2025.02.25. 12:45:04
Nekem örök nagy kedvencem, de már nem hoznám vissza, sokat kopott azóta. Nyilván a finesz, meg a technika még mindig kimagasló lenne nálunk is, szintekkel feljebb mint bárkié, de erőnlét már nem hiszem ugyanaz.
És akkor arról ne beszéljünk, hogy ha ő a pályán lenne, akkor se Pedri, se Raphinha, se Yamal nem vállalna annyit, menne a tegyük Messibának a labdát, majd megoldja szindróma.
Aztán utána vakarózunk, mert nem oldja meg már, és a fejét követelnék, mint ahogy tették is jópáran (nem mindenki, nem általánosítás, de sokan), és zavarnák el.
Amikor elment azon ment a vita, hogy mennyivel jobb lesz ez nekünk minden szinten, vagy sem. Most meg 4 év eltelt azóta.
Engedjük el, legyen majd egy nyitó meccs az új CampNouban, jön az Inter Miami, akár játszhat egy egy félidőt mindkét csapatban, szép este lehetne. Ilyenre kellene fókuszálni, szerintem ő is így értette.
nyilván ha aláírna egy jelképes összegért (veterán minimum ha lenne ugye), és fixen cserének jönne, akkor tudna segíteni, de én elengedném ezt. főleg, mert tudom hogy működik a mezei szurkoló, 1-2-3 rossz meccs, kiesés, és minden rajta csattanna, mint ahogy csattant is az utolsó években. (hol jogosan, hol jogtalanul.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."