Remek összefoglalás, mintha csak a saját gondolataimat vetetted volna írott formában. Kevesen vagyunk ezzel a véleménnyel, de abszolút osztom ezeket a gondolatokat. Vele sokkal több ez a csapat, olyant tud mint akit kevesen a foci világában. Xavi szerintem remek hatással lehetne rá, Alemany egy zseni, de a Dembele féle ügyet túltolták. Viszont látjuk, hogy vele egy totálisan más Barca a Barca. Én drukkolok neki, kedvelem a játékát, azt a sebességet és labdakezelést, helyezkedésben sokat javult, de láthattunk mindezt tegnap, mit hozott, és ennél ő még többre képes.
Ousmane Dembélé
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Capitá del Barça
Pont így vagyok én is ezzel. Sajnos rengeteg szurkolóból ellenséges érzéseket vált ki. Ez van, nem hiszem, hogy mi ez ellen bármit tehetnénk. Legfeljebb Dembélé tehet ellene, ha kimagaslóan játszik. Nem lesz könnyű.
- Guille
- Capitá del Barça
Nagyjából egyetértek és én azok közé tartozom, akinek nem kell magyarázni, hogy Dembelé konstans veszélyt jelent még akkor is, amikor ez nem mutatkozik meg konkrét statiszitikai adatokban és tegnap is veszélyesen játszott, de azért azt is jegyezzük meg, hogy ő sem jeleskedik a helyzetkihasználásban, márpedig nekünk jelenleg ez a legnagyobb gondunk, hogy senki nem lövi be a "ziccereket". Tegnap a cseréje előtt is voltak nagy helyzetek és alapvetően Dembi is inkább kiszolgál, mint a góllövésben hasznos. Viszont nála is megvolt mindig ez a limit, hogy jó jó, de sosem tud klasszis szinten játszani, max 10 percekre, meg a döntő pillanatokban mindig elbénázza a lehetőségeit, mint eddig Torres, viszont pl. Torresben ez még alakulhat, fiatal is, új is, azért ennél többet mutatott eddig máshol. Dembiről már nehezen tudom elképzelni, hogy szintet lépjen, elsősorban mentális okokból.Andris írta: ↑2022.02.18. 12:10:08Veb, nem tudom, hogy ez így lesz-e. Mármint most itt volt Ferran, Auba, Adama, mind újak, mindegyiküket próbálgatni kell, szerintem még rövidtávon is simán kilyukadhatunk majd oda, hogy igenis Dembelé lesz a kezdő Xavinál. Kétségtelen, hogy egyelőre 3 meccsen padozott, és csak kettőn szívtuk meg és kellett őt felhozni az eredmény miatt, és így is túl későn (bár tegnap elég kellett volna legyen, ha nincs Ferran, elég is). Kérdés, hogy ezt meddig lehet így csinálni.
De amúgy ja, érdekes helyzet lehet, ha valahogy Xavival mégis egymásra találnak. A játékát én is tudom élvezni és mindenképp jó fegyver lehet, amíg itt van, meg örömteli, hogy most a fél csapatot lehet rotálni is végre alig érezhető minőségi romlással is akár.
El kell ezt engedni, nem kell feszegetnünk, elérik-e a passzai... izé, Messi szintjét, vagy micsoda. Szerintem az egyszeri szurkoló abszolút örülhet annak, hogy:
- Dembélé nincs kitiltva, hanem játszik
- Nem csak hogy játszik, de úgy tűnik, még valamennyire motivált is maradt
- Xavi véleménye nem lett semmibe véve és hagyták dolgozni
- Dembélé nem csak azért játszik, mert nincs más, akit be lehetne állítani, hanem hasznos is
Nyáron elmegy, óriási-óriási szerencsével összejöhet egy hosszabbítás, ami a Barcelonának és neki is jó, de valószínűleg nem fog. Amíg le nem telik a szerződése, addig viszont segítse a csapatot - ez neki is a kötelessége lenne, a Barcának meg az érdeke.
