2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen egyetértek. Tegnap ő volt kétségtelenül a MOM!!!, de azért még én se osztanék aranylabdát nekiSubinho írta: ↑2022.02.28. 12:50:11Tegnap valóban nagyon jól állt be, jól játszott és lőtt egy hatalmas nagy gólt is! Hatalmas gratula neki! Szép volt! De ne felejtsük el, volt már ilyen, a tavalyi szezonban is, meg előtte is. Van 1-2 kiemelkedően jó meccse, amikor elkapja a fonalat, elsül a lába, óriási nagy gólt lő, aztán következő meccseken lövöldözi ki a stadionból a lasztikat.
Most valóban jól játszott, jár a maximális dicséret, de tartós lesz ez a forma? Nem gondolom. Lehet ez lesz a szezonbeli egyetlen bajnoki gólja. Ráadásul, amikor elkapja a fonalat és jól játszik pár meccset, akkor szokott megsérülni. Nyugtával dicsérjük a napot és majd akkor sajnáljuk, h elmegy, ha nem csak 1-2 meccsen lesz kiemelkedő, hanem rendszeresen. 5 év alatt ilyen nem volt. Ha most ez lesz, akkor majd én is sajnálni fogom, hogy elmegy... Addig meg a fizetéséből ki tudjuk gazdálkodni Araujo, Pedri, Gavi új bérét. Ráadásul ők nem csak egy meccsen villannak.
Xavi személye szerintem nagy lökést adott neki. Az, hogy szembement a vezetéssel és foggal-körömmel harcolt érte, lehetőséget adott neki, mentálisan biztos nagyon sokat számított. Nem véletlen, hogy a góljánál Xavihoz ment ki és ölelték meg egymást.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.02.28. 08:13:15Kevesen voltunk itt, akik kiálltak mellette a téli átigazolás alatt, és látták bent azt a potenciált, amiért eleve hoztuk és amit talán kitud hozni Xavi személye, jelleme és tanítása. Tegnap visszaigazolt, hogy miért is hittem benne és amikor itt írtam, hogy miért egyik kedvencem a keretben, nem egy pár pohár bor utáni bódult állapotom és képzeletem szülte.
Amikor hozzá kerül a labda, valami váratlan történik, tudom, hogy "valami" lesz. Ez legutóbb Messi esetében éreztem. Hatalmas potenciál rejlik bent, és a gól után, hogy Xavihoz futott egy ölelésért, nekem mindent létező kérdésre választ adott. Végre van egy rendszer ebben a csapatban, végre van egy Barca szív Xavi személyében, és ha látják, hogy az edző szerelmes a klubba, akkor ebből a mentalitásból a játékosok is kapnak. Oszmán sem kapott 17 óta ilyen edzőt, piszok kíváncsi vagyok a tavaszára.
Örülök, hogy itt maradt, a tegnapi produktuma pedig mom. Minden meccsen a téli igazolás óta, mikor játszik, hozzá tesz a 3 ponthoz. Így tovább Oszmán.
Ez most komoly? Mert viccnek elég durva lenne, hogy a Barca vezetése minden információt adjon ki. Terített lapokkal nem lehet sikeresen pókerezni. A játékossal szembeni kötelezettségek és a jövőbeli szerződések miatt sem lehet a szurkolók, az ellenfelek vezetése és a különböző érdekeltségű jogászokkal megosztani a tárgyalások menetét képező ajánlatokat és az igényekre adott reakciókat.
Ezeket miből szűröd le, ki írt ilyeneket? Úgy fórumozol, hogy el se olvasod pl Andris miket írt. Így aztán tényleg full fölösleges bármiről is vitázni. Tanulj meg elfogultság nélkül hozzászólni valamihez.Troym írta: ↑2022.02.18. 15:50:16Az a kedvencem már előre, hogy objektíven nézve mondjuk 80%, hogy lelép és biztos vagyok benne, hogy a 22/23 szezon összes döntetlenje és veresége esetén majd jön a szöveg, hogy ha itt lenne 5 góllal nyertünk volna és a vezetés (Alemany, Laporta, stb) ennél nagyobb hibát még Messi távozásakor sem tett, plusz hasonlók.
Egy ajánlat: Majd keressük vissza ősszel a kommenteknél, hányszor sírjátok őt vissza minden gyengébb meccs után.Andris írta: ↑2022.02.18. 16:07:38Mivel nem hajlandóak megosztani az információkat arról, hogy mi volt az a (idézem Laportát) "nagyon jó" ajánlat, ami már az utolsó utáni netovább ultimátum ajánlat volt...Troym írta: ↑2022.02.18. 15:50:16Az a kedvencem már előre, hogy objektíven nézve mondjuk 80%, hogy lelép és biztos vagyok benne, hogy a 22/23 szezon összes döntetlenje és veresége esetén majd jön a szöveg, hogy ha itt lenne 5 góllal nyertünk volna és a vezetés (Alemany, Laporta, stb) ennél nagyobb hibát még Messi távozásakor sem tett, plusz hasonlók.
Jelenleg nem tudjuk, h a klub mit ajánlott ,se azt h Dembelé mit kért, csak azt, hogy a klub a téli pókerjátszmát elveszítette, csúnyán. Szerencse, hogy Xavi típusú karakter az edzőnk, ő tudta mérsékelni azt a veszteséget, amit a klub számára ez a fajta ügyintézés kiosztott.
Legalábbis nálam a "nagyon jó" ajánlat nem minősül elégséges információnak.De amint Dembelé off, ők meg továbbra is titkolóznak, joggal mehet feléjük a kirtika.
