Barca Igazolások
Grimaldo+Nicoval en mar elegedett lennek.Megkapjuk Pogbat gratisba 

Neki ehhez nem kicsit kéne engednie a fizujából, hanem nagyot. A Monacóban az átlagfizetés évi 2 millió euró alatt van. Fati ennek kb a hétszeresét keresi. Más persze könnyen mondja, hogy miért a pénzt választja, nem ő esne el évi kb 12 millió eurótól.
Neki már sportszakmailag is annyi. Egy Brightonból kiszorult. Egy Brightonból... Ha már padozik, inkább a Barcelonában padozik, mint egy no name csapatban, tizedannyi pénzért. Őt még lelátóra való fellövéssel sem tudjuk elmozdítani, mert nem érdekli. Ő máshol is a padot koptatná. Akkor meg már évi 14 millióért teszi ezt, mint sokkal kevesebbért. A lelátóra fellövést a de Jong-féle játékosokkal lehet hatékonyan eljátszani, akik máshol még nagy pénzeket kapnának, és hosszú távon nagyon rosszul járnának egy teljes szezonnyi lelátózással.
Ezt én sem értem,elhiszem,hogy ezeknek a mélyről jövö srácoknak a pénz a főmotiváció,nem a játék. Ha a sportkarrier nem érdekli,akkor ezt a sivatagban is megteheti,hogy keres egy vagon pénzt és ott még pályára is kerülhet.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
A 2012-2013-as idényben a csúcson lévő Fernando Llorente, aki akkor a spanyol válogatott első számú csatára volt kapott egy ajánlatot a Juventustól. A Juve nem akarta kifizetni a teljes kivásárlási árát, mert már csak egy év volt a szerződéséből. A baszk cuki csapat, mindent megtett, hogy maradjon, százerer féle fajta ajánlat, királlyá koronázzák stb., de a Juve 10-12 évvel ezelőtt sokkal magasabb polc volt, mint a Bilbao menni akart. Végül amikor nem hosszabbított Llorentét a Bilbao egy évre a szerződése lejártáig kivágta a lelátóra. Az az egy év olyan törés volt a karrierjében, hogy hihetetlen, hónapokba telt, mire erőlétben visszatért, a formája pedig szerintem sose érte el azt ami miatt megvették.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.20. 13:00:26
Ha viszont a játékos is menni akar, akkor a klub érdeke is hogy segítsék az átigazolást minél hamarabb, ugyanis a Bilbaonak sem mindegy hogy most nyár elején rakjuk le és végleges az átigazolás, vagy augusztus utolsó napjára sikerül elintézni mindent hogy meglegyen és akkor meg már nem tudják pótolni sem ha visszük, márpedig kivásárlási áron az utolsó napon is vihetjük ha a Barca és Nico is úgy akarja.
Azt akarom ezzel mondani, hogy a Bilbao úgyse tudja pótolni őt hasonló baszk játékossal, nekik az kell, hogy maradjon. Ha nem akarják adni ők nem fognak bepánikolni ha tönkre kell vágni a karrierjét, sokkal magasabban jegyzett játékossal is megcsinálták már. Nagy okosan tavaly hosszabbított, ők vannak nyeregben. Ha megmakacsolják magukat akkor vagy kivásároljuk, vagy hagyjuk a fenébe, mert Ő is rajta veszít az okoskodáson, nekünk meg a nyár elmegy a szerencsétlenkedéssel.

Biztos naív vagyok, de tényleg inkább ül még 3 évet a padon, a karrierje kuka, mintsem enged kicsit a fizuból, és esélyt kap? Nagyon bírtam régen őt, de sportemberileg ez …
Az lesz a klasszis, akit le tudunk igazolni, a többit nem is akartuk úgy igazán 