- Dembélé nincs kitiltva, hanem játszik
- Nem csak hogy játszik, de úgy tűnik, még valamennyire motivált is maradt
- Xavi véleménye nem lett semmibe véve és hagyták dolgozni
- Dembélé nem csak azért játszik, mert nincs más, akit be lehetne állítani, hanem hasznos is
Nyáron elmegy, óriási-óriási szerencsével összejöhet egy hosszabbítás, ami a Barcelonának és neki is jó, de valószínűleg nem fog. Amíg le nem telik a szerződése, addig viszont segítse a csapatot - ez neki is a kötelessége lenne, a Barcának meg az érdeke.
- Mihu
- Director del Fútbol
Az semmiképp nem volt korrekt tőle, hogy megkérték, hogy legalább akkor januárban húzzon el, hogy az igazolásokat nyugodtan be lehessen nevezni, esetleg még egy játékost szerződtetni. De erre se volt hajlandó.LG írta: ↑2022.02.18. 11:12:18Milyen cikruszt csinált meg velünk? Nem fogadta el az ajánlatot a hosszabbításra. Konkrét számokat nem tudunk, mégis sokan tényként kezelik, hogy jó ajánlatot kapott, csak ő egy pénzhes szemét, aki évi 40 milliót akart kicsikarni.![]()
Nem csinált amúgy semmilyen cirkuszt. Ha a hozzáállásával gondok lennének, akkor gondoljátok, hogy Xavi Laportával is szembe ment volna miatta? Nem. Pont, hogy elégedett a hozzáállásával. Csendben dolgozik, a közutálat ellenére is hajt a csapatért.
A Dortmundnál tényleg kiverte a balhét, ők sokkal jogosabban haragudhatnak rá. De abban a klub vastagon benne volt, hiszen ők buzdították erre.
És igen, kifizettünk érte nem 1, hanem 3 zsák pénzt, majd ezért tulajdonképpen semmi maradandót nem alkotott 3,5 szezonon keresztül, leszámítva a kórházi számláit és a semmire kapott hatalmas fizetését. Annyira lehetett volna korrekt, hogy látja milyen helyzetben van a klub, akkor ha nem hosszabbít, akkor januárban távozik. Nem tette, innentől kezdve vállalni kell a tettei következményét...
Az meg, hogy jelenleg az Ő játékában van a legtöbb veszély a csapatunkban, az nem az Ő érdeme, hanem a többiek kritikája...Mert ez a "veszély" bármelyik TOP csapatban az utolsó 10 percekre lenne elegendő, minden harmadik meccsen.

- Andris
- Adminisztrátor
Igazatok van, a szerződéses részeket nem szabadott volna leírnom.
Így már nem is reagálok az arra érkezett kommentekre, mert nem fontos. Én megtartanám, ha még meg lehet.
Ami a teljesítményét, képességeit illeti, tényleg nem akartam újranyitni a vitát, sőt inkább azt próbáltam jelezni, hogy most mindenki a saját szemével láthatja, hogy kinek volt igaza (illetve hogy miről is beszéltem, beszéltünk). Szóval nem újranyitni, csak az orrotok alá dörgölni
tisztelet a kivételnek.
Veb, nem tudom, hogy ez így lesz-e. Mármint most itt volt Ferran, Auba, Adama, mind újak, mindegyiküket próbálgatni kell, szerintem még rövidtávon is simán kilyukadhatunk majd oda, hogy igenis Dembelé lesz a kezdő Xavinál. Kétségtelen, hogy egyelőre 3 meccsen padozott, és csak kettőn szívtuk meg és kellett őt felhozni az eredmény miatt, és így is túl későn (bár tegnap elég kellett volna legyen, ha nincs Ferran, elég is). Kérdés, hogy ezt meddig lehet így csinálni.
És amúgy meg tényleg elnézést mindenkitől, de eszem ágában sincs elengedni a témát. Nekem élmény nézni a pali játékát (jelenleg), és örülnék ha a kedvenc csapatom rendelkezne ezzel az ütőkártyával. Nem minden áron, de ezt már kifejtettem.
Érdekes volt hallgatni tegnap a stadiont. A kezdeti füttyszó után is fütyülték minden mozdulatát, viszont ezeknél már erős taps is volt párhuzamosan. Szerintem hasonló arányú megosztottság lehet Dembelé játszatása (és játszani hagyása) kapcsán a stadionban is, mint itt a fórumon. Aztán a teljesítményével az utsó 15 percre szerintem el is hallgattatta a szurkolókat, úgy emlékszem szinte megszűnt a fütty, ami eleinte minden mozdulatát kísérte.

Ami a teljesítményét, képességeit illeti, tényleg nem akartam újranyitni a vitát, sőt inkább azt próbáltam jelezni, hogy most mindenki a saját szemével láthatja, hogy kinek volt igaza (illetve hogy miről is beszéltem, beszéltünk). Szóval nem újranyitni, csak az orrotok alá dörgölni

Veb, nem tudom, hogy ez így lesz-e. Mármint most itt volt Ferran, Auba, Adama, mind újak, mindegyiküket próbálgatni kell, szerintem még rövidtávon is simán kilyukadhatunk majd oda, hogy igenis Dembelé lesz a kezdő Xavinál. Kétségtelen, hogy egyelőre 3 meccsen padozott, és csak kettőn szívtuk meg és kellett őt felhozni az eredmény miatt, és így is túl későn (bár tegnap elég kellett volna legyen, ha nincs Ferran, elég is). Kérdés, hogy ezt meddig lehet így csinálni.
És amúgy meg tényleg elnézést mindenkitől, de eszem ágában sincs elengedni a témát. Nekem élmény nézni a pali játékát (jelenleg), és örülnék ha a kedvenc csapatom rendelkezne ezzel az ütőkártyával. Nem minden áron, de ezt már kifejtettem.
Érdekes volt hallgatni tegnap a stadiont. A kezdeti füttyszó után is fütyülték minden mozdulatát, viszont ezeknél már erős taps is volt párhuzamosan. Szerintem hasonló arányú megosztottság lehet Dembelé játszatása (és játszani hagyása) kapcsán a stadionban is, mint itt a fórumon. Aztán a teljesítményével az utsó 15 percre szerintem el is hallgattatta a szurkolókat, úgy emlékszem szinte megszűnt a fütty, ami eleinte minden mozdulatát kísérte.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nem mindegy mennyit akart?
Pont nem érdekel. Nincs annyi amennyit kért. Ha 100 fityinget kér és 90 van a zsebedben, akkor nem tudod kifizetni.
Minden más mellékes.
Kért valamennyit, egész ősszel azt mondta csak maradni szeretne, aztán ajánlottak valamennyit és úgy döntött végül annyiért nem marad.
Amúgy ő maga nem nyilatkozott és csinált hülyeségeket, de a beosztottja igen. Az sem érdekel milyen a kapcsolata az ügynökével, tőlem lehet akár ő is az ügynökének beosztottja, de Sissi nekitámadt a vezetőknek és még Xavinak is. Aztán kérték őket, ha már úgyis menni szeretne a fél PL-be, PSG-be, Juvéba, Kistarcsára, menjen most télen, de nem tette.
Mindezek után is játszhat itt tavasszal, nyáron meg megy. (és menjen is)
El kéne engedni a sztorit.
Pont nem érdekel. Nincs annyi amennyit kért. Ha 100 fityinget kér és 90 van a zsebedben, akkor nem tudod kifizetni.
Minden más mellékes.
Kért valamennyit, egész ősszel azt mondta csak maradni szeretne, aztán ajánlottak valamennyit és úgy döntött végül annyiért nem marad.
Amúgy ő maga nem nyilatkozott és csinált hülyeségeket, de a beosztottja igen. Az sem érdekel milyen a kapcsolata az ügynökével, tőlem lehet akár ő is az ügynökének beosztottja, de Sissi nekitámadt a vezetőknek és még Xavinak is. Aztán kérték őket, ha már úgyis menni szeretne a fél PL-be, PSG-be, Juvéba, Kistarcsára, menjen most télen, de nem tette.
