Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már Milan, Luka Jovicnak lejár a szerződése, igazi 9-es, Lewy mögé jó lehetne a padra.
Gondolom innen akar nyugdíjba menni szokás szerint.
Ha a legellenszenvesebb játékost akarnád leigazolni, akkor nem sok jobb választás van, vagy visszahozod valahonnan Diego Costát, vagy rámész Viniciusra.
Nem tudod eladni ha nem akar elmenni. Az kevés ha a klub el akarja adni, amíg érvényes szerződése van addig a játékosnak is akarnia kell a váltást.
Sajnos egy ideje első a játékos, és csak második a klub. Minden más eset ki van kiáltva maffiamódszernek, meg összehasonlítják az évi 10 millió eurót, több milliárd forintot kereső focistát a minimálbért keresőkkel, hogy hát "hogy meri bárki a csapatot a játékos fölé helyezni, a minimálbéressel is így akarnál kitolni?". Ez nálunk a szitu már jó ideje.
Troym írta: ↑2025.06.15. 22:04:33Ez szubjektív, attól függ hogy nézed.
Piaci körülmények és fizetések között kb a csapat fele túlfizetett, negyede súlyosan túlfizetett.
Olmo 10+4 milliós fizuja is mondhatjuk túlfizetés, ha mindig sérült, Gavi 9 milliója is, ha 10-20 perces csere, Inigoé is, ha 34 évesen a felét kapná bárhol máshol, Ferran 14 milliója is túl sok, ha J.Alvarez a kétharmadát keresi, Pena 3,5 milliója is sok, ha 3. kapus és így tovább...de a 4 általad említett név szerepel a cikkekben sokat, igen.
Ez szubjektív, attól függ hogy nézed.
Utolsók közt van akit ide hoznék. Nem tűnik jó csapat játékosnak/embernek és elég balfek volt amiket MU meccsen láttam tőle. Plusz argentinkent CR-fan...
Igen, az első éve a Pool-ban. Idén pl. 13 Salah mögött a második. Niconál eddig 5-6 gólos szezonok vannak, csapaton belül rendre 4.-5. Mondjuk nem egyértelmű az összehasonlítás, mert a kolumbiai sokat játszott centerként ugyanakkor kicsit komolyabb vetélytársai vannak.
Értem mire célzol, egyetértenék vele, de akkor meg el kell adni, nem kell 60 milliós vételáron lés 14 milliós béren cserejátékos, arra jó lesz Fermin.
Szerintem Nico leigazolására nagyon kicsi az esély, MD-n is erről írnak.Sinya22 írta: ↑2025.06.15. 10:33:54Olmo-t szerintem nyugodtan ki lehet venni a "sok meccsen lesz kezdő" halmazból. Egész pályafutása arról szól, hogy megsérül, visszajön, megpróbál formába jönni, megsérül. Sok ilyen játékos volt/van, nem is hiszem, hogy ez nagyon változik a jövőben. Bőven elférne Nico a keretben, más kérdés, hogy Flicknek kell-e. Amennyiben igen, akkor meg kell szerezni.Troym írta: ↑2025.06.14. 13:44:00Yamal top3 fixen az aranylabda szavazáson (Raphinha top5), furán nézne ki, ha cserepadra kerülne valamelyik...
Akár Pedri posztján, akár szélsőposzton gondolkodunk, a játékidő 85%-ban (alsóhangon) Pedri, Yamal és Raphinha pályán lesz, Olmo és Lewy cca 65%-ban, szóval aki jön Pedri posztjára, annak a játékidő 10-20%-a fog jutni, és akár Diaz / Nico /bármelyik szélső érkezne sok meccsen továbbra is a Raphinha - Olmo - Yamal - Lewy négyes lesz a kezdő, így a cserepadozáshoz mindenképp pozitívan kell viszonyulnia. Talán kiszorítható Olmo, de 9esnek egyik sem annyira jó, hogy ne Lewa legyen a kezdő és Ferran az elsőszámú cseréje.
Pont ezért lenne érdekesebb igazolás Grimaldo, mert mondhatjuk, hogy cserének érkezne, de van egy olyan érzésem, hogy őt és Baldét inkább 50-50%ban használná Flick.
Olmo-t szerintem nyugodtan ki lehet venni a "sok meccsen lesz kezdő" halmazból. Egész pályafutása arról szól, hogy megsérül, visszajön, megpróbál formába jönni, megsérül. Sok ilyen játékos volt/van, nem is hiszem, hogy ez nagyon változik a jövőben. Bőven elférne Nico a keretben, más kérdés, hogy Flicknek kell-e. Amennyiben igen, akkor meg kell szerezni.Troym írta: ↑2025.06.14. 13:44:00Yamal top3 fixen az aranylabda szavazáson (Raphinha top5), furán nézne ki, ha cserepadra kerülne valamelyik...
Akár Pedri posztján, akár szélsőposzton gondolkodunk, a játékidő 85%-ban (alsóhangon) Pedri, Yamal és Raphinha pályán lesz, Olmo és Lewy cca 65%-ban, szóval aki jön Pedri posztjára, annak a játékidő 10-20%-a fog jutni, és akár Diaz / Nico /bármelyik szélső érkezne sok meccsen továbbra is a Raphinha - Olmo - Yamal - Lewy négyes lesz a kezdő, így a cserepadozáshoz mindenképp pozitívan kell viszonyulnia. Talán kiszorítható Olmo, de 9esnek egyik sem annyira jó, hogy ne Lewa legyen a kezdő és Ferran az elsőszámú cseréje.
Pont ezért lenne érdekesebb igazolás Grimaldo, mert mondhatjuk, hogy cserének érkezne, de van egy olyan érzésem, hogy őt és Baldét inkább 50-50%ban használná Flick.
Én azért nem örülnék Niconak, mert nem sportszakmai indokot látnék mögötte, legalábbis nem olyat, amit Flick szeretne. Már ha egyáltalán igazak a hírek, ami alapjában furcsa, mert többször nyíltan kijelentették, hogy Nico semmiképp nem téma.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.14. 11:48:22Raphinhát árnyékcsatár pozícióban tudnám elképzelni. Ha ő játszana Lewy "helyén" és Olmo mögötte/mellette középen, a védelemnek ki kellene mozdulnia, főleg ha Nico és Yamal bontanak a széleken.
Én bírom Lewyt, de nagyon statikus, 2-3 védő figyel rá, és összjátékban gyenge. Így képzeltem Raphinhát elől, és nem statikus középcsatárban, inkább Messi szerű kötetlen pozícióban. Persze kérdés Olmoval nem szűkítenék e középen a területet.
De ha Raphinhát konkrétan statikus középcsatárnak tolnánk be, szerintem akkor is lehet majdnem olyan eredményes lenne. Védekezésben, presszingben pedig pontosan ez kellene szerintem Flick feltolt védelméhez, mert Nico és Yamal is jól visszazár.