Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokadszorra belemehetünk ebbe a vitába (nem veled)menczel írta: ↑2025.03.25. 18:21:32Ezt már írtam egyszer, nehogy már az Atletico (világon top10) csapat kezdő belső bekkje ne érjen pár milliót...
Régen is zavarta a szememet, hogy jótékonysági szempontból istentelenül áron alul adtuk el vagy engedtük el azt idősödő sztárjainkat. Nagyrészt akkor is ott kötöttek volna, ahova mentek, ha feizetnek értük 1-5 milliót (vagy annyival többet). Elképesztő felelőtlenül gazdálkodnak a klub vagyonával, látszik, hogy nem a sajátjuk, meg hogy nincs egy tulaj aki számon kérje ezeket.
100%-ig egyetértek, itt sosem a felelős gazdálkodás volt szem előtt, most sincs.menczel írta: ↑2025.03.25. 18:21:32Ezt már írtam egyszer, nehogy már az Atletico (világon top10) csapat kezdő belső bekkje ne érjen pár milliót...FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.25. 15:44:05
Prioritás ezek után Yamal új szerződése, ha távozik Lenglet és Fati, gondolom így ingyen.
Idén nyáron sem fog megtelni ez a topic, max pletykákkal.
Régen is zavarta a szememet, hogy jótékonysági szempontból istentelenül áron alul adtuk el vagy engedtük el azt idősödő sztárjainkat. Nagyrészt akkor is ott kötöttek volna, ahova mentek, ha feizetnek értük 1-5 milliót (vagy annyival többet). Elképesztő felelőtlenül gazdálkodnak a klub vagyonával, látszik, hogy nem a sajátjuk, meg hogy nincs egy tulaj aki számon kérje ezeket.
Ezt már írtam egyszer, nehogy már az Atletico (világon top10) csapat kezdő belső bekkje ne érjen pár milliót...FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.25. 15:44:05
Prioritás ezek után Yamal új szerződése, ha távozik Lenglet és Fati, gondolom így ingyen.
Idén nyáron sem fog megtelni ez a topic, max pletykákkal.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... s-vip.htmlMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.25. 14:43:02Nico-deal mellett még távozók nélkül is fényesebbé alakítja a lehetőségeinket a nyári átigazolások terén.
Ha meg nagyon szorul a hurok, és nem sikerül szerezni Yamal számára rotációs lehetőséget akkor elgondolkodhatunk azon hogy lehívjuk a 20-25milliós opciónkat amennyiért visszahozhatnánk ha Flick lát benne fantáziát.
Capology szerint most jelenleg bruttó 19+6 milliót keres.vg99 írta: ↑2025.03.25. 12:42:59De Jong kapcsán olvastam,
hogy az eddigi fizu megtartása annyit jelentene, hogy sok változó kerülne bele,
és ha minden teljesül, akkor kereshet ugyanannyit,
plusz még mindig van átütemezett Barto tartozás, azt el kellene engednie.
Így azért már máshogy fest, a változatlan fizu..
És lenne egy 80 milliós kivásárlási ára, mint Araujo.
Egyetértek, egyes hosszabbításokat elhamarkodottnak érzem. Ilyen sok idővel a szerződés lejárta előtt ez nagy kockázat. Addig lesérülhet, lerobbanhat, aztán a nyakunkon ragad, mint Fati. Nagyon jó szezont fut Ferran, de ez azért nem volt mindig így. Indokolatlannak találom ilyen sok idővel a szerződés lejárta előtt a hosszabbítást. De ezt legalább nem száz évre hosszabbítanák meg. Gavi fizetésemelését meg abszolút indokolatlannak találtam. Kapkodunk egy kicsit ezekkel. Pedri és Araújo hosszabbítását viszont szerintem jól csinálták, és nem is emelkedett olyan nagy mértékben a fizetésük. Azt hittem, Araújo többet követel majd, főleg azért, mert évekig meg alulfizettük.Troym írta: ↑2025.03.25. 08:47:16Barcelona are preparing a contract renewal for Ferran Torres until 2029.
His base salary would stay the same, but his bonuses would increase.
- sport
Az ilyen dolgok kicsit érthetetlenek, mert a mostani szerződése 2027ig tart, minek kell hozzányúlni, ha tényleg ez a terv? Van egy vagon szerződés, ami csak 2026-ig érvényes és lyukas posztok, a cserecsatár szerződése nem is értem, ha szóba kerül, hogy minek?