Mindezek után is játszhat itt tavasszal, nyáron meg megy. (és menjen is)
El kéne engedni a sztorit.
- davi10
- Llegenda del Barça
De amúgy szerintem ha lenne annyi esze, hogy kijelenti, hogy az év végén lelép, mert új kihívásokra vágyik, mindjárt pozitívabb lenne a megítélése.
De ez a folyamatos suskus meg az üzengetés az ügynökkel nevetséges.
Nyilván akkor se lenne szimpatikusabb sokaknak, abszolút megértem aki úgy gondolja, hogy a 4 év kórházasdi után ideje lenne valamit visszaadni a klubnak, de a többség szerintem lezártnak tekintené, ha ki lenne mondva, hogy elmegy valami hülye szöveggel (új kihivások kellenek, ideje új fejezetet nyitni az életemben, hazamegyek a PSG-be, hogy közelebb legyek a családhoz, stb.)
De ez a folyamatos suskus meg az üzengetés az ügynökkel nevetséges.
Nyilván akkor se lenne szimpatikusabb sokaknak, abszolút megértem aki úgy gondolja, hogy a 4 év kórházasdi után ideje lenne valamit visszaadni a klubnak, de a többség szerintem lezártnak tekintené, ha ki lenne mondva, hogy elmegy valami hülye szöveggel (új kihivások kellenek, ideje új fejezetet nyitni az életemben, hazamegyek a PSG-be, hogy közelebb legyek a családhoz, stb.)

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Milyen cikruszt csinált meg velünk? Nem fogadta el az ajánlatot a hosszabbításra. Konkrét számokat nem tudunk, mégis sokan tényként kezelik, hogy jó ajánlatot kapott, csak ő egy pénzhes szemét, aki évi 40 milliót akart kicsikarni.Mihu írta: ↑2022.02.18. 10:25:12Eljátszotta a Dortmunddal, hogy azonnal otthagyta a keretet, megtagadta az edzésre járást, stb. stb.... (ez már akkor se volt szimpi és már akkor mondtam, hogy ezt velünk is simán megcsinálja majd ha úgy alakul...) Majd most januárban megcsinálta velünk is a cirkuszt...Innentől kezdve ezt az embert nem lehet komolyan venni, profiként kezelni, márpedig nekünk a jövőben erre van a legnagyobb szükségünk. Profikra, komolyan vehető emberekre. Pep időszakában is akinek a hozzáállása nem volt profi, azonnal repült. Vagy a keretből, vagy a kezdőből...
Innentől kezdve számomra nincs jövője és maradása...Xaviban is csalódtam, hogy egy ilyen cirkusz után még hajlandó 1 percet is játszatni....

Nem csinált amúgy semmilyen cirkuszt. Ha a hozzáállásával gondok lennének, akkor gondoljátok, hogy Xavi Laportával is szembe ment volna miatta? Nem. Pont, hogy elégedett a hozzáállásával. Csendben dolgozik, a közutálat ellenére is hajt a csapatért.
A Dortmundnál tényleg kiverte a balhét, ők sokkal jogosabban haragudhatnak rá. De abban a klub vastagon benne volt, hiszen ők buzdították erre.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Andris,
engedd el a temat. Szupersztarnak kepzeli magat (legalabbis az ugynoke elhitette vele h az), erre alapozva evi 20-40 millio nettot ker, amit akarhogy teljesit tavasszal, itt nem fog megkapni. Mondjuk mashol se, de ha csurran neki meg az ugynoknek egy vaskos alairasi bonusz, biztos h megy. Teljesitmenye alapjan siman lehetne kezdo, de ha nem lesz nagy seruleshullam, akkor depay, adama, ferran, auba, fati mind elotte lesz. Xavi lathatoan csak cserekent szamol vele.
