Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez sajna szerintem nem így van, a fizetések beillesztésével sokkal nagyobb bajunk van, mint magával a transzfer díjjal. Cubarsi fizetéséből meg KDB fizujának gondolom a harmada jönne ki, és Dibut még nem is említettem.
Érdekes lehetne, Martinez egy elképesztő bravúrkapus. Ha Bravo-TS-t akarunk csinálni belőle, vagy TS helyére hoznánk, akkor működhetne, de stabil cserekapusnak semmiképp sem.davi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.
Szabadon igazolható és a úgy jön le, hogy még Európában képzeli el a jövőjét.
Támogatom, elképesztő klasszis még mindig, nekem is hetek óta a fejemben van, szerintem nem jönne zavarba nálunkdavi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.
Szabadon igazolható és a úgy jön le, hogy még Európában képzeli el a jövőjét.
Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Stegen jobb kapus szerintem, és vannak égetőbb posztok ahova kellene erősítés, ilyen posztok CB, L/RW, L/RB!
Cancelo fizetésre top játékos, 10m feletti éves fizuval.
Szerintem Koundé parádés jobbhátvéd. Nem szabályszerű, hogy a szélsőhátvédnek a szélességet kell tartani. Máshol is van példa, hogy támadásban befele lépeget és a szélső tartja a szélességet. Vagy variálják, ami nálunk jól nézett ki.Troym írta: ↑2025.05.18. 00:53:34Jhv poszt a legfontosabb idén.
Érzékeltetésképp:
Találós kérdés![]()
Mikor nyertük Guardiola és LE edzősködése alatt a BL-eket: 2009-2011-2015
Mikor jött D.Alves? 2008.
Mikor ment el 2016
Azóta nem is nyertünk nemzetközileg semmit. (A 2006-os döntőt is a jhv döntötte el)
Így is marad, ameddig nem vagyunk hajlandóak a zsebünkbe nyúlni és topjátékost hozni oda. Kounde jó, de egymaga nem elég és még mindig azt mondom, hogy ő egy khv, akit szélen játszatunk és nem jhv. Pont azért szorul ki jobban a vonal mellé Yamal, mint Raphinha a túloldalon, mert Kounde azt a fajta támadássegítést nem adja, mint Balde.
Bizony. A futball talán az egyetlen terület a világon, ahol csökkennek az árak. Egyre több játékos rak bele kivásárlási árat a szerződésébe, hogy könnyebben elvigye őket egy nagyobb klub, és ne ragadjanak középszerű vagy annál is kisebb csapatokban.
Igen. Verbruggen nagy fogás lenne. Sajnos neki sincs kivásárlási ár a szerződésében, de ha egyet igazolhatunk a nyáron, az részemről egy kapus lenne, és nem sajnálnám érte a pénzt.
Ez a szerencsétlen Bartomeu, nagyon tönkretette a csapatot. Főleg, ha azt nézzük, hogy állítólag jó helyzetben vette át. Azért alakul ez, talán az segít, hogy az árak estek a piacon az utóbbi években. A három legfontosabb posztja igazoljunk jól, aztán hajráTroym írta: ↑2025.05.17. 21:06:01ehhez képest pont ma a sport jhv erősítési opciókat sorolt
Barcelona is monitoring the following players for the right-back position:
- Vanderson
- Dodo
- Marc Pubill
- Givairo Read
—
@sport
Szerintem hiba volt elszalasztani Frimpongot, Vanderson, vagy Dodo minimum ugyanannyiba kerül, a többiek meg érthetetlenek nekem. Az utolsó névnek utána is kellett néznem, a Feyenoord 18 éves jhv-e, csak nem értem miért akarunk érte 20-30 milliót kifizetni, ha van Fort.