Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, lesz még pár hónapja beverekednie magát, de a francia keret nem arról híres, hogy kevés jó játékosuk van, és könnyű gyorsan beverekednie magát az embernek.... necces lenne, az biztos. Fél év játékhiánnyal meg bele is kellene lendülni.Andris írta: ↑2021.12.30. 22:08:29De ennek mégis mi alapja van? Miért ne válogatnák be? miért adnának neki kisebb fizut?
Egyrészt minimum fél éve lesz még az új csapatában a vb előtt (nem?), másrészt meg ha ingyen megy valaki, annak simán adnak jó fizetést. Amikor szabadúszó, akkor már simán mondhatják neki azt is, hogy próbaidő, vagy húsz edzés, vagy mittom én ... olyan szintfelérést adhatnak neki amilyet csak akarnak. Az edzéstől meg nem tilthatjuk el, max a sérülséeket spóroljuk meg neki. Ha jól menedzseli magát, bomba formában lesz, semmi gondja nem lesz nyáron a csapatkereséssel, és az ajánlatokkal, akkor se ha egy percet se játszik. Az elmúlt 3 évben is alig játszott, mégis ő a legveszélyesebb játékosunk hetek, talán mostmár hónapok(?) óta.
Blöffnek meg szerintem erős egy ilyesmi, figyelembevéve hogy nem egy díszmellényes katalánról vagy saját nevelésű fiókáról van szó, hanem egy ostoba ostoba ostoba emberről, aki leszarja a klubot, és lehet amúgy is szívesebben fifázik otthon, mint játszik meccseken.
Egyébként 10-15ért eladnám, ha tényleg minden áron meg kéne spórolnunk a maradék fél évnyi fizuját, de szerintem ő jelenleg kivételesen megdolgozik a pénzéért. Már legalábbis az elmúlt hetekben.
Egyébként meg szinte biztosra venném, hogy nem is menne bele az eladásába, fél év múlva ingyen mehet. Ha egy csapat 10et adna érte, akkor annak a feléért Dembelé már simán kivár nyárig. Egyszerűen ez egy ilyen helyzet, és úgy tűnik egy ilyen ember.
Nem szabad hagyni, hogy 2 évnél rövidebb szerződések maradjanak a fiókunkban, ez a tanulság. Szerencsére a kivásárlási záradékos leckét már megtanulták.
Hatalmas szenvedés lesz neki jó pénzért pihengetni, videójátékozni. De legalább kemények leszünk.Faramuci69 írta: ↑2021.12.30. 21:35:01Undorító a csávó. Egy utolsó rohadék parazita. Mindem percét pokollá tenném ezek után. Szenvedjen. Megérdemli.kluivert1899 írta: ↑2021.12.30. 20:55:37A vezetőségnél betelt a pohár… Tájékoztatták Xavit, hogy Dembelet vagy eladják januárban (10-15 millió eurót írnak) vagy megy a lelátóra az idény hátralevő részére. [Cat radio]
Remélem igaz a hír és végre megfelelően kezelik a helyzetet Laportaék. Visca el Barca!
Moriba csak azt kapta a mit érdemelt. Szerintem jól csináltuk. Nem volt akkor nagy ász, mint a kapzsi apucija hitte. Remélem a srác végleg elkallódik. Aki oda szarik ahonnan enni kapott, az megérdemli.
De ennek mégis mi alapja van? Miért ne válogatnák be? miért adnának neki kisebb fizut?bence0330 írta: ↑2021.12.30. 22:01:50Teljesen igaz, mi ezt nemigen tehetjük meg. De mi mással motiválhatnánk a távozásra? Semmivel. Ha az a perspektívája, hogy fél évig ücsörög, várhatóan nem lesz válogatott, kisebb lóvét fog majd kapni a kövi csapatától is játék nélkül, akkor bizony Sissokonak el kell kezdenie beajánlgatnia valahová még most. 10-15 milliót szerintem kiadna érte most is egy csapat, nem nagy összeg. Szerintem azért is tűztünk ki ilyen alacsony számot, hogy egy PSG vagy hasonló kaliber elgondolkodjon, hogy ennyit megér, hogy jobb formában kapják meg a játékost, ráadásul esetleges konkurencia előtt.
Maga a padra ültetés tényleg nevetséges lenne nálunk, de ezt kilátásba helyezni szerintem nagyon rendben van, és talán be is jöhet. Plusz az az üzenet kerül ki, hogy egy játékos itt már nem fog a klub fölé nőni.