engedd el a temat. Szupersztarnak kepzeli magat (legalabbis az ugynoke elhitette vele h az), erre alapozva evi 20-40 millio nettot ker, amit akarhogy teljesit tavasszal, itt nem fog megkapni. Mondjuk mashol se, de ha csurran neki meg az ugynoknek egy vaskos alairasi bonusz, biztos h megy. Teljesitmenye alapjan siman lehetne kezdo, de ha nem lesz nagy seruleshullam, akkor depay, adama, ferran, auba, fati mind elotte lesz. Xavi lathatoan csak cserekent szamol vele.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mihu
- Director del Fútbol
Eljátszotta a Dortmunddal, hogy azonnal otthagyta a keretet, megtagadta az edzésre járást, stb. stb.... (ez már akkor se volt szimpi és már akkor mondtam, hogy ezt velünk is simán megcsinálja majd ha úgy alakul...) Majd most januárban megcsinálta velünk is a cirkuszt...Innentől kezdve ezt az embert nem lehet komolyan venni, profiként kezelni, márpedig nekünk a jövőben erre van a legnagyobb szükségünk. Profikra, komolyan vehető emberekre. Pep időszakában is akinek a hozzáállása nem volt profi, azonnal repült. Vagy a keretből, vagy a kezdőből...
Innentől kezdve számomra nincs jövője és maradása...Xaviban is csalódtam, hogy egy ilyen cirkusz után még hajlandó 1 percet is játszatni....

Pont ez volt a célod. Ugyanmár.
1. Cselezni tud, ez oké.
2. Ütempasszokat ad Gavi, Pedri de még Busi is, Alves is. Iniestához és Messihez hasonlítani meg egyenesen nevetséges.
3 Beadásai semmivel sem különbek, mint Traore beadásai.
4 Csak 0 eredménye, mert 3-ból 2szer rosszul dönt.
Szépen távozzon nyáron, ő ezt szeretné, ezen végképp nem értem minek rugózni újra és újra.
Döntött ő is, a klub is, még sokak kérésére tavaszra a csapatba is visszakerült, end of story.
- Andris
- Adminisztrátor
Nyilván nem akarom újranyitni a vitát, és amúgy sem 1-2 meccs alapján szokás új konklúziókat levonni. De végülis nem 1-2 meccs alapján írtuk korábban sem, csak nem volt egyetértés.
Lényeg a lényeg, szerintem az Espanyol ellen is, és tegnap meg végképp jól látható volt, hogy mire gondoltunk itt, egész Januárban ment az érvelés.
Két meccs, mindkettőn csak csere volt, és egyiken se volt se gólja, se gólpassza. Mégis nagyon szépen látszódott minden, amiket írtunk:
1. 1v1 ellen egészen kiemelkedő a srác, de 2-3 embernek is jobb eséllyel megy neki, mint bárki a csapatból az elmúlt pár évben (Messit kivéve)
2. olyan ütempasszokat tud adni, olyan passzsávokat tud megtalálni, amilyeneket rendszeresen(!!) CSAK Messi és Iniesta tudott szerintem
3. a lövőcselei, a beadásai is abszolút felső szint
4. és ez a legfontosabb, ezt is sokszor említettük páran: ahányszor csak hozzá kerül a labda, lehet tudni, hogy most előrefele fogunk indulni, és történni fog valami.
Ez utóbbi tegnap kiemelkedő hatékonyságú volt ,ezért volt annyira jó meccse. De amikor rossz meccse van, és belecselez /elad 20 labdát, akkor is van másik 10-15 megnyert párharc, beadás, kulcspassz vagy épp lövőhelyzet. És ezzel is még jobb, mint bárki a csapatban.
Szerintem Laporta és Alemany stratégiája a lehető legcsúnyábban sült el visszafelé. Értem a szándékot, értem a nehéz helyzetet, és értem a csalódottságot is, de szerintem túltolták a blöfföt, és ezzel a klub rosszul járt. Bár Dembelé most játszhat, de a hosszabbításra már lényegesen rosszabbak az esélyek.
