2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De van példa rá, nem is egy.LG írta: ↑2022.02.02. 06:20:16Sonoma!
Nagyon rossz példát írtál. A munkásoddal nem bújsz egy ágyba. Megnézném, melyik az a munkáltató, aki ha tudja, hogy fél év múlva távozik az egyik dolgozója, onnantól nem ad neki érdemi munkát, de a bérét ugyanúgy kifizeti. Lehet ilyet csinálni, csak nem túl bölcs dolog.
Az értékeket elég szépen sikerült megtaposni az előző években. Kitartásban valóban gazdagok vagyunk, hiszen kitartunk olyan játékosok mellett, akik az elmúlt évek minden komolyabb rangadóján megszégyenültek.Olcha írta: ↑2022.02.02. 01:58:56Nem vagyunk csóró klub. Pillanatnyilag ugyan ellszenvedjük több gazdasági "trükközés" következményeit, de értékben és kitartásban még mindig gazdag a klub. Mentalitásban pedig nem kell a körülményekhez idomulni - bár ígyis-úgyis megtörténik bizonyos szegmensekben, de vannak kivételes helyzetek.
Az, ha valaki nem tanúsít egy minimális tiszteletet sem a klub felé az ne játsszon itt. Ez független a Dembelétől való kibabrálástól vagy a külvilághoz kommunikálástól. Ezek elvek.
Cruyff vajon mit szólna?
Nem vagyunk csóró klub. Pillanatnyilag ugyan ellszenvedjük több gazdasági "trükközés" következményeit, de értékben és kitartásban még mindig gazdag a klub. Mentalitásban pedig nem kell a körülményekhez idomulni - bár ígyis-úgyis megtörténik bizonyos szegmensekben, de vannak kivételes helyzetek.Andris írta: ↑2022.02.01. 23:59:00De hát egy csóró klub vagyunk.Fura számomra, hogy te úgy gondolod: mi itt a fórumon pontosan tudjuk, mennyire nincs két fillérünk se, de a külvilág többi része rajtunk kívül viszont semmit se sejt az egészből.
![]()
Szerintem a csóró klubnál már csak egy valami van, ami rosszabb: ha mindneki számára nyilvánvaló hogy csóró, de mégis görcsösen, a saját kezét harapva is azt a látszatot akarja fenntartani, hogy nem csóró.
De hát egy csóró klub vagyunk.Sonoma írta: ↑2022.02.01. 23:39:09Ezt a tesco gazdaságos szöveget ("ha már annyit fizettünk érte játszatni kell") meg haggyuk már, pont ezzel tennénk komolytalanná magunkat
mások előtt. Ezt is meg kellene érteni.
Így csak egy "csóró" klub gondolkodik, aki még azt sem engedheti meg magának, hogy egy játékosát a lelátóra ültesse.
Kettőjüket összehasonlítani kicsit erősnek tűnik.Atlantis írta: ↑2022.02.01. 23:00:23Dembelének van egy érvényes szerződése nyárig. Neki elfogadni mást vagy módosítani rajta nem kötezelő. Ahogy a klub nem adhatja el csak úgy, úgy például Ő sem dobbanthatott volna csak úgy.
Nem játszatni meg hatalmas nagy marhaság lenne, ha már fizetve van a csillagászati fizetése. Nem áll sem anyagilag, sem játékosállományban a klub úgy, hogy ezt megtegye. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gyerekes lenne, és önmagunk lejáratása.
Mbappé sem fog a PSGben padozni csak mert lejár a szerződése, és nyáron már kb. fixen a Reálba megy.
