Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
De a mi a francnak akarnánk egy 60 millioert megvett, top belső védőt olyan poszton játszatni amihez fogalma sincs?bence0330 írta: ↑2022.07.27. 20:54:23Viszont egy alacsony, nagyon labdaügyes, szélvészgyors valaki, ez klasszikusan egy szélsővédő. Mivel baromi jó CB, ezért nyilván nem rakosgatják ki. A labdával nem túl jó, rossz első érintésekkel játszó, beadni nem tudó Araujo is kikerül néha kényszerből, nála sokkal jobb megoldás, ha mondjuk kiesik Dest és Roberto, vagy komolyabb minőség kell 1-1 meccsre ilyen Vinicius-Mbappé féle figurák ellen.visca el barca írta: ↑2022.07.27. 20:48:45A transfermarkt szerint volt eddig 200 felnott meccse, abbol 7x jatszott szélsőt.
Viszont egy alacsony, nagyon labdaügyes, szélvészgyors valaki, ez klasszikusan egy szélsővédő. Mivel baromi jó CB, ezért nyilván nem rakosgatják ki. A labdával nem túl jó, rossz első érintésekkel játszó, beadni nem tudó Araujo is kikerül néha kényszerből, nála sokkal jobb megoldás, ha mondjuk kiesik Dest és Roberto, vagy komolyabb minőség kell 1-1 meccsre ilyen Vinicius-Mbappé féle figurák ellen.visca el barca írta: ↑2022.07.27. 20:48:45A transfermarkt szerint volt eddig 200 felnott meccse, abbol 7x jatszott szélsőt.
A transfermarkt szerint volt eddig 200 felnott meccse, abbol 7x jatszott szélsőt.bence0330 írta: ↑2022.07.27. 20:42:20Szerintem is, csak azért írtam, hogy ha mégis muszáj, oda lehet tenni, és nem gyengülünk sokat Christensennel sem.1994barca írta: ↑2022.07.27. 20:27:45Én biztos, hogy nem raknám ki szélre. Semmit nem jelent, hogy 180 alatti, hiszen korábbi főoldali cikk szerint is magas számban nyeri a fejpárbajokat! Egy Araujo-Kounde középső védő pàros átlagon felüli lenne! Kár lenne ezt a lehetőséget kihagyni! Szélre jó lesz majd Azpi
Szerintem is, csak azért írtam, hogy ha mégis muszáj, oda lehet tenni, és nem gyengülünk sokat Christensennel sem.1994barca írta: ↑2022.07.27. 20:27:45Én biztos, hogy nem raknám ki szélre. Semmit nem jelent, hogy 180 alatti, hiszen korábbi főoldali cikk szerint is magas számban nyeri a fejpárbajokat! Egy Araujo-Kounde középső védő pàros átlagon felüli lenne! Kár lenne ezt a lehetőséget kihagyni! Szélre jó lesz majd Azpi
Előrefelé talán a világ legjobbja, de ha nem, akkor a legjobbak közt van, ha valamiért nem emlékszel, milyen gólt lőtt ellenünk, akkor itt van, érdemes feleleveníteni. (https://www.youtube.com/watch?v=SlB8IqGaokk)NovaProspekt írta: ↑2022.07.27. 17:58:54ez a Koundé amúgy tényleg ilyen jó védő? Komolyan kérdezem, nem emlékszem a gyerekre. De ha azt mondjátok, én elhiszem nektek.
Kb. Alaba és Koundé a top a La Ligában, utánuk közvetlenül Araujó, Militao és Gimenez. Aztán a többiek.NovaProspekt írta: ↑2022.07.27. 17:58:54ez a Koundé amúgy tényleg ilyen jó védő? Komolyan kérdezem, nem emlékszem a gyerekre. De ha azt mondjátok, én elhiszem nektek.
Még szerencse hogy ők nem olyan borúlátóak mint Freixa
Vagy 10 éve voltam utoljára ilyen izgatott, mikor Ibrát elhoztuk az Interből. Nem véletlenül éreztem úgy hogy itt az ideje visszatérnem a fórumra jó pár év után. Itt valami készül.
Épp írni akartam én is hogy Fabriziotol is elhangzott a védjegye, ami általában jót jelent.
Ha eladják Ter Stegent, tuti a nyakunkon marad Neto. Amúgy se igyekszik távozni, bár ez közel mindenkire igaz, akit kitennének. Nekem fontosabb láncszem a kapus, mint De Jong, ez így elég rosszul hangzik, hogy lesz 14 kp és nem lenne értelmes kapus.Cseri írta: ↑2022.07.27. 16:17:02Mivel FDJ marad, és kell a nagy értékű értékesítés,a b terv (SER szerint),Stéga értékesítése.
Kounde Romero szerint továbbra is egy lépésre a Barcától,(korábban írta valaki,hogy a változókon megy a varia),de jól haladnak a tárgyalások.
Továbbra is szólnak a hírek Martinezről,merhogy' ballábas és Azpiról is.
"Barcelona and Sevilla have closed the agreement for Koundé for 50 million euros fixed plus 10 more in variables of which five are easy to comply with and the other five are more difficult. [sport]"
Látom azóta lerendeztétek, de az ilyenekre nincs szükség.
Pénzügyek...sansz írta: ↑2022.07.27. 00:47:07
A másik a fizetés. Ne vegyetek mérget rá,ezek titkos részletek. Messi fizetése is teljesen törvénytelenül jutott ki, lesz is per belőle. A teljes bérköltség lesz érdekes, de azt szerintem jövőre láthatjuk.
A másik,hogy Laportáék amúgyis bűvészkednek a pénzekkel. Részletekben fizetnek játékosokért és hasonló dolgok. Szóval leghamarabb egy év múlva látjuk meg, rossz esetben 2-3 év múlva., hogy tényleg annyira levertük volna a fizetéseket. És ugye ez is relatív,megint Lewa-témához: A Bayern egy picit nagyobb fizut adott(állítólag) de ők nem voltak hajlandóak két évnél hosszabb ideig adni. Mi meg négy évig adjuk. A hosszú szerződés is egy ilyen trükk, csak könnyű megszívni.
Laportáék fifáznak és ez egy lufi,ami ki fog durranni.
A Bayern amúgy Lewa helyett valami tini franciát vett,töredék bérért, nekem ez a mentalitás és józanság hiányzik,mikor televagyunk tényleg minőségi támadókkal, ha kell valaki még mindenképpen,akkor mi miért nem fiatal tehetséget veszünk(észre)? Na mindegy, ahogy mondtam, két-három év múlva majd visszatérünk ehhez a témához, függetlenül attól,hogy milyen címeket nyerünk addig.