Undorító a csávó. Egy utolsó rohadék parazita. Mindem percét pokollá tenném ezek után. Szenvedjen. Megérdemli.kluivert1899 írta: ↑2021.12.30. 20:55:37A vezetőségnél betelt a pohár… Tájékoztatták Xavit, hogy Dembelet vagy eladják januárban (10-15 millió eurót írnak) vagy megy a lelátóra az idény hátralevő részére. [Cat radio]
Remélem igaz a hír és végre megfelelően kezelik a helyzetet Laportaék. Visca el Barca!
Troym kommentjére írtam: “ Egyenként Abde, Torres, Memphis, Fati plusz egy 30 feletti cserecsatár elég lehetne előre.”bence0330 írta: ↑2021.12.30. 19:37:21A Moribás résszel egyetértek, de egy extraklasszis Fati, két komoly szintet képviselő játékos (Torres és Depay, aki baromi jól indult itt, csak akkor tűnt el, amikor egyedül maradt... és amikor Fati visszatért, megint jó lett pár meccsre), mellé cserének az ígéretes Abde és Jutglá Braith-tel megfejelve szerintem top2 támadósor Dembélé nélkül is. A Reálé jobb, meg mélyebb is, a Ticoéval lehetne vitatkozni, de szerintem a mienk erősebb, és azért a Sevillánál is, még ha onnan mindkét klasszikus centerüket szívesen el is hoznám, főleg Rafa Mirt.adam.poor írta: ↑2021.12.30. 19:26:40Moribán látszott, hogy van benne potenciál arra, hogy egy meghatározó játékos legyen, de azért ne Dembeléhez hasonlítsuk, akinek ha helyén lenne az esze, akkor klasszisról beszélnénk. Egyébként ha Moriba akkora tehetség lenne, mint amilyennek beállítod, akkor lipcsei történet ide vagy oda, ha nem is alap kezdő lenne, de erősen a rotáció részét képezné. Jelenleg viszont vizesfiúnak is csak csere.
Az említett támadókkal való tavaszi idény valóban elég lenne a csapat úgy a 6-8 hely valamelyikére…
Ettől még lehet, hogy 6-ak leszünk, de nem a támadósorunk miatt... Nyilván most arról beszélünk, ha nem jön sérüléshullám, mert akkor lehetne Mbappé-Haaland-Salah is, az sem számítana.
A Moribás résszel egyetértek, de egy extraklasszis Fati, két komoly szintet képviselő játékos (Torres és Depay, aki baromi jól indult itt, csak akkor tűnt el, amikor egyedül maradt... és amikor Fati visszatért, megint jó lett pár meccsre), mellé cserének az ígéretes Abde és Jutglá Braith-tel megfejelve szerintem top2 támadósor Dembélé nélkül is. A Reálé jobb, meg mélyebb is, a Ticoéval lehetne vitatkozni, de szerintem a mienk erősebb, és azért a Sevillánál is, még ha onnan mindkét klasszikus centerüket szívesen el is hoznám, főleg Rafa Mirt.adam.poor írta: ↑2021.12.30. 19:26:40Moribán látszott, hogy van benne potenciál arra, hogy egy meghatározó játékos legyen, de azért ne Dembeléhez hasonlítsuk, akinek ha helyén lenne az esze, akkor klasszisról beszélnénk. Egyébként ha Moriba akkora tehetség lenne, mint amilyennek beállítod, akkor lipcsei történet ide vagy oda, ha nem is alap kezdő lenne, de erősen a rotáció részét képezné. Jelenleg viszont vizesfiúnak is csak csere.
Az említett támadókkal való tavaszi idény valóban elég lenne a csapat úgy a 6-8 hely valamelyikére…
Moribán látszott, hogy van benne potenciál arra, hogy egy meghatározó játékos legyen, de azért ne Dembeléhez hasonlítsuk, akinek ha helyén lenne az esze, akkor klasszisról beszélnénk. Egyébként ha Moriba akkora tehetség lenne, mint amilyennek beállítod, akkor lipcsei történet ide vagy oda, ha nem is alap kezdő lenne, de erősen a rotáció részét képezné. Jelenleg viszont vizesfiúnak is csak csere.Troym írta: ↑2021.12.30. 18:59:09Hülyén néz ki, ha a szabályok nem vonatkoznak mindenkire. Moriba esetén is wz volt a szabály, hogy ha nem hosszabbít irány a lelátó. Pedig pl benne nagyobb potenciál volt, mint Dembelében. A lipcsei történet egy másik sztori. Egyenként Abde, Torres, Memphis, Fati plusz egy 30 feletti cserecsatár elég lehetne előre.
Ez sima nyomásgyakorlás. Amúgy pont ez az a szezon ahol ilyeneket neg lehet tenni. A fickó azért nem egy 40 gólos csatár, jó ha lesz 3 gólja és 8 gólpassza.visca el barca írta: ↑2021.12.30. 16:32:04Jelenleg nem allunk olyan jol, h dedos modjara padoztassuk.
