Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Tényleg csak a kora necces, de azért 4 jó év mindenképp van benne.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.
A fizetése a másik kérdés. Lehet, hogy egy 6-7 körül meg lehet oldani (a jelenlegi 3,7-ből kiindulva), viszont a Pool is hosszabbítani akar és tekintve hogy a top3 kersőből kettő is elmegy valószínűleg ők is komolyat emelnek.
Állítólag Enzo Fernandezt vinné a Real és a Chelsea Rodrygot+casht kérne érte, talán ezért ugrott ki most a Nico-Madrid házasság. Jobboson én annyira nem emlékszem rá, de játékából adódóan ő inkább tükörszélső, nem tudom mennyire lenne neki komfortos.