Ráadásul egy erős félév meg évek szenvedése után ... miközben ebben a szezoban is sokszor volt sérült...Troym írta: ↑2025.03.25. 08:47:16Barcelona are preparing a contract renewal for Ferran Torres until 2029.
His base salary would stay the same, but his bonuses would increase.
- sport
Az ilyen dolgok kicsit érthetetlenek, mert a mostani szerződése 2027ig tart, minek kell hozzányúlni, ha tényleg ez a terv? Van egy vagon szerződés, ami csak 2026-ig érvényes és lyukas posztok, a cserecsatár szerződése nem is értem, ha szóba kerül, hogy minek?
Szinte látom lelki szemeim előtt ezeket a beszélgetéseket, feldobnak szerencsétlen edzőnek 300 nevet (vagy 20 db A4es papíron listázva a nevek kapustól a középcsatárig) és 280-ra azt mondja, hogy persze jöhet, mindezt a kinyilatkoztatást 4-5 újságíró előtt teszi.
Én is így látom. De az Atalantának van egy 1 éves opciója TM szerint. Szóval a 30 elég optimista szám.Chino írta: ↑2025.03.22. 10:06:47A Mundo szerint figyeljük Lookmant az Atalantából. Jövőre lejár a szerződése és mindenképp váltani szeretne, elvileg 30 millió körül megszerezhető. A PSG is komolyan figyelemmel követi
Nem ő az elsődleges opció, Luis Diaz akit inkább szeretnének Decoék (állítólag ő is szíívesen jönne) ahogy már tavaly is erősen képben volt. A napokban több forrás is lehozta, hogy nyáron otthagyja a Poolt, lehet, hogy Szaúd-Arábia lesz a végállomás, a helyére pedig Sanét nézték ki.
Én a nigériainak nagyon örülnék, mindkét szélen és hamis kilencesként is tud játszani, tökéletes lenne a rotációba, ráadásul nem is kerülne olyan sokba. Nem mellesleg a fizetése is jóval elmaad a Diazétól.
Lnglet-ért már bejelentkezett az Atletico, hogy vinnék nyáron, de kevesselték az ajánlatot. Valami 8-10 millióról szóltak a hírek.bence0330 írta: ↑2025.03.21. 12:21:40Jogos. Viszont előtte kb semmiképp sem gondolkodnék. Olyan a keretünk, hogy ha beüt a ménkű, akkor peremember fog beugrani, teszem azt mondjuk Araujo menetrendszerűen megsérül a selejtezőn, és egy B-s arc vagy Dominguez berobban, vagy lesérül Yamal/Rapha és lentről feljön valaki. Vagy akár Torre elkezd perceket kapni, esetleg Fort, bár sajna kétlem. Fati lehetne az, akiben a képesség egyértelműen megvan, 100%-ra nem lehet kizárni, hogy majd 1 hónap múlva megkapja a lehetőséget, és vág 7 gólt szezon végéig.
Ezek nem valószínű forgatókönyvek, de fogalmunk sem lehet, mi lesz még. Reméljük, semmi ilyesmi, és végigtoljuk a szezont.
DJ-nál szerintem már senki nem tudja, mit keres, meg mit nem. A sajtó mondott valamit, ő mondott valamit, nem is foglalok ebben a nyilatkozata óta állást, nem tudom, mit higgyek, még az is lehet, hogy nem keres extrát, akkor meg nem lehet csökkenteni vele. Ha sokat, akkor egyetértek, de Flick alatt ha nem is pótolhatatlan teljesen, de nagyon jó. Nem is sérülékeny (egy hosszabb sérülést nem veszek annak), jól bírja a terhelést, őt azért mindenképp csak legfelső polcos játékosra cserélném, a többi zsákbamacska.
Lenglet-nál meg fogalmam sincs, mit akar az Atleti, október óta szinte alapkezdő, pedig azért két nagyon komoly cb van mellette, sérüléseken kívül padon hagynák, ha nem lenne jó. Persze ők meg tudják, hogy nekünk mindenáron szabadulni kell tőle, úgyhogy szerintem is egy ingyenes transzfer lesz, azt viszont kétlem, hogy ők visszautasítanák az idei számai alapján.
Jogos. Viszont előtte kb semmiképp sem gondolkodnék. Olyan a keretünk, hogy ha beüt a ménkű, akkor peremember fog beugrani, teszem azt mondjuk Araujo menetrendszerűen megsérül a selejtezőn, és egy B-s arc vagy Dominguez berobban, vagy lesérül Yamal/Rapha és lentről feljön valaki. Vagy akár Torre elkezd perceket kapni, esetleg Fort, bár sajna kétlem. Fati lehetne az, akiben a képesség egyértelműen megvan, 100%-ra nem lehet kizárni, hogy majd 1 hónap múlva megkapja a lehetőséget, és vág 7 gólt szezon végéig.