Pedig ha így játszik, szerintem Araujo és GAvi szerződése mellett az övé lehetne a legfontosabb nyári erősítés. Továbbra se adnék neki csillagászati fizetést (szerintem nem is kért, továbbra se hiszem el), viszont a korábbi fizetését lehet hogy közelítőleg megadnám neki. És szerintem a valósághoz sokkal közelebb állhat az, hogy ő a mostanihoz hasonló fizetést kért (vagy inkább fogalmazzunk úgy: nem szeretett volna fizetéscsökkentést most, hogy végre játszik, és jól játszik), nem pedig ilyen 40+20akat, amikről a sajtó kacsázott.
Természetesen mindezt CSAK akkor, ha:
a.) a sérülése ellen védve vagyunk (tehát ha sérült, nem kap sok pénzt, csak valami alacsony alapfizut)
b.) legalább 3 évre ír alá
c.) nem sérül meg szezon végéig
d.) hasonló formában játszik, mint Október óta folyamatosan.
Lényeg a lényeg, szerintem az Espanyol ellen is, és tegnap meg végképp jól látható volt, hogy mire gondoltunk itt, egész Januárban ment az érvelés.
Két meccs, mindkettőn csak csere volt, és egyiken se volt se gólja, se gólpassza. Mégis nagyon szépen látszódott minden, amiket írtunk:
1. 1v1 ellen egészen kiemelkedő a srác, de 2-3 embernek is jobb eséllyel megy neki, mint bárki a csapatból az elmúlt pár évben (Messit kivéve)
2. olyan ütempasszokat tud adni, olyan passzsávokat tud megtalálni, amilyeneket rendszeresen(!!) CSAK Messi és Iniesta tudott szerintem
3. a lövőcselei, a beadásai is abszolút felső szint
4. és ez a legfontosabb, ezt is sokszor említettük páran: ahányszor csak hozzá kerül a labda, lehet tudni, hogy most előrefele fogunk indulni, és történni fog valami.
Ez utóbbi tegnap kiemelkedő hatékonyságú volt ,ezért volt annyira jó meccse. De amikor rossz meccse van, és belecselez /elad 20 labdát, akkor is van másik 10-15 megnyert párharc, beadás, kulcspassz vagy épp lövőhelyzet. És ezzel is még jobb, mint bárki a csapatban.
Szerintem Laporta és Alemany stratégiája a lehető legcsúnyábban sült el visszafelé. Értem a szándékot, értem a nehéz helyzetet, és értem a csalódottságot is, de szerintem túltolták a blöfföt, és ezzel a klub rosszul járt. Bár Dembelé most játszhat, de a hosszabbításra már lényegesen rosszabbak az esélyek.
Pedig ha így játszik, szerintem Araujo és GAvi szerződése mellett az övé lehetne a legfontosabb nyári erősítés. Továbbra se adnék neki csillagászati fizetést (szerintem nem is kért, továbbra se hiszem el), viszont a korábbi fizetését lehet hogy közelítőleg megadnám neki. És szerintem a valósághoz sokkal közelebb állhat az, hogy ő a mostanihoz hasonló fizetést kért (vagy inkább fogalmazzunk úgy: nem szeretett volna fizetéscsökkentést most, hogy végre játszik, és jól játszik), nem pedig ilyen 40+20akat, amikről a sajtó kacsázott.
Természetesen mindezt CSAK akkor, ha:
a.) a sérülése ellen védve vagyunk (tehát ha sérült, nem kap sok pénzt, csak valami alacsony alapfizut)
b.) legalább 3 évre ír alá
c.) nem sérül meg szezon végéig
d.) hasonló formában játszik, mint Október óta folyamatosan.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Igen, Xavi úgy tűnik helyén fogja kezelni a franciát, 4.5.6 számú támadóként, attól függően, ki hadra fogható épp. Most talán 4. És játéka jogán nem kezdő, nem pedig utálatból, ami a csapatra nézve nagy öröm! Traoré tényleg ki fogja váltani minőségben is.Kalapos írta: ↑2022.02.08. 18:03:02
Dembiről annyit hogy ez a győzelem most jót tett neki is. Mindenki megnyugodhat hogy talán megvagyunk nélküle, de ha kell, csereként beállhat, legalább is Xavi szavai alapján mert hogy ő számít rá. Számít, csak nem alapemberként.