Amit írsz, az nyilvánvaló túlzás, nem is kicsit. Viszont:Troym írta: ↑2022.02.18. 15:50:16Az a kedvencem már előre, hogy objektíven nézve mondjuk 80%, hogy lelép és biztos vagyok benne, hogy a 22/23 szezon összes döntetlenje és veresége esetén majd jön a szöveg, hogy ha itt lenne 5 góllal nyertünk volna és a vezetés (Alemany, Laporta, stb) ennél nagyobb hibát még Messi távozásakor sem tett, plusz hasonlók.
Remek összefoglalás, mintha csak a saját gondolataimat vetetted volna írott formában. Kevesen vagyunk ezzel a véleménnyel, de abszolút osztom ezeket a gondolatokat. Vele sokkal több ez a csapat, olyant tud mint akit kevesen a foci világában. Xavi szerintem remek hatással lehetne rá, Alemany egy zseni, de a Dembele féle ügyet túltolták. Viszont látjuk, hogy vele egy totálisan más Barca a Barca. Én drukkolok neki, kedvelem a játékát, azt a sebességet és labdakezelést, helyezkedésben sokat javult, de láthattunk mindezt tegnap, mit hozott, és ennél ő még többre képes.
Pont így vagyok én is ezzel. Sajnos rengeteg szurkolóból ellenséges érzéseket vált ki. Ez van, nem hiszem, hogy mi ez ellen bármit tehetnénk. Legfeljebb Dembélé tehet ellene, ha kimagaslóan játszik. Nem lesz könnyű.
Nagyjából egyetértek és én azok közé tartozom, akinek nem kell magyarázni, hogy Dembelé konstans veszélyt jelent még akkor is, amikor ez nem mutatkozik meg konkrét statiszitikai adatokban és tegnap is veszélyesen játszott, de azért azt is jegyezzük meg, hogy ő sem jeleskedik a helyzetkihasználásban, márpedig nekünk jelenleg ez a legnagyobb gondunk, hogy senki nem lövi be a "ziccereket". Tegnap a cseréje előtt is voltak nagy helyzetek és alapvetően Dembi is inkább kiszolgál, mint a góllövésben hasznos. Viszont nála is megvolt mindig ez a limit, hogy jó jó, de sosem tud klasszis szinten játszani, max 10 percekre, meg a döntő pillanatokban mindig elbénázza a lehetőségeit, mint eddig Torres, viszont pl. Torresben ez még alakulhat, fiatal is, új is, azért ennél többet mutatott eddig máshol. Dembiről már nehezen tudom elképzelni, hogy szintet lépjen, elsősorban mentális okokból.Andris írta: ↑2022.02.18. 12:10:08Veb, nem tudom, hogy ez így lesz-e. Mármint most itt volt Ferran, Auba, Adama, mind újak, mindegyiküket próbálgatni kell, szerintem még rövidtávon is simán kilyukadhatunk majd oda, hogy igenis Dembelé lesz a kezdő Xavinál. Kétségtelen, hogy egyelőre 3 meccsen padozott, és csak kettőn szívtuk meg és kellett őt felhozni az eredmény miatt, és így is túl későn (bár tegnap elég kellett volna legyen, ha nincs Ferran, elég is). Kérdés, hogy ezt meddig lehet így csinálni.
Az semmiképp nem volt korrekt tőle, hogy megkérték, hogy legalább akkor januárban húzzon el, hogy az igazolásokat nyugodtan be lehessen nevezni, esetleg még egy játékost szerződtetni. De erre se volt hajlandó.LG írta: ↑2022.02.18. 11:12:18Milyen cikruszt csinált meg velünk? Nem fogadta el az ajánlatot a hosszabbításra. Konkrét számokat nem tudunk, mégis sokan tényként kezelik, hogy jó ajánlatot kapott, csak ő egy pénzhes szemét, aki évi 40 milliót akart kicsikarni.![]()
Nem csinált amúgy semmilyen cirkuszt. Ha a hozzáállásával gondok lennének, akkor gondoljátok, hogy Xavi Laportával is szembe ment volna miatta? Nem. Pont, hogy elégedett a hozzáállásával. Csendben dolgozik, a közutálat ellenére is hajt a csapatért.
A Dortmundnál tényleg kiverte a balhét, ők sokkal jogosabban haragudhatnak rá. De abban a klub vastagon benne volt, hiszen ők buzdították erre.
Milyen cikruszt csinált meg velünk? Nem fogadta el az ajánlatot a hosszabbításra. Konkrét számokat nem tudunk, mégis sokan tényként kezelik, hogy jó ajánlatot kapott, csak ő egy pénzhes szemét, aki évi 40 milliót akart kicsikarni.Mihu írta: ↑2022.02.18. 10:25:12Eljátszotta a Dortmunddal, hogy azonnal otthagyta a keretet, megtagadta az edzésre járást, stb. stb.... (ez már akkor se volt szimpi és már akkor mondtam, hogy ezt velünk is simán megcsinálja majd ha úgy alakul...) Majd most januárban megcsinálta velünk is a cirkuszt...Innentől kezdve ezt az embert nem lehet komolyan venni, profiként kezelni, márpedig nekünk a jövőben erre van a legnagyobb szükségünk. Profikra, komolyan vehető emberekre. Pep időszakában is akinek a hozzáállása nem volt profi, azonnal repült. Vagy a keretből, vagy a kezdőből...
Innentől kezdve számomra nincs jövője és maradása...Xaviban is csalódtam, hogy egy ilyen cirkusz után még hajlandó 1 percet is játszatni....