A 3 BHV kérdéskör:davi10 írta: ↑2022.09.02. 08:50:40Nem is emlékszem mikor volt ennyire pozitív a légkör 1 nappal az átigazolási időszak után
Nálam ami negatívum:
- Nem értettem miért megyünk ennyire Lewy-ért, főleg így, hogy Auba és Depay is itt volt. A lengyel egyből meggyőzött, az ingyen érkező Auba-t pedig sikerült pénzzé tenni, úgyhogy ez is átfordult pozitívba.
- Marcos Alonso-t semmi értelme nem volt elhozni. Balde-t kell nyomatni, ha meg valamiért támadónak nyomatnánk akkor is van vagy 3-4 támadó aki játszhatna ott.
Pozitívum:
- Szinte minden más.
- Itt is hetekig csak azt lehetett olvasni, hogy hagyjuk már a Raphinha-s meg a Lewy-s híreket, mert max a 2 ingyen igazolható jön. Aztán nem
- A transfermarkt szerint 18(!!!) játékos ment el. Ebben benne vannak a tavalyi kölcsönből visszatérő játékosok meg mindenki, de akkor is kemény szám. Itt én még mindig nem tudom elhinni hogy ilyen Neto-ért ne tudtunk volna legalább 3-5 misit lehúzni, de hát ez van.
Plusz Pjanic, elvileg az arab országokban még 2 hétig lehet játékosokat regisztrálni, meglátjuk vele mi lesz.
- Laporta néha azért csöndben maradhatna, ez az utolsó napos "big surprise to the fans" nem értem minek kellett...
Ha időrendi kontextusba helyezzük a történetet, nyár elején volt egy sokat kritizált Alba a porondon, helyettes nélkül. Volt ugyan a háttérben Balde, de kb Ez Abde, Collado, talán Nico is (akik most kölcsönben vannak, több játékperc reményében) szerepkörben.
Ekkor állapodtunk meg Alonso-val... Hogy miért épp vele -> ask Xavi + a jó feltételek...
Sokan sokszor szidták a klubot, hogy hogyan bánik a játékosokkal - de egy vásárlási megállapodás NEM TELJESÍTÉSE a hasonló jövőbeni ügyletekre lenne rossz hatással...
Próbáljuk meg Balde színpadra lépését (úgy tűnik, első számú játékosként) inkább pozitívumként felfogni, hogy ezt Xavi végül meglépte - és döntsük el, mi lenne jobb
(1) Alonso + Alba (és Balde kölcsönben) vagy
(2) van 3 bhv
A harmadik opciót, hogy kitolunk Alonsoval és jövőbeni önmagunkkal, felejtsük el, nem így alakult a nyár folyamán...
Hasonló volt a helyzet Raphinha és Dembélé kettős szerződtetésekor is, ami most azért már kezd sokaknak tetszeni, de az elején ment a szidás, minek a két jobb szélső, mikor nincs pénzünk...