Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
De, csak már felidegesítettem magam. Komolyan nem hiszem el, h Dest 2 olyan meccset nem bír lehozni fiatalon, mint Alves az utcáról beesve. Lehet, h lassabb már, nem is csoda 38 évesen. De az Atletico elleni teljesítményétől függetlenül beárazta Destet. Le a kalappal előtte. Kíváncsi vagyok, h miképpen fog hatni az amerikaira.Andris írta: ↑2022.02.07. 12:16:06Mármint "Destnek", ezt akartad írni, ugye?Barcaforever írta: ↑2022.02.07. 09:13:42Kicsit érdekes volt a pozíciója, mert támadáskor láthatóan beljebb húzódott, nem maradt a vonal mellett, csak védekezésnél, a brutál agresszív letámadásunk segített abban, hogy Carrasco ne tudjon 1vs1-be kerülni vele.
Már vagy 6x láttam az esetét és nem értem, hogy hogy tudott úgy odalépni vagy mit akart. Dest legalább megmutatja, hogy nem olyan nehéz eltalálni a kaput, plusz embert találni egy beadással.
Mármint "Destnek", ezt akartad írni, ugye?Barcaforever írta: ↑2022.02.07. 09:13:42Kicsit érdekes volt a pozíciója, mert támadáskor láthatóan beljebb húzódott, nem maradt a vonal mellett, csak védekezésnél, a brutál agresszív letámadásunk segített abban, hogy Carrasco ne tudjon 1vs1-be kerülni vele.
Már vagy 6x láttam az esetét és nem értem, hogy hogy tudott úgy odalépni vagy mit akart. Dest legalább megmutatja, hogy nem olyan nehéz eltalálni a kaput, plusz embert találni egy beadással.
Es amig xavi lesz az edzo, be is leszunk. Ott van a fooldali interju, nekem az jon le belole, h hiaba nem mukodik ez a tikitaka baromsag, o akkor is ezt fogja eroltetni. Mondjuk ezt mar akkor megmondtam h ez lesz, meg o ennyit tud.
Igen, ez a nyilatkozat utalt arra, hogy látja a problémát, csak úgy ítéli meg, hogy még mindig ők a legjobbak a posztjukon. De ősztől remélem tettekben is megmutatkozik a dolog, addigra tényleg beérnek a fiataljaink is már valamennyire.Peter írta: ↑2022.01.22. 15:50:25SR-tól sajnos tartok én is.....a Xavi interjú viszont annyi pozitívumot sugall - vagy csak szeretném belelátni? - a szent tehenekkel kapcsolatban, hogy " eddig nem rendelkeztem elég alternatívákkal ".davi10 írta: ↑2022.01.22. 15:34:28Szerintem Ő se számított erre, hogy ennyire nyomatva lesz. Sajnos az egyik nagy félelmem beigazolódni látszik Xavi-val kapcsolatban, Ő is ragaszkodik az öregekhez. Hiába várjuk mindegyik új edzőtől, hogy majd padra vágja őket.
Busi, Alba, Pique alig pihentek amióta Xavi itt van, kb. többet játszanak, mint Koeman alatt. És tartok tőle, hogy SR-el is ez lesz a helyzet, ha bevethető lesz.
Szerk.: szóval - bízzunk benne - tudja ő jól, hogy mi a helyzet, de SR bevethetősége esetén okosabbak leszünk, meglátjuk mi lesz akkor.
De a fiatalításunkban semmi tudatosság nincs. Az oké, hogy sorba jönnek, de ha emlékeztek a szezon elején sehol nem volt Gavi,Nico,Jutgla,Abde. Csak azért kaptak lehetőséget mert elfogytak az alternatívák. Az öregek meg kirobbanthatatlanok, középpályán egy ideje már számban azért megvagyunk, de Busi mindenképpen játszik és játszani is fog,ahogy a többi nyugger is.Gaillard írta: ↑2022.01.22. 15:47:12Vicces ez a pedofil szemszög egy olyan csapatnál, ahol egyrészt az elmúlt két szezonban sorjába jönnek a fiatalok (néha több osztály átugorva), és az "öregek" sokszor csak azért játszanak, mert már nincs épp hadra fogható játékos vagy a "középkorúak" totál használhatatlanok, megbízhatatlanok.
SR-tól sajnos tartok én is.....a Xavi interjú viszont annyi pozitívumot sugall - vagy csak szeretném belelátni? - a szent tehenekkel kapcsolatban, hogy " eddig nem rendelkeztem elég alternatívákkal ".davi10 írta: ↑2022.01.22. 15:34:28Szerintem Ő se számított erre, hogy ennyire nyomatva lesz. Sajnos az egyik nagy félelmem beigazolódni látszik Xavi-val kapcsolatban, Ő is ragaszkodik az öregekhez. Hiába várjuk mindegyik új edzőtől, hogy majd padra vágja őket.
Busi, Alba, Pique alig pihentek amióta Xavi itt van, kb. többet játszanak, mint Koeman alatt. És tartok tőle, hogy SR-el is ez lesz a helyzet, ha bevethető lesz.
Szerintem Ő se számított erre, hogy ennyire nyomatva lesz. Sajnos az egyik nagy félelmem beigazolódni látszik Xavi-val kapcsolatban, Ő is ragaszkodik az öregekhez. Hiába várjuk mindegyik új edzőtől, hogy majd padra vágja őket.Peter írta: ↑2022.01.22. 15:02:58Nagyon jól mondta Alves az interjúban, hogy Xavinak " forradalmat kell csinálni " ....szerintem sokan várnánk már ezt a forradalmat....pikáns ez a kijelentés éppen jelenleg és éppen Alvestől.
Éppen a labdarúgás forradalmához nem előny a "rutinos" életkor.
Forradalamhoz segítő támaszt képes nyújtani a rutin és a tapasztalat, de az eredményes forradalmhoz fiatalos lendület és átütőerő elengetetlen.
Ettől függetlenül az utolsó szezonjában én már alig vártam, hogy igazoljunk valakit a helyére, mert kiégtem a beadásaitól.grgly50 írta: ↑2022.01.08. 21:47:32Nagyon nem osztom a véleményed a múltjával kapcsolatban.
Elismert tény, hogy a Barca töténetének egyik legjobb jobbhátvédje volt. Azóta is keressük az utódját.
Sajnos neki kell visszajönni, hogy legyen egy olyan jobbhátvéd, aki a jobb szélen is erőt mutat. Nyílván a kor már meglátszik rajta is