Rob888 írta: ↑2021.09.20. 19:50:04
Nem értem miért van ekkora ellenszenv benned Messi irányában. Régóta figyelem hozzászólásaidat és mindig érzem bennük az ellenérzést. Nem értem az okát! A Messi korszak elképesztő és megismételhetetlen volt a Barcában. Kicsit a tegnapi cseréjét is részedről a " na végre megérdemelte" kategóriába sorolom.
Egyébként eddig a PSG ben szerencséje sem volt, plusz időre van szüksége a beilleszkedéshez. Tegnap az első félidőben kifejezetten jól mozgott, a másodikban cserélhető volt. Az más kérdés, hogy szerintem nem volt az edző részéről okos ötlet lecserélni. Lelkileg nem tett neki jót.
A reakciója nem volt helyénvaló! Az edző döntését tiszteletben kellett volna tartania! Szerintem nagy a nyomás rajta, amivel csak remélni tudom, hogy meg fog tudni birkózni.
Nem a képességeit, meg az elért eredményeit kritizálom.
Nekem maga az ember taszító.
Azzal, ahogy uralta a csapatot a meccseken (mindig neki passzolni), plusz az tett be véglegesen, amikor kiderült mennyire lehúzta a klubot anyagilag. Persze kellett ehhez egy idióta klubvezető is, de a tényen nem változtat (nálam legalábbis).
Most szenvedjük meg az árát. Lehet még évekig.
A hatalmas fizetések (meg persze az h.lyébbnél h.ülyébb igazolások) miatt tartunk ott, hogy kétszer meggondoljunk egy ilyen kókler edző elküldését is, mert nincs rá anyagi fedezet.
Miatta nem tudtunk évek óta értelmesen építeni a csapatot.
Neki volt alárendelve a többi játékos, edző, úgy általában mindenki.
Nem lehetett padra ültetni, ha nem ment neki.
Miatta maradtak a legendák, hogy jól érezze magát.
Miatta vásároltunk ész nélkül neveket, hogy nyeressünk vele még egy BL-t.
Én ezek miatt nem tudom úgy ajnározni, mint sokan mások.
Hihetetlen sokat adott a klubnak, de úgy néz ki ennek komoly ára van, lesz.
A PSG meccs. Én annak örültem, hogy végre valaki meg merte tenni, hogy lecseréli, ha nem megy neki. Nem annak örültem, hogy lecserélték.
Abban szkeptikus vagyok, hogy ő valaha is újra azt a formáját nyújtja majd a PSG-ben, mint nálunk úgy 2019-ig. Nem a képességeivel van a gond, hanem a hozzáállásával. Úgy nem lehet a csúcson maradni, hogy nem edzek rendesen. Ez már vagy a 3-ik szezon aminek úgy fut neki, hogy nincs egy normális fizikai felkészülése.
A cseréje: ha nem bírja fizikailag, mindegy, hogy ki ő, meg kell tenni, mert a csapatát hátráltatná. Ilyenkor kellene a játékosnak magába fordulnia, és még keményebben edzenie, hogy ez ne forduljon elő újra.
De mivel ő hozzá volt szokva a Barcánál, hogy bármilyen teljesítményt nyújtott maradhatott a pályán, ez most zokon esett neki...egy elkényeztetett kisgyerekre emlékeztetve.
corol:Mesélj mi történt.