Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Előkerestem neked egy könyvben Bob:Bob_Marley írta: ↑2021.10.28. 19:03:40Szerintem Van Gaal Iniestat rakta be, az biztos. Mallorca ellen,tisztán emlékszem rá. Xavi szerintem Rexach alatt jött vagy volt a bajszos alacsony Ferrer,nem emlékszem a nevére.
Van gaal nak két periódusa is volt itt. Szerintem, vagyis úgy rémlik hogy Xavit és Iniesta t is ő rakta be. Csak különböző időszakában.Bob_Marley írta: ↑2021.10.28. 19:03:40Szerintem Van Gaal Iniestat rakta be, az biztos. Mallorca ellen,tisztán emlékszem rá. Xavi szerintem Rexach alatt jött vagy volt a bajszos alacsony Ferrer,nem emlékszem a nevére.
Mondjuk ebben nem lennék olyan biztos. A felszabadultság egy dolog, biztos lesznek jelei majd a pályán, de nem rossz az a Dinamo. Van mit rendbe tenni, kezdve a védekezéssel, 1-2 emberrel nem ártana elbeszélgetni kicsit ( Pl Gavival hogy nem kell 10 percenként sárga laposan odalépni ). Lesz itt dolga Xavinak, és minden nap számít, így lehet vele Laporta is.
Mondjuk a mi helyzetünkben ennyit megengedhetünk.Chino írta: ↑2021.10.28. 17:19:44Az Al Sadd elvileg nem gördít semmi akadályt Xavi távozása elé, még pénzt sem kell fizetni. Mindössze annyit akarnak, hogy a november 3.-i meccset még ő vezényelje le, utána minden további nélkül elengedik. Annyit még szeretnének, hogy valamikor a Barca majd Dohában játsszon egy barátságos meccset.
A Barca viszont már a Dinamo ellen őt szeretné a padon.
Ő az igen, a nyár óta a Barca B edzője, ő lett Pimienta utódja.
Ő a B edzője? Nem úgy volt, hogy őt hagyják, nem akarják megbontani a munkáját? Vagy majd Xavi érkezésével visszamegy? Erről nincs semmi info?
Igen igen, ez lenne még csak a jó hír.
Azért érzésem szerint Koeman nagyon keménye megdolgozott azért, hogy ennyire "kikezdje a közeg". Ez a közeg most sem a játékosi legenda voltát, az egykor elért eredményeit vagy erényeit vitatta. Hanem azt, mennyire képtelen volt érdemi előrelépést tenni a csapatával játékszínvonal terén. Igazán talán nem is a tavalyi bajnoki buktát vagy az évek óta egyébként is esélytelen BL-eredményeket kéri számon rajta senki.Bob_Marley írta: ↑2021.10.28. 11:25:04Ha ez igaz,rá se vár könnyű sors. Nekem a legelkeseritobb az egészben,ahogy ennek a Koeman időszaknak a hangneme,vezenylese zajlott. Itt a közeg is bőven benne volt a gyengébb időszakban,ami ezt az évet tekinti. Tavalyi évvel nem volt akkora gond,de itt ha már egy Koemant is kikezdett a közeg,sajnos Xavira se vár semmi jó.
Régebben ő volt a B csapat másodedzője 99-2003-ig, majd Laporta kinevezte az akadémia vezetőjének ahol egészen 2010-ig volt.
Így legyen!Titinho írta: ↑2021.10.28. 10:01:55A Catalunya Radio, a Rac1 és a Sport is beszámol róla, hogy Xavi lesz a következő edzője a Barcának, ami a napokban lehet hivatalos.
Megbízott edzőként Albert Capellas veszi át a csapatot, aki a hetvégi Alaves, és a jövő heti Kijev illetve Celta Vigo ellen fogja irányítani a csapatot.
Xavi ékezése a válogatott szünet alatt valósulhat meg november 6-tól, akinek november 20-án az Espanyol ellen lehet a bemutatkozása.
Xaviért 1 millió euró lelépési pénzt kell majd fizetni.