Nem mellesleg az igazolásaink felét pont az ilyen lejáró szerződéseknek köszönhetjük mostanában.![]()
Depay, Garcia, Dani Alves, Agüero. Valamiért ők nem voltak máglyán égetve itt a fórumon amiért így jöttek ide.![]()
Ha már maradt és busás fizetést kap, Dembelét nem játszatni egyszerűen pazarlás, pláne hogy ő is akar játszani... Hogy is mondta a mester? - ő képes arra, hogy egy mérkőzésen a különbséget adja... Az új fiúkkal akár egy jóval lendületesebb focira lehetnek képesek, amivel a csapat meglepheti az ellenfeleket.. Aztán pedig nyáron szépen eltávozik - ha mindenki így akarja...Atlantis írta: ↑2022.02.01. 23:00:23Dembelének van egy érvényes szerződése nyárig. Neki elfogadni mást vagy módosítani rajta nem kötezelő. Ahogy a klub nem adhatja el csak úgy, úgy például Ő sem dobbanthatott volna csak úgy.
Nem játszatni meg hatalmas nagy marhaság lenne, ha már fizetve van a csillagászati fizetése. Nem áll sem anyagilag, sem játékosállományban a klub úgy, hogy ezt megtegye. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gyerekes lenne, és önmagunk lejáratása.
Mbappé sem fog a PSGben padozni csak mert lejár a szerződése, és nyáron már kb. fixen a Reálba megy.
Nem mellesleg az igazolásaink felét pont az ilyen lejáró szerződéseknek köszönhetjük mostanában.![]()
Depay, Garcia, Dani Alves, Agüero. Valamiért ők nem voltak máglyán égetve itt a fórumon amiért így jöttek ide.![]()
Dembelének van egy érvényes szerződése nyárig. Neki elfogadni mást vagy módosítani rajta nem kötezelő. Ahogy a klub nem adhatja el csak úgy, úgy például Ő sem dobbanthatott volna csak úgy.
Bocsika.
Ez nem valami "Gazdálkodj okosan" játék, amiből hozzuk ki a maximumot.
Megtehetik persze, de már korábban kifejtettem, hogy nem tartom jó ötletnek. Így viszont, hogy világosan kimondták, hogy nem fog játszani, már nyilván ragaszkodni kell ehhez elhatározáshoz, innen már ciki lenne viszakozni. Itt most már csak annak szurkolhatunk, hogy a többi támadónk tud olyan teljesítményt nyújtani, hogy nem fog hiányozni a francia. Mert az is ciki lenne, ha olyan moslék teljesítményt hoznánk, mint az Alaves, Bilbao elleni meccseken, miközben csomó pénzért lelátózik egy támadónk.
Hát, ha neked ez jött le, akkor te nem figyeltél.Mert Dembelé olyan jó hogy szükségünk van rá, és még nekünk kell könyörögni hogy ugyan legyen már hajlandó játszani, és még ha lehet, esetleg ha nem esne terhére még jól is. De csak ha úgy van kedve az úrnak.
Hát nem figyelsz?
Mert Dembelé olyan jó hogy szükségünk van rá, és még nekünk kell könyörögni hogy ugyan legyen már hajlandó játszani, és még ha lehet, esetleg ha nem esne terhére még jól is. De csak ha úgy van kedve az úrnak. /s
Én nem gyűlölöm őt, de egyetértek Laportáékkal.LG írta: ↑2022.02.01. 20:50:32Vagy azért kell gyűlölni, mert nek fogadta el a klub ajánlatát? Miért kellett volna elfogadnia? Azért, mert az előző években az elvárások alatt teljesített, most kötelező lenne neki elfogadnia egy lefelezett fizetést? Ne vicceljetek már! Egy játékos ilyenkor a saját érdekeit nézi, sőt, nemcsak egy játékos, hanem mindenki. Ne legyetek képmutatók, ti sem dobnátok el puszta jófejségből egy lényegesen előnyösebb állásajnlátot, neki miért kéne?![]()
Vagy azért, mert nem most ment el? Érthető, ha nyáron jobb feltételekkel írhat alá.
....