Ezek a számok olyan durván irreálisak, hogy sehogy sem áll össze a kép nekem. Itt szerintem több a mese, mint az igazság. Igazából ez az egész Dembélé szerződés hosszabbítás ügy már egy szappanopera lesz lassan. Ráadásul úgy, hogy sajnos a játékos nem mutatta meg eddig, hogy megéri végig nézni ezt a szappanoperát. Nem mondom, hogy rossz játékos, de egyszerűen nem érdemel ennyi figyelmet.Chino írta: ↑2021.12.30. 13:22:07
Ha minden igaz Sissoko brutto 40 millió eurós fizetést és 20 milliós aláírási bónuszt kért. Ez szerintem nagyon távol áll a realitástól.
Pontosan nem tudom milyen az ügynök-játékos viszony, de abban biztos vagyok hogy az előbbit az anyagiak motiválják és csak másodsorban érdeklik az ügyfeleik "egyéb" érdekei. Milyen országban, milyen edzővel/csapattársakkal dolgozhat, milyen távol kerül a szüleitől, mennyire ismeri a nyelvet, mit kell "hátrahagynia" és még sorolhatnám.
Jelenleg nem allunk olyan jol, h dedos modjara padoztassuk.
Ezt speciel az NSO-n olvastam, Gerard Romero-ra hivatkozik. (habár az számomra nem egyértelmű, hogy az összeg is)Andris írta: ↑2021.12.30. 14:25:42Erre valami forrás(ok)at tudsz adni? ezt szívesen elolvasnám, de perpill nincs időm keresgélni nagyon. Mármint az összegekre gondolok, bármilyen szerződés részletre igazából.Chino írta: ↑2021.12.30. 13:22:07
Ha minden igaz Sissoko brutto 40 millió eurós fizetést és 20 milliós aláírási bónuszt kért. Ez szerintem nagyon távol áll a realitástól.
Pontosan nem tudom milyen az ügynök-játékos viszony, de abban biztos vagyok hogy az előbbit az anyagiak motiválják és csak másodsorban érdeklik az ügyfeleik "egyéb" érdekei. Milyen országban, milyen edzővel/csapattársakkal dolgozhat, milyen távol kerül a szüleitől, mennyire ismeri a nyelvet, mit kell "hátrahagynia" és még sorolhatnám.
Erre valami forrás(ok)at tudsz adni? ezt szívesen elolvasnám, de perpill nincs időm keresgélni nagyon. Mármint az összegekre gondolok, bármilyen szerződés részletre igazából.Chino írta: ↑2021.12.30. 13:22:07
Nem emlékszem, hogy ezt maga Neymar lenyilatkozta volna. De ha volt is ilyen, a pályán nem úgy tűnt, mint aki tényleg ki akar lépni az árnyékából, pontosabban nem abban az értelemben, hogy nagyobb játékos legyen belőle. Inkább élvezi a helyzetet, hogy ott nem kell megszakadni, belefér a bulikázás is, és így is ő a király, + rengeteg pénzt is keres mellette.
Ha minden igaz Sissoko brutto 40 millió eurós fizetést és 20 milliós aláírási bónuszt kért. Ez szerintem nagyon távol áll a realitástól.LG írta: ↑2021.12.30. 12:55:30Én is ezt a tendenciát látom. Az ügynökök feladata a játékosok érdekének védelme lenne, de ma már egyre több az élősködő közöttük, és lassan már inkább tőlük kellene megvédeni a játékosokat.csababarca írta: ↑2021.12.30. 12:01:23
Nekem is ez a véleményem, de a focisták 90%nál nem ők tárgyalnak.
Duruzsol az ügynök, tudjuk milyenek.
Minél többet akar a klubtól, mivel nem hülye az ügynöke, tudja hogy máshol se lenne jobb alkupozícióban.
Szerintem, ha csak Dembelén múlna a dolog, akkor már lehet rég hosszabbított volna, de az ügynökei miatt -akik sajnos úgy néz ki arra törekszenek, hogy ők maguk a legnagyobb haszonnal jöjjenek ki a huzavonából-könnyen lehet, hogy ebből nem lesz semmi.Nyilván van ellenpélda is, de pl. ott van Neymar esete, nála is a pénzéhes fater hatalmas szerepet játszott a PSG-be igazoláshoz szvsz.Érdekes, valahogy a többi játékos ügynöke el tudja intézni, hogy ha a játékos valamit akar, akkor belemenjen a fizucsükkentésbe. Lásd Pique, Busi, vagy most éppen Ferran.