Nagybarcelona írta: ↑2023.06.07. 19:05:09
Andris írta: ↑2023.06.07. 18:48:09
Ja. Nehogy véletlenül is magunkban keressük a hibát

Tuti hogy ez a csúnya rossz Tebas tehet mindenről.
Még mindig milliárdos adósságunk van, és azt is csak újraütemezve tudjuk törleszteni...
Ez persze nem Laporta hibája, az övé max az, hogy zéró átláthatóságot és őszinteséget biztosít, állandóan százszor jobb dolgokkal hitegeti a szurkolókat és sociokat, mint ami lehetséges.
Ok. Olvass utána. Úgy alkoss vèlemènyt
Miért gondolod, hogy nem olvastam utána?
Alternatív javaslat: ne higyj el bemondásra, bemutatásra bármit, amint mondanak vagy amit el lehet olvasni... és esetleg némi önálló, kirtikus gondolkodás is jól jön. Én így alkotok véleményt.
Múltkor már talán említettem, hogy az interneten fellelhető információk kb kétharmada hamis, kitaláció, kamu, vagy minimum erősen torzított, esetleg részigazság, ami erősen hiányos és nem alkalmas arra, hogy az ember konklúziókat vonjon le belőle.
Amíg Laporta típusú figura az elnök, én még azt se hiszem el feltétel nélkül, amit az fcbarcelona.com-on tesznek közzé.
Az igazság valahol a kettő közt félúton lehet, úgyhogy amíg ezt más úton nem lehet eldönteni, én jobb szeretek a szabad szemmel látható és tapasztalható tényekből kiindulni, mint a bárhol megírtakból.
De azt hiszem el amúgy, amit Messi papa nyilatkozik. Ilyen világban élünk, bármi elhagyhatja bárkinek a száját, mégsincs számonkérve, megkérdőjelezve a személye és hitelessége...
Csak hogy a konkrét témához valami további szempontot belökjek:
Szerintem ezek a hírek amik most körbeszaladtak a neten, még semmit nem jelentenek. Ha kicsit megpróbálok kiemelkedni a Barca szurkoló mivoltunkból, és külső szemmel nézni, akkor két nappal ezelőtt meg Jorge Messi Laportával tárgyalt, és előtte vagy utána konkrétan nyilatkozta, hogy Messi a Barcába akar jönni, és ő maga is ezt szeretné. Akkor mindenki azt gondolta a világon (rajtunk kívül) hogy na ez done deal, here we go.
Szerintem most ugyanez lehet a Miamival is. Esetleg meghallgatták az ő ajánlatukat is, vagy ott is volt valami konkrétabb előrelépés, és máris mindenki elkönyveli azt, hogy oda igazol.
Várjuk ki szépen a végét az ügynek.
Nyiri81 írta: ↑2023.06.07. 19:27:08
Győzött a realitás. Jobb is így. Remélem ésszel költekezünk most már.
Ha egyszer Messinek a fizuját (ami lehet h magas lenne, de azért 2-3 másik másik fizu összegénél nem több) nem tudtuk kiperkálni, és ingyen jött volna amúgy, mégse jön, akkor hogy fogunk pénzért játékosokat igazolni, és/vagy fizetéseket adni új játékosoknak?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila