2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Viszont akkor nem lehet "HA ffp miatt nem tudjuk megoldani" pontja a dolognak.
Szerinted.....
Párizsban sem kell ennyi pénzért, azért b..akodnak vele, ég világon semmi motivációja nincs, mégis melyik csapatnak lenne hasznára azon topligás csapatok közül, amelyek komoly címekre hajtanak, értsd: bajnokság, BL. USA-nak sem látom sok értelmét, déli fickó, angolul nem beszél, annyival nagyobb pénzt ott sem keresne. Ha lökni akar még magán anyagilag, akkor Arab-félsziget, ha nem, de focizni szeretne, akkor levezetés/parolázás Argentínában (hangulatAndris írta: ↑2023.05.03. 23:07:06Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.
A szaudiak sok penzt adnak, es Messit latvanyosan nem zavarja az efele diktaturakbol szarmazo bloodmoney, meg hogy tobbek kozt az o arcaval probalnak orszagimazst epiteni a vilagban olyan arcok, amilyenek… egeszen konkretan a vilag legrosszabb emberei kozul, es ez igen nagy szo.
Viszont Messinek vannak remelhetoleg komoly szakemberei pr es hasonlo teruletre is, nem csak penzugyiek. En a helyukben meg 1-2 evig nem ajanlanam neki, hogy amerikai vagy valami olajos orszagba menjen el selloutnak, mint Ronaldo. Amig meg ilyen szinten tud teljesiteni, addig nem.
A Barca kezenfekvo es kenyelmes, de ha nem tudjuk megoldani ffp miatt, akkor nemtom hova tovabb.. a psg hosszabbitas tutira eluszott.
Messi hozzaallasabol ugy erzem, hogy mar eldolt a jovoje.
Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.
Mondjuk ez pont ellentmondás (ha jól értem, mire céloztál), függetlenül az eredeti felvetés létjogosultságától. Egyik jelenlegi La Masias játékosunk sem tilitolizik, meg a klasszikus "Barca DNS" játékot játssza, sokkal direktebben játszik mindhárom említett fiatal a korábbi generációnál.
Hát én nem vagyok ilyen finom.Peter írta: ↑2023.04.23. 14:44:05Messi valóban az utóbbi évtized legnagyobb zsenije, ahogy többünknek, szerintem is minden kétséget kizáróan.
Visszatérését illetően pedig azt gondolom, hogy ez a klub szemléletével kapcsolatos kérdésekre ad majd iránymutató választ.
Lesz akiknek tetszeni fog és lesz akiknek nem.
Mindenesetre már rajzolódnak a következő szezon érzelmekkel teli vitái, ha Messi továbblő minket, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért....![]()
bocsi, nezd meg a stilusodat, elvegre MESSI-rol beszelsz, nem apucirolMagnus írta: ↑2023.04.23. 16:25:33látom a személyeskedés megengedett azoknak akik egy hullámhosszon vannak bizonyos emberekkel, aztán sírtok hogy kihalt a fórum, nice.
On: nem Messivel van bajom, jól használva rengeteget adhat 36 évesen is annyival mindenki fölött van a tudása, de szerintem ehhez egy egészséges rotációra van szükség ahol kellően éles tud maradni a szorult helyzetekre.
pont te fogod eldonteni
Leporoltad a varázsgömböd?
Ki nem találtuk volna, az utóbbi 2 évben minden hsz-ed valami random Messi-s ömlengés...