Nem arról volt szó, hogy jövőre bérsapkán felül belefér egy igazolás és 2 ingyenes érkező regisztrációja?
Vagy az ránk nem vonatkozik?

Nem arról volt szó, hogy jövőre bérsapkán felül belefér egy igazolás és 2 ingyenes érkező regisztrációja?
Akkor most már biztosan tudjuk. Fontos információ.
Ez a könnyebbik része a dolognak, főleg ha most tényleg ennyire jönni akar. Ez nettó 7m körüli fizetés. A nehezebbik része az, hogy valahogy rá kéne venni a Bilbaot, hogy fogadjanak el részletfizetést, ami hát finoman szólva sem tűnik könnyűnek.
Nálam is. Vele az a szokásos gond volt, hogy nem volt rossz, néha kifejezetten jó, de nagyobb ellenfelek esetén semmiképp sem duplapivotnak a védekezőbbik tagja, ahhoz kevés. Ha mellette lenne a vkp, alighanem jobb lenne.
Vele kapcsolatban Flick fejében amúgy nem tudom, mi van, pedig ez lenne a lényeg. Egy kicsit elfáradt Casadót kiszorított, de alapvetően semmiképp sem volt nála jobb. De kicsit olyan érzésem van, mintha Flick kedvelné, ha így van, akkor nem kizárt, hosszabbítás lesz a vége. Remélem a Casadó-Bernal duó egyike kiszorítja a kezdőből, vagy ha Bernal tényleg megoldja egyedüli hatosként, akkor Flick folytatja az év végén kicsit elkezdett kísérletezést a 4-3-3-al, lehet ott kevésbé jönnének ki a holland gyengébb tulajdonságai.
Én már elengedem ezt is. Ha nem kell Flicknek valaki, úgyse lép pályára hónapokig, akkor meg tökmindegy, hogy ott ül-e a padon.gránit írta: ↑2025.06.16. 21:41:08Mivel nem valószínű, hogy sok igazolást engednek majd nekünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy sokakat kiszórjunk. Én Torrét tenném meg Pedri tartalékjának, de Jognak meg megmondanám, hogy nem fog játszani egy percet sem, vb előtt érdemes lenne eligazolnia valahová, ahol játszani is fog. Jelentős pénzek szabadulnának fel. Még az is lehet, hogy egy-két plusz igazolásnak utat is nyitna ez.
Mivel nem valószínű, hogy sok igazolást engednek majd nekünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy sokakat kiszórjunk. Én Torrét tenném meg Pedri tartalékjának, de Jognak meg megmondanám, hogy nem fog játszani egy percet sem, vb előtt érdemes lenne eligazolnia valahová, ahol játszani is fog. Jelentős pénzek szabadulnának fel. Még az is lehet, hogy egy-két plusz igazolásnak utat is nyitna ez.
Lehet, hogy ez a koncepció, bár szerintem akkor is max ilyen... jó, ha ott is lehet. Mert nekünk nincs balszélsőnk, szóval aki jönne, szerintem főleg ott lenne, és az tök jó, hogy center is lehet, ha kell. De ezért a pluszért nem tudom megéri-e becserélni a 22 éves echte szélsőt egy 28 évesre, főleg, hogy Olmo is elvan ott, ha kell.Chino írta: ↑2025.06.16. 15:41:55Diaz például egyértelmű, hogy szélső/center pozícióba jönne, ahogy Rashfordnak is majdnem mindegy. Ha Gakpo kezdett a kolumbiai például középre húzódott, legtöbbször Nunezt és Jotát is előzte ebben a pozícióban. Gyanús, hogy nem véletlen, hogy pont két olyan játékos iránt érdeklődnénk, akik mind balszélen, mind középen otthonosan érzik magukat, míg más szélsőket gyakorlatilag számba sem vettünk. Nico is csak most bukkant fel, mikor állítólag szinte tálcán ajánlották, addig Decoék többször lenyilatkoznák, hogy nem fognak vele foglalkozni.