Nem Dembelé párti, csak azon kevesek egyike akik még próbálják látni az egész sztorit, és nem csak elhinni minden badarságot amit a sajtó megír(van aki még most sem érti, hogy egy újságban megjelent dolgok, azok nem tények).1994barca írta: ↑2022.02.01. 19:52:32Andris akármit is írsz te Dembele párti vagy. Napok óta azt magyarázzátok, hogy mik az erényei Dembelének. Kb Messinél nem voltatok ennyire a témán mint ennél az egyenlőre ígéretes 24 éves pénzéhes hálátlan gyereknél. És ráadásul azt érzem ti úgy gondoljátok a vezetőség a hunyó ( sztem úgy kezelik ahogy megérdemli)
Tehát csak az a narratíva élhet, hogy Dembele csúnya, rossz, gonosz, semmiben se jó és jövőre megye 3-ban fog játszani?
Én megértem, hogy nem ő a közösségkedvenc, de a gyűlölet mértékét nem értem, hogy itt már néhányan a pokolba egyenesen a pokolba küldenék. Annyira rossz dolgokat azért nem csinált. Drága igazolás volt, aki nem váltotta be a reményeket. Nem az egyetlen ilyen a futballtörténelemben. Csalódott ilyenkor a szurkoló nyilván, de ezért gyűlölni valakit még nem korrekt.1994barca írta: ↑2022.02.01. 19:52:32Andris akármit is írsz te Dembele párti vagy. Napok óta azt magyarázzátok, hogy mik az erényei Dembelének. Kb Messinél nem voltatok ennyire a témán mint ennél az egyenlőre ígéretes 24 éves pénzéhes hálátlan gyereknél. És ráadásul azt érzem ti úgy gondoljátok a vezetőség a hunyó ( sztem úgy kezelik ahogy megérdemli)
A többséghez képest mindenképp Dembelé párti vagyok, úgy tűnik.1994barca írta: ↑2022.02.01. 19:52:32Andris akármit is írsz te Dembele párti vagy. Napok óta azt magyarázzátok, hogy mik az erényei Dembelének. Kb Messinél nem voltatok ennyire a témán mint ennél az egyenlőre ígéretes 24 éves pénzéhes hálátlan gyereknél. És ráadásul azt érzem ti úgy gondoljátok a vezetőség a hunyó ( sztem úgy kezelik ahogy megérdemli)
Laporta szerint már megvan az egyezsége egy másik klubbal. És nyilván azok is tudják, hogy most jó eséllyel nem játszik pár hónapig, de azt is tudják, hogy edzésen meg kötelesek vagyunk diszkrimináció nélkül foglalkoztatni. Lesz egy kis meccshiánya, sokkal kisebb meccshiánya, mint az elmúlt pár év bármelyikében volt neki, mikor végig sérült volt.davi10 írta: ↑2022.02.01. 19:30:43Mert ha még lenne is olyan hülye, aki megadja neki meg az ügynökének amit most követelnek, fél év lelátózás után senkit nem fognak találni, aki annyit ad majd nekik.Andris írta: ↑2022.02.01. 16:55:35Továbbra sem értem, miért gondolja bárki, hogy ha most padozik 3-3,5 hónapig, de amúgy kötelező edzésben tartani, az neki borzalmas csapás lesz, mi meg jól megmutattuk neki. Szerintem szó sincs erről, csak karbantartjuk valamelyik jövő évi riválisunk számára, közben fizetjük a millióit, és nála gyengébb támadókkal szenvedünk tovább a negyedik helyért.
Kicsit olyan a sztori, mint Rabiot-nál, nála is el voltak szállva (azt hiszem ott ráadásul a muter volt a szimpatikus ügynök), aztán miután mindenhonnan elzavarták, maradt a Juve egy (ha jól rémlik) full átlagos fizuval.
Mindegy, túlragoztuk, százszor le lett írva minden érv. Ennek fejében döntse el mindenki, hogy jó döntés-e padoztatni fél évig. Ha van igény szavazást is kiírhatunk.
Kalapos írta: ↑2022.02.01. 18:23:51Én már azt hittem értelek de ez egyenesen őrület.
Mit gondolna a többi játékos aki bele ment a fizu csökkentésbe, ha ezek után Dembelét vigyorogva játszatnánk??