Ezzel én is ki tudok békülni. Ha ég a ház, inkább ő, mint senki (Dest támadóban...).
Remélem ezután se lesz kezdő, és ez nem egy kivétel volt, hanem ez lesz a rend, hogy sorrend szerint Torres, Adama, Auba, Depay... ?Fati?... LDJ, BW... Dembelé/Abde.
Hatalmas respekt neki amúgy, hogy külön megkérte a szurkolókat, hogy hagyják békén a játékosát. Látszik, hogy elképesztően törődik egyénenként is az emberekkel, és azért ezzel a csapatmorálnak, meg úgy egyáltalán a közhangulatnak is csak jót tehet, szerintem a csapatnak sem jó, ha fütyülik a játékosukat. Dembélé szerintem ebben az esetben olyan nagyon nem érdekli, inkább csak nem szeretné, hogy ez az egész kihatással legyen a csapatra, plusz a játszatásakor Dembélére is, aki mégiscsak minél jobban játszik, annál jobb nekünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Juj ez a Liner nekem is dobott fel hírereket a Google hírfolyamban, de pár elolvasása után tiltottam. Nagyon gáz volt szerintem 
Ezt el se merem olvasni, no offense, de tényleg rossz tapasztalatom volt ezzel a hírportállal.
Dembiről annyit hogy ez a győzelem most jót tett neki is. Mindenki megnyugodhat hogy talán megvagyunk nélküle, de ha kell, csereként beállhat, legalább is Xavi szavai alapján mert hogy ő számít rá. Számít, csak nem alapemberként.
Ezzel én is ki tudok békülni. Ha ég a ház, inkább ő, mint senki (Dest támadóban...).
Remélem ezután se lesz kezdő, és ez nem egy kivétel volt, hanem ez lesz a rend, hogy sorrend szerint Torres, Adama, Auba, Depay... ?Fati?... LDJ, BW... Dembelé/Abde.

Ezt el se merem olvasni, no offense, de tényleg rossz tapasztalatom volt ezzel a hírportállal.
Nagyon hiteles weboldal. Ezt direkt csináljátok amúgy?Vakmacska írta: ↑2022.02.08. 14:06:09https://liner.hu/barca-dembele-bartomeu ... egzaradek/
Hogy miért akar itt maradni...

- Andris
- Adminisztrátor
Ez bugyutaságnak tűnik. 98%ra mondom, hogy ebből egy szó sem igaz.Vakmacska írta: ↑2022.02.08. 14:06:09https://liner.hu/barca-dembele-bartomeu ... egzaradek/
Hogy miért akar itt maradni...
A liner.hu-t először látom életemben, ez milyen oldal?
- József Attila
- József Attila
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A pénzen túlmutatnak az elvek, a kitartás, erkölcs és az eltökéltség. Már rongyosra kereste magát, hogy lehet még mindig a pénz a perspektíva? ..és, ha nem is a Barcában képzeli el a folytatást akkor miért nem ezzel kezdte? Azt mondta Xavinak, hogy maradni szeretne majd most itt tartunk.
Több hónapja próbálnak vele egyeztetni és annyit nem sikerült kommunikálni az első tárgyalásoknál, hogy "Figyeljetek, máshol képzelem el a jövőmet de amit tudok addig beleadok."
Még egyszer: a legjobbakat kívánom neki és bízom benne, hogy észhez tér. Tehetséges a pali, de fejben még nagyon érnie kell.
