Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ironizálhatunk, de konkrétan Busi, Robi helyett akárki jobb lenne. Pedrit is el lehetne nyugodtan küldeni egy hónapos vakációra, vele sem vagyunk előrébb, de legalább végig játszik. Ami a végén fent volt nyugodtan mehetett volna az elejétől, kivéve Pedrit.
Te kit raktál volna a kezdőbe? Fati-t vagy Wijnaldumot? Vagy Lenglet-t vagy Umtiti-t?
Azért nálunk ez kevés lenne.
Ezzel egyetértek, pont ezt is szerettem volna írni, hogy ha 1-2-3-4 ilyen játékost veszünk, ahova nincs emberünk, azzal nincs gond.LG írta: ↑2021.09.13. 19:03:18Néha az ilyen betöméseken nagyon sok múlik. Pl. 2004 tavaszán Davids érkezése. Vagy a Realnál is akkor kezdtek jönni a BL győzelmek, mikor Casemiro kezdő lett.
Én a rangadókon nagyon kevésnek érzem védekezésben a középpályánkat, és itt szerintem nagyot tudnánk előrélépni, ha találnánk egy jó embert. Nyilván nem olyan játékosra gondolok, aki rombolni tud, összjátékban pedig semmi. De pl. Wijnaldummal szerintem nagyot nyerhettünk volna. Őt jól tudta volna valószínűleg használni Koeman is. Az egyik nagy erénye, hogy a hollandok jól teljesítenek a kezei alatt.
Néha az ilyen betöméseken nagyon sok múlik. Pl. 2004 tavaszán Davids érkezése. Vagy a Realnál is akkor kezdtek jönni a BL győzelmek, mikor Casemiro kezdő lett.hajnesz írta: ↑2021.09.13. 16:06:40Ahogy a kolléga is megjegyezte, pénz most nincs 11 zsoldos venni, és állni a fizetésüket, ezért olyan játékot kell játszani, amihez a keret, és a fiatalok alkalmasak, az pedig ez a fajta játék. 1-1 lyukat meg be tudunk tömni Edmilson, Yaya féle arcokkal, ha látjuk, hogy valahova nagyon nincs ember...
Kedves Rezisto!Rezisto95 írta: ↑2021.09.13. 15:49:24Kedves LG nevű felhasználó!
Ha klubfilozófiáról meg a múltról akarsz beszélni, azt ajánlom nézd meg a barca mennyit ér a transfermarkt nevű oldal szerint. Kb 660 millió euró körül van most, ami azt jelenti hogy lecsúsztunk a top 20 ból. Egy inter, lipcse, united is köröket ver ránk ebben a tekintetben. Akkor mit akarunk mi trófeákat nyerni? Kb örüljünk annak az egy király kupának és maradjunk a top 3 ban a bajnokságban. Bayern holnap kíváncsi leszek mennyit fog verni nekünk... 3-1 vagy 2-0 szerintem.
Legalább az igazat írd kérlekRezisto95 írta: ↑2021.09.13. 15:49:24Kedves LG nevű felhasználó!
Ha klubfilozófiáról meg a múltról akarsz beszélni, azt ajánlom nézd meg a barca mennyit ér a transfermarkt nevű oldal szerint. Kb 660 millió euró körül van most, ami azt jelenti hogy lecsúsztunk a top 20 ból. Egy inter, lipcse, united is köröket ver ránk ebben a tekintetben. Akkor mit akarunk mi trófeákat nyerni? Kb örüljünk annak az egy király kupának és maradjunk a top 3 ban a bajnokságban. Bayern holnap kíváncsi leszek mennyit fog verni nekünk... 3-1 vagy 2-0 szerintem.