Egyébként jhv-nek kár hogy nem mentünk rá Walkerre, elvitte a Milan kölcsönbe, jó szezont fut, a szezon végén pedig 5 milliós opcióval viszik végleg.
Hasonlóan látom. MD szerint bal szélsőt és jhv-et keresünk.bence0330 írta: ↑2025.03.21. 09:29:42Persze, hogy nem szemrehányásként mondod, értem, nem is feltételeztem.De szerintem akkor is ezt relációban tartják/tartjuk. Mindenki elfogadna ad absurdum 6 kh-t, 8 szélsőbekket, 10 kp-st, 10 szélsőt és 5 centert a keretben, meg 4 kapust. Az a kérdés, hogy ha 1-2 embert igazolhatunk, akkor azt pont oda kell-e, ahol amúgy azért megvagyogatunk, még ha nem is teljesen ideálisan.
Jó példa erre Meret, akit említettél. Szívesen hoznám. De van TS, lesz Tek, két top10-15 szinten jegyzett kapus, kb 10. helyen van így a fontosságban, ez még egy angol top csapatnál is így lenne, hát még egy ffp-szorítottnál nincs létjogosultsága amellett, hogy ő sem jönne ücsörögni.
3 embert igazolva lehet, hogy én is hoznék. 2-nél biztosan nem. De asszem még háromnál is inkább hoznék 2 nem klasszis, de korreekt csereszélsőt, mert nincs az az Isten, hogy ők ketten kibírjanak így még egy évet, kb ezen múlik a szezonunk, kidől-e valamelyik. És egy centert. Nálam ezután jönne a kh poszt szerintem, de ugye a szélsőbekk poszt sincs teljesen megtöltve, Fortot sikeresen leépítettük, és inkább már csak dísznek van ott.
Persze, hogy nem szemrehányásként mondod, értem, nem is feltételeztem.gránit írta: ↑2025.03.21. 09:21:12Dehogynem. Nem emlékszek olyan esetre, amikor úgy beszéltünk volna erről a témáról, hogy ne jött volna olyan válasz rá, hogy de sokan vagyunk ott. Nem ennek a véleménynek a létjogosultságát kérdőjelezem meg. Bárkinek joga van ehhez a véleményhez, természetesen. Csak tényként írom, hogy ez egy általános vélemény. A klubvezetés azért úgy tűnik, próbál tenni az ügy érdekében, ha igazolhatunk majd nyáron egyáltalán, mert tavaly is alig igazolhattunk. De úgy tűnik, a klubvezetésen nem fog múlni, megvan a szándék.
Van ilyen vélemény. Ismét nem szemrehányásként, csak tényként mondom.
Én amellett vagyok, hogy ha valamilyen úton-módon igazolhatunk három embert, mint tavaly, akkor az egyik belső védő legyen.
Talán annyiban, kevesebb a veszély bennük, hogy ezek a játékosok láttak már európai top ligát. De szerintem ha dél-amerikai vagy közép-európai játékost akarunk bepróbálni azt csak úgy érdemes mint anno Halilović esetében csináltuk. Hamar kiszúrtuk viszonylag olcsón jött a B-be. Nem vállt be, 6,5-be került, nyertünk rajta 10-et. Igazából az ilyen játékosokat 17-18 éves korában el kéne hozni, lehetőleg a mostani árakat nézve 10-15 millióért max.Chino írta: ↑2025.03.19. 11:50:24
Ezekkel a játékosokkal az a baj, hogy elérhetetlenek, főleg, hogy nemrég váltottak klubot. Aghehowát nagyon sajnálom hogy nem sikerült megszerezni, elég potom áron vitte a Porto (bár az is kétséges, hogy annyit ki tudtunk volna fizetni). Habár nem tartom valószínűnek, hogy mi meg tudtuk volna szerezni, még ha ráígérünk is.
Még Sesko lenne a legreálisabb, de ő sem biztos, hogy annyival kisebb zsákbamacska, mint Roque ha kiadnánk érte 40-50-et.
Roque ez a vonal lett volna csak besült. Egy Julián Alvarez szerű játékost, nagyon megnéznék nálunk aki be is vállik. Csak megint a pénznél lyukadunk ki. A Brigthonos Ruttert néztem. Ő ilyemi profil. 22 éves és csere Brigthonban és 32 millióra tartja a transfermark. Hihetetlen...