2021.12.30. 21:55:23
Leírom mégegyszer, mert vagy senki nem volt rá kíváncsi, vagy csak esliklottatok felette.
Azzal, ha a padra küldjük, csak magunkat szivatjuk meg. Nem is kicsit.
A srácnak halál mindegy, lógatja a lábát még fél évet, aztán ingyé elmegy és kap egy jó fizut valahol ezért cserébe. Majd nem veszik meg, meg nem viszik ki a vb-re? Tudjátok mikor.. ha akar, úgyis ott lesz. Az edzéstől nem tilthatjuk el.
Mi meg elveszítjük a jelenleg legveszélyesebb támadónkat, mondanom se kell, ez nem olyasfajta luxus amit megengedhetünk magunknak.
Lehetne keménykedni, meg indulatból jól odamondani, ahogy itt tették is néhányan, de ez nettó ostobaság. Asszem pont azért volt elnökváltás, hogy legyen végre valami gazdasági és sportszakmai racionalitás, most meg egyenesen követelik itt egyesek, hogy Bartomeu szintű impulzusmenedzsment legye, ráadásul ilyen kritikus pillanatokban.
Mégegyszer a véleményem: Szerintem újra le kéne ülni vele, adni egy picivel jobb ajánlatot (csak gesztus értékűen, jelképesen nagyobbat), és megmondani, hogy ennyi van. Üres a kassza, egy ötven misis játékost is a Laporta házára felvett jelzálogból fogjuk fedezni húsz részletben, ezt is csak a világ királyaival lehetett lezsírozni akiknek k.vára nem számít, és még nevezni se fogjuk tudni, csak ha a portás is bedob a közösbe. Aztán ha nem fogadja el, akkor annyiban kéne hagyni, hogy rendben, akkor nézzük meg nyáron újra a szitut, addig tegye bele amilye csak van, és vagy megkapja a jobb ajánlatot tőlünk fél év múlva, vagy elmehet ingyen. win-win
Ha megpróbáljuk eladni, nem fog sikerülni, mert pár hónap múlva ingyé lesz. És Dembelé is jobb fizut kap majd, bárhol, ha ingyen megy. Ha leültetjük a lelátóra fél évre, akkor sem fog nagyot veszíteni, a Barca jelen helyzetbene viszont igen. Xavinál alapember, lassan az egyetlen egészséges csatárunk, és amúgy is a legveszélyesebb.
Szívem szerint én is hazaküldeném az anyukájához, de jó volna belátni egyeseknek, hogy így nem lehet egy klubot vezetni. Főleg nem a Barcát, és nem a szakadék szélén egyensúlyozva.
Szerk: azt meg addig ne mondja nekem senki, hogy az ő aktuális fizuja miatt nem tudjuk regisztrálni Ferran Torrest, amíg ilyen hasznavehetetlen nehezékeink vannak, mint Umtiti meg Coutinho, szintén csilliárdos pénzekkel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila