Faramuci69 írta: ↑2021.12.30. 21:35:01
kluivert1899 írta: ↑2021.12.30. 20:55:37
A vezetőségnél betelt a pohár… Tájékoztatták Xavit, hogy Dembelet vagy eladják januárban (10-15 millió eurót írnak) vagy megy a lelátóra az idény hátralevő részére. [Cat radio]
Remélem igaz a hír és végre megfelelően kezelik a helyzetet Laportaék. Visca el Barca!
Undorító a csávó. Egy utolsó rohadék parazita. Mindem percét pokollá tenném ezek után. Szenvedjen. Megérdemli.
Moriba csak azt kapta a mit érdemelt. Szerintem jól csináltuk. Nem volt akkor nagy ász, mint a kapzsi apucija hitte. Remélem a srác végleg elkallódik. Aki oda szarik ahonnan enni kapott, az megérdemli.
Szálljatok le a magas hintalóról gyerekek. Egyrészt vak és minden gondolatot nélkülöző gyűlöletből nem lehet döntéseket hozni. Ez nem egy üres hegyibeszéd, gondoljatok bele, egy ovis gyerek egy hisztiroham közepén eredményesen működik? Jót tesz magával és a környezetével? Na ugye.
A másik, hogy teljesen értelmetlen a gyűlölet. Úgy csinálnak páran,mintha Dembele és Moriba itt olyan jól járna és eddig olyan jól jártak volna. Mert ti a fotelből úgy gondoljátok. Moriba nem volt kiemelkedő játékos, kényszerből kapta meg a lehetőségeket, itt elsüllyedt volna és a klub jelezte is,hogy évekre ide akarta kötni, de alacsony fizetéssel. Érdekes, nála senki nem mondta,mint Gavinál,hogy minden pénzt megér,hanem egyből ment az agresszív és nyilvános kommunikáció ellene, amire így reagált. A játékosok némileg jogosan gondolhatják azt,hogy a nagyobb fizetés némileg garancia a több játékra. Pláne egy német csapat kínál több fizetést, hát ők nem szoktak vakon költekezni.
Szerintem Moriba egy nagyságrenddel kisebb csapatba való, de meg kellett próbálnia.
Dembele meg más tészta. Egyfelől túl van tolva ez a dolog,hogy mennyire buta. Nem okos gyerek, de inkább átlag focista agya van, nem rosszabb. Sok hazug rágalom terjed róla, amik alapja némi rasszizmus is és egyéb rosszindulat. Szerintem Dembele elég elhivatott, hosszú sérülései után is inkább fittebben tért vissza pl és az akarása is példás. Nekem kedvenc játékosom Ronaldo, aki a sérülései után nyert ugyan vb-t, de sosem tudott igazi sportoló testalkatra visszafogyni és erősödni.
Másfelől magas, bár elvileg a top csapatoknál nem extrém a fizuja. Ez nekünk sok, tiszta sor, de ez most alap a sértődésre? Más klubban talán nem lett volna ennyit sérült, más klubban legalább évek alatt hozzá igazodtak volna a társak,hogy az erősségeire építsünk. Ez a La Masia vonat és Valverdétől Xaviig minden barcadns edző kudarca,hogy egy magát mutató, kiugró gyors játékost ennyire ritkán indítunk. Itt a passzhoz oldalt kell állni teljesen üresen, különben a passzkirályok nem passzolnak.
Lehet sírni,hogy a Barca milyen rosszul járt vele, de ez fordítva is igaz lehet.
A szerződés egy adott, tényszerű dolog. Ha lejár, lejár, ezt intelligensen tudomásul kéne venni.
Egy orvost elítélünk, ha otthagyja az állami rendszert? Idegbeteg környezetből, zsaroló munkáltatóval, kisebb fizetéssel penészes irodából? De egy rohadék,ha elmegy?
Dembele nem csak a pénzt nézi, de nyilván fontos tényező,mint mindenkinél. Dél-amerikai játékosok körében általános dolog,hogy ők tartják el a családjukat. Mármint a nyolc testvért, tizenkét unokatestvért és két falut. Dembe afrikai gyökereivel is lehet így.
Szerintem Dembele érdeke,hogy elmenjen, bukhat is vele, de azt itt is bukhat.
Sok a sírás,hogy pár játékos milyen gonosz a klubbal, csak azt felejtik el, hogy a Barca is nagyon aljasul tud viselkedni,ha ő van erőfölényben és nem kivételezett díszkatalán a játékos.
Jelenlegi helyzetben játékost befolyásoló tényező ez,szóval lehet keménykedni, csak akkor ne csodálkozzunk, ha a játékosok is keménykednek,vagy nem minket választanak.