nekem az az érzésem, hogy eleget néztük az elmúlt időben ezeket a "vadhajtásokat", eredmény volt is, meg nem is, ideje visszatérni ahhoz, amihez értünk. Rövidpasszos játék, sok futás, súlypont áthelyezés, feleslegesen fizetjük a fiatalok képzését, ha aztán Yaya Touré féle arcokkal akarunk játszani, akik nem feltétlenül kompatibilisek ezzel a játékkal. Ahogy a kolléga is megjegyezte, pénz most nincs 11 zsoldos venni, és állni a fizetésüket, ezért olyan játékot kell játszani, amihez a keret, és a fiatalok alkalmasak, az pedig ez a fajta játék. 1-1 lyukat meg be tudunk tömni Edmilson, Yaya féle arcokkal, ha látjuk, hogy valahova nagyon nincs ember...LG írta: ↑2021.09.13. 14:59:11Nem gondolom, hogy ez a klub filozófiája, vagy ennek kellene lennie. Pl. a Rijkaard-éra sikereinél olyan játékosok játszottak a középpályánkon, mint Edmilson, Motta vagy olykor előbbiek sérülékenysége miatt Márquez. Yaya Touré is azért elég jó igazolás volt. De LE alatt is akkor tudtunk újra sikeresek lenni, mikor kicsit el tudtunk szakadni a Guardiola-éra berögződéseitől, néha átengedtünk a területet az ellenfélnek, mertünk kontrázni, pontrúgásokból tudtunk eredményesek lenni, fizikailag erősödött a csapat. A középpályánkon pedig Rakitic munkája kulcsfontosságú volt.
Egy Buquets-Pedri-Puig középpálya top csapatok ellen nem elég. Vagy inkább verjenek össze a BL-rangadókon, csak ragaszkodjunk ezekhez a rossz berögződésekhez?
Lehet edzőt kéne velük cserélniRezisto95 írta: ↑2021.09.13. 15:49:24Kedves LG nevű felhasználó!
Nem gondolom, hogy ez a klub filozófiája, vagy ennek kellene lennie. Pl. a Rijkaard-éra sikereinél olyan játékosok játszottak a középpályánkon, mint Edmilson, Motta vagy olykor előbbiek sérülékenysége miatt Márquez. Yaya Touré is azért elég jó igazolás volt. De LE alatt is akkor tudtunk újra sikeresek lenni, mikor kicsit el tudtunk szakadni a Guardiola-éra berögződéseitől, néha átengedtünk a területet az ellenfélnek, mertünk kontrázni, pontrúgásokból tudtunk eredményesek lenni, fizikailag erősödött a csapat. A középpályánkon pedig Rakitic munkája kulcsfontosságú volt.hajnesz írta: ↑2021.09.13. 01:57:59Nem nagyon éreztem értelmét egy ilyen kérdésre válaszolni, tekintve, hogy 99.99%-a az embereknek tudja, hogy mire gondoltam (remélem), de akkor megpróbálom röviden,Sonoma írta: ↑2021.09.12. 20:01:05
Azért nem válaszoltam eddig, mert vártam a válaszokat a " klub filozófiára", meg a " Barca dns- re" vagy "amiben a klub hisz" mantrákra, amiket valaki, aki ebben hisz kifejti. Hiszen Koeman megtartása ezért "jó" nekünk, mert mindezek meg vannak benne.
Nos, úgy érzem magam, mint Stephen Hawking, amikor meghívta egy partira az időutazókat.
De a kérdésedre válaszolva. Ha 4-5 kupa a klub filozófiája, akkor a mester pocsék teljesítményt produkált. Nincs meg benne a Barca dns vagy mi.
Kevés Kessi és Kanté, több Puig és Pedri
Még mindig nem fejtetted ki, mire gondolsz.hajnesz írta: ↑2021.09.13. 01:57:59Nem nagyon éreztem értelmét egy ilyen kérdésre válaszolni, tekintve, hogy 99.99%-a az embereknek tudja, hogy mire gondoltam (remélem), de akkor megpróbálom röviden,Sonoma írta: ↑2021.09.12. 20:01:05
Azért nem válaszoltam eddig, mert vártam a válaszokat a " klub filozófiára", meg a " Barca dns- re" vagy "amiben a klub hisz" mantrákra, amiket valaki, aki ebben hisz kifejti. Hiszen Koeman megtartása ezért "jó" nekünk, mert mindezek meg vannak benne.