Humor?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fati eladása elakadt, a Monaco 3m fizetést hajlandó adni nettó (ott bruttó is), nálunk meg nettó 7et, br 13-at keres. (mundo) Szerintem vagy a.) marad és ül a lelátóm, vagy b.) belemegyünk, hogy csak a fizetése 30-40%-át finanszírozzák.
Elképzelhető, hogy kapunk meglepetésnek valaki klasszist, akit Laporta így vezet fel?
Deco villantani fog?
„Közel állunk egy igazoláshoz, amelynek létrejötte miatt nagyon izgatottak vagyunk."
Nagyon sejtelmes ez a mondat.....
Deco villantani fog?
„Közel állunk egy igazoláshoz, amelynek létrejötte miatt nagyon izgatottak vagyunk."
Nagyon sejtelmes ez a mondat.....
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha viszont a játékos is menni akar, akkor a klub érdeke is hogy segítsék az átigazolást minél hamarabb, ugyanis a Bilbaonak sem mindegy hogy most nyár elején rakjuk le és végleges az átigazolás, vagy augusztus utolsó napjára sikerül elintézni mindent hogy meglegyen és akkor meg már nem tudják pótolni sem ha visszük, márpedig kivásárlási áron az utolsó napon is vihetjük ha a Barca és Nico is úgy akarja.Chino írta: ↑2025.06.20. 12:08:39
Nico megszerzése elég bonyulultnak tűnik. A klub nem tudja lehívni a kivásárlási záradékot és győzködi a Bilbaot, hogy menjen bele más konstrukcióba, a Sport szerint akár többet is lenne hajlandó fizetni, mint ahogy azt az Arsenal Zubimendivel is tette. A baszkoknak viszont amilyen jó viszony van a két klub között eszük ágában sincs engedni, ragaszkodnak az egyösszegű kivásárláshoz. Ha nem fognak engedni könnyen meghiúsulhat a transzfer. (Sport)
Amúgy állítólag újabb fizetésemeléssel akarják maradásra bírni(marca), de ha 1 év után ezzel kell győzködni akkor az már rég halott ügy. Simán kinézem hogy tényleg maradni szeretett volna végül tavaly, csak aztán egész szezonban azt nézte hogy milyen Barcából maradt végül ki.
Rashford, Nico is ezerrel hajt hogy nálunk játsszon, Luiz Diaz is ha hihetünk a pletykáknak(bár ő azért kevésbé erőltette eddig), ez azért egészen más felállás mint amikor évekkel ezelőtt úgy kellett lasszóval kergetnünk a játékosokat, ennyit számít az hogy milyen a csapat megítélése, koncepciója.
Én amúgy nem félek hogy megint Club de Amigos leszünk, Busi és Roberto sem volt az a nagy partyarc mégis a szinonimájuk lett, egy jó, felelős szakmai stáb esetén nem lenne szabad problémának lennie, azért a válogatottban sem csak lazsálni mentek, Nico is a Bilbaoban feltehetőleg nem engedhette meg hogy csak lézengjen a pályán, Raphinha meg aztán tényleg a munkabírás és a minden meccsen belét kihajtás megtestesítője.
A probléma inkább akkor indul ha ilyen Vincius, Mbappé-féle túlságosan egoista játékosok kerülnek a csapatba, szerintem Yamalnak még jót is fog tenni ha nem lesz kirobbanthatatlan, alternatíva nélküli kezdő 17-18 évesen hanem szükség esetén ott lesz a posztján Raphinha-Nico is szükség, ráadásul ez Flicknek is kellemes "probléma" hogy rotálnia kell és mindenkit játékban tartani.
- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Hát igen, az egyetlen szerencsénk hogy Nico csak nálunk akar játszani. Aztán majd meglátjuk hogy ez mire lesz elég. Laporta mindenesetre nagyon bizakodó, de egyenlőre még szerintem semmilyen előrelépés sem történt.Chino írta: ↑2025.06.20. 12:08:39A Juvenilből nem azért jönnek fel játékosok, mert a harmadosztályban játszanak, hanem mert pont perspektíva nekik a B csapat. Sokan 18-19 évesen még az U19-ben vannak. Ha a B-csapatban vannak már sokkal inkább szem előtt vannak. Dro Fernandez, Juan Hernandez, Ibrahim Diarra mind ott vannak az utazócsapatban pedig egyáltalán nem vagy csak néhány percre mutatkoztak be az Atleticben, sőt a Juvenilben sem voltak feltétlenül alapemberek.Troym írta: ↑2025.06.20. 09:11:35Előbb a meglévő tehetségekkel kellene valamit kezdeni, mert nem túl nagy perspektíva a negyedosztály. Minimum 4-5 olyan 17 körüli srác van, akiknek nehéz most valós lehetőségeket mutatni.
A scoutrendszerünkkel meg semmi gond, eddig sem volt, csak ritkán vették meg, akiket javasoltak, de az egyértelmű sikersztorikon túl (Pedri, Araujo) azért hoztak Faye, Abde, Riad, Torre, Victor, Tobido játékosokat, akiken meg pénzt kerestek.
Szerintem Flick is nagyban tesz rá, hogy hol játszanak semmivel sem kevesebb tehetséges játékos, ahogy fordítva is igaz. Tavaly is pl. ha nincs egy Pau Victor közelebb lettünk volna a kiesőzónához, mint a feljutóhoz és ugyanennyi ponttal a 10-12. helyen fejeztük volna be. Ha igazolunk egy fiatalt is az Barcelona B "név" miatt jön, ahonnan feljebb lépési lehetőség van, nem az motiválja, hogy melyik osztályban van éppen.
Ráadásul most nyílik az afrikai piac a Barca előtt.
Nico megszerzése elég bonyulultnak tűnik. A klub nem tudja lehívni a kivásárlási záradékot és győzködi a Bilbaot, hogy menjen bele más konstrukcióba, a Sport szerint akár többet is lenne hajlandó fizetni, mint ahogy azt az Arsenal Zubimendivel is tette. A baszkoknak viszont amilyen jó viszony van a két klub között eszük ágában sincs engedni, ragaszkodnak az egyösszegű kivásárláshoz. Ha nem fognak engedni könnyen meghiúsulhat a transzfer. (Sport)
- Chino
- Llegenda del Barça
A Juvenilből nem azért jönnek fel játékosok, mert a harmadosztályban játszanak, hanem mert pont perspektíva nekik a B csapat. Sokan 18-19 évesen még az U19-ben vannak. Ha a B-csapatban vannak már sokkal inkább szem előtt vannak. Dro Fernandez, Juan Hernandez, Ibrahim Diarra mind ott vannak az utazócsapatban pedig egyáltalán nem vagy csak néhány percre mutatkoztak be az Atleticben, sőt a Juvenilben sem voltak feltétlenül alapemberek.Troym írta: ↑2025.06.20. 09:11:35Előbb a meglévő tehetségekkel kellene valamit kezdeni, mert nem túl nagy perspektíva a negyedosztály. Minimum 4-5 olyan 17 körüli srác van, akiknek nehéz most valós lehetőségeket mutatni.
A scoutrendszerünkkel meg semmi gond, eddig sem volt, csak ritkán vették meg, akiket javasoltak, de az egyértelmű sikersztorikon túl (Pedri, Araujo) azért hoztak Faye, Abde, Riad, Torre, Victor, Tobido játékosokat, akiken meg pénzt kerestek.
Szerintem Flick is nagyban tesz rá, hogy hol játszanak semmivel sem kevesebb tehetséges játékos, ahogy fordítva is igaz. Tavaly is pl. ha nincs egy Pau Victor közelebb lettünk volna a kiesőzónához, mint a feljutóhoz és ugyanennyi ponttal a 10-12. helyen fejeztük volna be. Ha igazolunk egy fiatalt is az Barcelona B "név" miatt jön, ahonnan feljebb lépési lehetőség van, nem az motiválja, hogy melyik osztályban van éppen.
Ráadásul most nyílik az afrikai piac a Barca előtt.
Forca Barca!!!!
Talán a negyedosztályből lenne hova felfelé lehetőség.....mutatni sem kell, hiszen adja magát a valós lehetőség.....harmad, másodosztály.....elég valós és kézzel tapintható, megfogható lehetőségek......és ebben még a fejlődés folytonossága is benne van....