-
- Capitá del Barça
A klubhűségen kívül ami a legtöbb modern focistára már nem jellemző (ahogy a klubbokra sem, hogy mindenáron megtartanának mindenkit), milyen a pénzen túlmutató dolgokról gondolod, hogy nincs hozzá köze, és mi alapján vontad le ezt a következtetést?Olcha írta: ↑2022.02.06. 18:40:24
Azért annyira bosszantó, mert nem láttam rajta semmiféle dedikációt a klub vagy futball irányába ami pedig esszenciális - melynek nem függvénye, hogy összejönnek-e a dolgok. A pénznek is fontos szerepe van, de vannak dolgok amik túl mutatnak azon és üvölt a komáról, hogy gőze nincs ilyesmiről. Olyan érzésem is volt vele, hogy kereshet bármennyit ő szegény marad.
Azért annyira bosszantó, mert nem láttam rajta semmiféle dedikációt a klub vagy futball irányába ami pedig esszenciális - melynek nem függvénye, hogy összejönnek-e a dolgok. A pénznek is fontos szerepe van, de vannak dolgok amik túl mutatnak azon és üvölt a komáról, hogy gőze nincs ilyesmiről. Olyan érzésem is volt vele, hogy kereshet bármennyit ő szegény marad. Örülnék neki, ha tanulna ezekből, de ezt valószínűleg már nem nálunk fogja megtenni.LG írta: ↑2022.02.06. 11:20:31Ha ez így is van, miért annyira bosszantó? A játékosok, sőt az emberek nagy része zsoldos ilyen alapon, kevesen vannak, akik a munkahelyükbe lényegesen többet látnak bele, mint pénzkeresési lehetőséget. És ahol ott is van ez a plusz lojalitás, kell hozzá, hogy összejöjjenek a dolgok. Pl. ha egy új igazolá beválik, közönségkedvenc lesz, akkor igen, ott kialakulhat érelmi kötődés. Dembelénél viszont nem jöttek így össze a dolgok.
A mai meccs után pedig no komment tényleg Dembiről.. zseniálisak volt a csapat, öröm volt a játékunkat nézni!
Ha ez így is van, miért annyira bosszantó? A játékosok, sőt az emberek nagy része zsoldos ilyen alapon, kevesen vannak, akik a munkahelyükbe lényegesen többet látnak bele, mint pénzkeresési lehetőséget. És ahol ott is van ez a plusz lojalitás, kell hozzá, hogy összejöjjenek a dolgok. Pl. ha egy új igazolá beválik, közönségkedvenc lesz, akkor igen, ott kialakulhat érelmi kötődés. Dembelénél viszont nem jöttek így össze a dolgok.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem nekünk már rég mindegynek kéne lenni. Ezt magyarázzuk itt páran hetek óta.mess2009 írta: ↑2022.02.06. 08:57:25az már ok. hogy mit tesz a klub, és miért. tévedtek, beismerték. el akarták küldeni, le akarták tiltani nem sikerült ok. na de mit tesz Dembélé?! az ő lehetőségei érintetlenek maradtak. vagy ki áll és megmutatja, vagy ki sétál, el futkároz annyit amit a test megkíván és röhög a markába úgy mint eddig.
ez a valóság.
Nem számít, hogy Dembelé hogy áll hozzá, így se úgy se fogjuk szeretni. Jó eséllyel így se úgy se fog itt maradni nyár után.
Tök mindegy, hogy kiáll és megmutatja, vagy sétál, vagy futkároz. Tőlem röhöghet is közben, meg sírhat is.
A lényeg az, hogy nem állunk túl rózsásan, úgyhogy kerettag maradt, és használni fogjuk. Ha sétál, sétál, ha futkároz, futkároz. Amíg még így is top3ba fér a támadórészlegben, addig még ezzel is beljebb vagyunk. Ha meg nem így lesz, akkor meg Xavi szemrebbenés nélkül kirakja a padra, vagy aztán a keretből is, ettől nem kell tartani.
Mi se fogjuk visszakövetelni.
Én nem félnék attól, hogy nem fog teljesíteni. Attól kicsit igen, hogy mennyivel lesz öncélúbb a játéka, de majd úgy is látjuk, és Xavi is, aztán majd mérlegelhetünk.
- József Attila
- József Attila