Sőt valaki más olyant is írt hogy lehet hogy még hosszabbítani fogunk vele, vagy kéne vele.
Őrület. Ez a csávó teljesen alánk rakott, ezek után kezet rázni sem szabad vele.
A klub szájából nem csinálunk többször farhátat. Meglett mondva mi lesz, úgy lesz és kész. Nem csicskolunk, nem lesz ja bocs mégse úgy vót.
Ez egy profi klub lesz újra, profi hozzáállással. Ha nincs teljes mellszélességgel a projekt mellett, az olyen mintha 0-val lenne a projekt mellett. Azaz ellene lenne.
Más esetek Lewa, Mbappé stb nem voltak ugyanilyenek. Messi szerződése is lejárt és már előtte nyáron faxozott szóval... és még se volt ugyanilyen helyzet.
Azért, mert nem volt nyiltan lekommunikálva hogy döntést várunk. Döntést, megy vagy hosszabbít. Szükség volt rá, hogy tudjunk erősíteni kölcsönökkel.
Ez onnantól hogy mi megkértük hogy csináljon valamit már más helyzet.
Minden joga megvan hozzá hogy ő nem döntött. Nekünk meg minden jogunk megvan akkor száműzni.
a) miről beszélsz? nem utolsó napokról van szó.. hónap óta tárgyaltak és csak ők nem mentek bele. Utána meg lett mondva január eleje/közepén hogy akkor keress klubbot magadnak, sőt, segítünk! Nem utolsó napok!
b) más reagált.
c) Ja mint Auba. Az a normális. Ha ott nem megy, eljön és máshol dolgozik mert egy karrierje van. Van ellenpélda, persze pl Bale, de azért ő mielőtt golfozni kezdett (a mi dembig ugye ps-ezik) azelőtt csak nyert pár BL-t pl döntőben duplázva meg hasonlók.
Emberileg 0.
Szerintem én középen állok mert nem gyűlölöm még őt se, csak egyértelmű hogy mindkét fél jobban járt volna ha távozik, de ő nem, mert nem. Szerintem innen nézve aki gyűlöli az az aki nem ismeri el pl azt hogy igenis aktív és playmaker és szükség lehetne rá, hanem azt mondja hogy 0 és 3ad osztály és Abde majd megoldja. Az is gyűlölet lenne ha most azt kívánnám hogy valaki pakoljon alá edzésen úgy hogy eltörik a lába, vagy ha azt mondanám játszassuk mert úgy legalább tuti megsérül.
Te inkább az elvakultan a pártját fogó embernek tűnsz. Mégis miben hibázott ő, szerinted, mert olyat nem sűrűn írtál hogy hát Dembibaba ezt nem így kellett volna, ejnye-bejnye.
Lelátóra se engedném fel, üljön oda egy szurkoló aki szereti is a klubbot, vagy egy turista aki legalább fizet.
Tökéletesen egyetértek, remek gondolat.bence0330 írta: ↑2022.02.01. 18:31:19A klub részéről érthető lenne egy erődemonstráció a jövő felé, de a lelátóra küldés egyfajta erőnek a demonstrációja, a másik fajtában pedig óriási bukta. Inkább sértődésnek titulálnám. Mint ahogy az életben is ha valaki a saját érdekeinek érvényesítése közben megsérti a másikat, a másiktól nem az az igazi erő, hogy visszaszól csípőből, hanem ha megpróbálja civilizáltan megoldani a helyzetet. Aztán ha a másik bocsánatot kér, akkor legalább kellemesen elviselni megtanulják egymást a béke kedvéért.
Jól kell kommunikálni, és akkor nem lesz arcvesztés. "Megbeszéltük Dembélével a dolgot, az érdekek sajna nem találkoztka, és nem tudtuk közelíteni az álláspontokat, de Ousmane hozzáállása továbbra is kitűnő, az edzéseken 100%-ot nyújt, így mindkét fél érdekében nem láttuk akadályát, hogy folytathassa nálunk a játékot a szerződése végéig"
Vagy valami ilyesmi.