Senki nincs, de nem is akarja megfogni őket senki sem.Mascherano14 írta: ↑2025.06.19. 19:38:11Egyedül a club de amigos-t kéne elkerülni, ki van itt, aki megfogja őket?
A culéknak pedig úgy tűnik, hogy ez kifejezetten tetszik.
Van ebben persze pro és kontra, rövidebb vagy hosszabb táv kérdése, de mivel a szerződések időtartama a jelenlegi fiatal állománnyal elég hosszú, így bizony valós forgatókönyv lehet az ismételt saját csapdába esés.
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Nem lenne megoldás legalább a spanyol II-be kölcsönadni őket? Aki megugorja azt a szintet, az talán segítség lehet a jövőben, aki nem, azt meg el kell engedni. Nyilván évente 8-10 játékost nem lehet felvinni a nagyokhoz.
Nem igazán adogatjuk kölcsönbe a fiataljainkat. Pedig a hosszútávú szerződés és a kölcsönadás megoldás lehetne.
Nyilván látják a mostani generációt és ők is azonnal a felnőttek közé akarnak menni. Ha nem, akkor elmennek. Eddig nem igazán van a távozók között akkora sikersztori, akiért tele kellene sírni a takarót.
Més que un club 

- davi10
- Llegenda del Barça
Na erre kiváncsi lennék honnan jött. Ha jól látom 1 meccset sem játszott végig december óta (addig megy vissza az eredmenyek app), de ezalatt is csak 6x lépett pályára, a többin sérült volt, most is az.
Első csapatba nem látom hogy férne be, pláne ha Nico is jön, dán elsőosztályból meg nincs értelme a spanyol 4-be jönni. A kölcsön tűnik a legjobb opciónak, de ilyen sérülékeny(nek tűnő) játékost nem egyszerű elpasszolni.
Első csapatba nem látom hogy férne be, pláne ha Nico is jön, dán elsőosztályból meg nincs értelme a spanyol 4-be jönni. A kölcsön tűnik a legjobb opciónak, de ilyen sérülékeny(nek tűnő) játékost nem egyszerű elpasszolni.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Előbb a meglévő tehetségekkel kellene valamit kezdeni, mert nem túl nagy perspektíva a negyedosztály. Minimum 4-5 olyan 17 körüli srác van, akiknek nehéz most valós lehetőségeket mutatni.
-
- Entrenador del Barça
A scoutrendszert befolyásolja az FFP.
https://onefootball.com/en/news/barcelo ... t-41251411
Elvileg a vezetőség kérte, hogy legalább a női foci és az utánpótlást ne számolják bele. Máshol azt olvastam, az összes egyéb szakágat.
A női foci nyereséges, az utánpótlás mindig veszteséges, de gondolom nem számolnak azzal, ha kinevelnek pl. egy 200 milliós értékű játékost
Így ha felfigyelnek egy tehetséges játékosra, jól meg kell fontolni, honnan fog az a pénz hiányozni.
Ezért nem is értem azokat a híreket, amikor "új brazil tehetséget akarunk igazolni", az utóbbi pár év brazil csodagyerek igazolás után ha ilyet olvasok csak felhúzom magam
https://onefootball.com/en/news/barcelo ... t-41251411
Elvileg a vezetőség kérte, hogy legalább a női foci és az utánpótlást ne számolják bele. Máshol azt olvastam, az összes egyéb szakágat.
A női foci nyereséges, az utánpótlás mindig veszteséges, de gondolom nem számolnak azzal, ha kinevelnek pl. egy 200 milliós értékű játékost

Így ha felfigyelnek egy tehetséges játékosra, jól meg kell fontolni, honnan fog az a pénz hiányozni.
Ezért nem is értem azokat a híreket, amikor "új brazil tehetséget akarunk igazolni", az utóbbi pár év brazil csodagyerek igazolás után ha ilyet olvasok csak felhúzom magam

- Deluigi
- Entrenador del Barça
Szerintem ha Nico jönne akkor nem feltétlenül kellene Yamalnak még csere is. Tudná ott játszani Raphinha, adott esetben Ferran is, az elég. Meglátjuk.bence0330 írta: ↑2025.06.20. 01:31:25
Én se. Ez azt jelenti, hogy végre valami látszik a scoutrendszerből, Nico kiszúrásához bárki elég lenne a fórumról. Látom RW, Yamal cseréje lenne talán. Alapesetben örülnék egy ilyen igazolásnak, de jelenleg én nem hoznék 20 év alatti játékost (max igazi extraklasszist, mint pl Wirtz volt, vagy Musiala-Bellingham), van elég kölykünk.
De a scoutendszer az folyamat látszik, csak más korosztály van a fókuszban. Legalábbis én azt tippelem a La Masiaba is scoutolunk gyerekeket, de persze az is lehet hogy akkora híre van, hogy akik onnét beválnak, mind maguk jelentkeznek hozzánk...
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én se. Ez azt jelenti, hogy végre valami látszik a scoutrendszerből, Nico kiszúrásához bárki elég lenne a fórumról. Látom RW, Yamal cseréje lenne talán. Alapesetben örülnék egy ilyen igazolásnak, de jelenleg én nem hoznék 20 év alatti játékost (max igazi extraklasszist, mint pl Wirtz volt, vagy Musiala-Bellingham), van elég kölykünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcelona have made contact to be informed on Roony Bardghji deal conditions. Direct talks took place.
It's a separate option from the Nico Williams deal.
@FabrizioRomano
sose hallottam róla.
It's a separate option from the Nico Williams deal.
@FabrizioRomano
sose hallottam róla.

Egyik nap örülnék Niconak, másnak meg nem. Nehéz eldönteni. Nem ment akkora idényt, amekkora ára van. Érdekes dolog ez is.Camp Nou99 írta: ↑2025.06.19. 09:08:53Jó lenne ha így történne, de szerintem Tebas ott fog keresztbe tenni ahol tud. Sajnos a szabályokat ők hozzák kényük kedvükre.Andrsika írta: ↑2025.06.18. 23:26:23Tebas egy féreg. Direkt csinálja a barcával.. ez a egész 1/1,1/2 stb vagy mi a fene teljesen káosz! Minden csapatnak egyedi elbírálás van ami bizonyítja, h na akkor most eldönthetem, h most kit is akarok szivatni. Nem akarom elhinni, h ennyire undorító Tebas és gond nélkül azt csinál amit akar azt mond amit akar! Szerintem Nico nálunk fog kikötni és még egy olcsó/ ingyenes valaki is..