Nos, úgy érzem magam, mint Stephen Hawking, amikor meghívta egy partira az időutazókat.
De a kérdésedre válaszolva. Ha 4-5 kupa a klub filozófiája, akkor a mester pocsék teljesítményt produkált. Nincs meg benne a Barca dns vagy mi.
Kevés Kessi és Kanté, több Puig és Pedri
Nem nagyon éreztem értelmét egy ilyen kérdésre válaszolni, tekintve, hogy 99.99%-a az embereknek tudja, hogy mire gondoltam (remélem), de akkor megpróbálom röviden,Sonoma írta: ↑2021.09.12. 20:01:05
az roppant egyszerű: 4-5 kupa évente. a többi magyarázkodás és propaganda.
Ugyanezeket kérdezném én is.
Oké, először tisztázzuk melyek azok az értékek szerinted, amit a klub fontosnak tart, és ebből mit sikerült Koemannak megvalósítani.
Egyáltalán nem kell, hogy klublegenda legyen az edző, de az fontos, hogy ugyanazok az értékek legyen neki is fontosak, ami a klubnak.Sonoma írta: ↑2021.09.10. 14:29:33Miért kell állandóan ezt az "olyan edző kell amiben a klub hisz" mantrát tolni?
Pláne ha még klublegenda is.
Setien is hitt abban, ami a klub filozófiája és láttuk hova vezetett.
Itt van Tuchel ellenpéldának. Nem Chelsea filozófiában hitt (ha van ilyen egyáltalán), nem volt klublengenda, félév alatt mégis összerakta a csapatot.
Én inkább egy ilyen edzőnek örülnék, mint ő, nem kell a "legendáinkkal" bratyizni (hiszen ő is az-Koeman), mindenki a formájához képest kapjon játékperceket.
Miért kell állandóan ezt az "olyan edző kell amiben a klub hisz" mantrát tolni?hajnesz írta: ↑2021.09.10. 12:25:47Annak miért örülnénk, ha jönne egy új Mourinho, és kitalálná, hogy ezentúl Kanté és Pogba fog szűrni a csapatban (lesarkítva).LG írta: ↑2021.09.10. 12:09:52Hiába klublegenda játékosként, ha edzőként kevés a klub amícióihoz. Hosszútávon legalábbis mindenképp. Pont az ilyenek miatt szívunk már évek óta, hogy ilyen edzőkben gondolkodunk: legyen kötődése a klubhoz, vagy legalább ismerje a ligát (Valverde), vagy legyen Barca-fan (Setién). Lehet, hogy nem ártana egy kicsit professzionálisabban hozzáállni az ilyen kérdésekhez a klubnál. Elmúltak már azok az idők, mikor szimplán a keret kiemelkedő erőssége miatt számolni kellett velünk, most már sokkal keményebben meg kell dolgozni a sikerért.
Pont azért kellenek az ilyen edzők, mert abban hisznek, amiben a klub is. Van egy játék, egy szisztéma, ami köré hozhat az edző egy kis változtatást, de ennyi.
Próbálkoztunk már ezzel a vonallal (Valverde), nem volt valami élvezhető az az időszak, hiába is nyertünk bajnokságot.
Annak miért örülnénk, ha jönne egy új Mourinho, és kitalálná, hogy ezentúl Kanté és Pogba fog szűrni a csapatban (lesarkítva).LG írta: ↑2021.09.10. 12:09:52Hiába klublegenda játékosként, ha edzőként kevés a klub amícióihoz. Hosszútávon legalábbis mindenképp. Pont az ilyenek miatt szívunk már évek óta, hogy ilyen edzőkben gondolkodunk: legyen kötődése a klubhoz, vagy legalább ismerje a ligát (Valverde), vagy legyen Barca-fan (Setién). Lehet, hogy nem ártana egy kicsit professzionálisabban hozzáállni az ilyen kérdésekhez a klubnál. Elmúltak már azok az idők, mikor szimplán a keret kiemelkedő erőssége miatt számolni kellett velünk, most már sokkal keményebben meg kell dolgozni a sikerért.