Diaz például egyértelmű, hogy szélső/center pozícióba jönne, ahogy Rashfordnak is majdnem mindegy. Ha Gakpo kezdett a kolumbiai például középre húzódott, legtöbbször Nunezt és Jotát is előzte ebben a pozícióban. Gyanús, hogy nem véletlen, hogy pont két olyan játékos iránt érdeklődnénk, akik mind balszélen, mind középen otthonosan érzik magukat, míg más szélsőket gyakorlatilag számba sem vettünk. Nico is csak most bukkant fel, mikor állítólag szinte tálcán ajánlották, addig Decoék többször lenyilatkoznák, hogy nem fognak vele foglalkozni.bence0330 írta: ↑2025.06.16. 15:12:52Akár Diaz, akár más jön, szerintem egyértelműen kezdő lenne balszélső poszton. Torres meg vagy kezdő lenne kilencesben, vagy csere Lewy mögött, majd meglátjuk. Remekül megállta a helyét kezdőként is a legtöbb meccsen, folytatta az egészen elképesztő gól/gólponttermést úgy is, ráadásul nem is kis meccseken és pillanatokban. Néha van pár párharc, amibe nagyon nem illik, akár már előre megjósolhatóan sem (Inter). Szerintem kb felezni fogják a perceket, én nem látom, mitől lenne ő létszám feletti. Még ha Diaz is jönne, akkor is csak néha lenne kilences, ha épp kell.
Én 50-60 millió alatt nem engedném sehová, megér ennyit szerintem már piaci értékben, meg nekünk is. Tavaly gyakorlatilag a leghatékonyabb támadó volt egész Európában. És már tavalyelőtt sem volt rossz szezonja.
Plusz mindezek irrelevánsak, ha nem akar menni, márpedig ő szerintem nem akar menni. De ez engem pár másik játékossal ellentétben a legkevésbé sem zavar, eszem ágában nem lenne elküldeni. DJ helyére jöhetne valaki specifikusabb képességű játékos, lehetőleg Pedri cseréje, de persze ő sem akar menni.
Akár Diaz, akár más jön, szerintem egyértelműen kezdő lenne balszélső poszton. Torres meg vagy kezdő lenne kilencesben, vagy csere Lewy mögött, majd meglátjuk. Remekül megállta a helyét kezdőként is a legtöbb meccsen, folytatta az egészen elképesztő gól/gólponttermést úgy is, ráadásul nem is kis meccseken és pillanatokban. Néha van pár párharc, amibe nagyon nem illik, akár már előre megjósolhatóan sem (Inter). Szerintem kb felezni fogják a perceket, én nem látom, mitől lenne ő létszám feletti. Még ha Diaz is jönne, akkor is csak néha lenne kilences, ha épp kell.
Szerintem sem fog sok vizet zavarni, a szerződéshosszabbítás is inkább annak szólhatott, hogy ha valaki el akarná vinni pár milliót azért ki kelljen fizetni érte. A fizetésén sem emeltek, ami nem azt vetíti előre hogy hosszútávon számítanának rá és ne is akarjon itt maradni ha máshol nem kapna lényegesen magasabb fizetést.bence0330 írta: ↑2025.06.16. 14:10:53Egyre inkább meggyőződésem, hogy Martin nem lesz már 2. számú sem jövő évben. Ha marad, akkor ilyen vésztartalék lesz, harmadik számú, annak meg a klub jelenlegi helyzetében minimális fizuért okés.
Szerintem miatta már nem kell aggódnunk jövőre, akár megy, akár marad. Az előszezonban majd kiderül.
Grimaldo egy amúgy jó, de teljesen felesleges igazolás is lehetne így, ha helyben meg tudjuk oldani két minőségi játékossal, akkor oda semmiképp se igazoljunk, hanem örüljünk neki.
Ha már Milan, Luka Jovicnak lejár a szerződése, igazi 9-es, Lewy mögé jó lehetne a padra.
Gondolom innen akar nyugdíjba menni szokás szerint.
Ha a legellenszenvesebb játékost akarnád leigazolni, akkor nem sok jobb választás van, vagy visszahozod valahonnan Diego Costát, vagy rámész Viniciusra.
Nem tudod eladni ha nem akar elmenni. Az kevés ha a klub el akarja adni, amíg érvényes szerződése van addig a játékosnak is akarnia kell a váltást.