkreatívabb fiatalja. Meg azért az eredmények sem jönnek úgy, amik jönnek, azok inkább úgy tűnik, hogy a klasszisok aznapi formája miatt.