Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Baromira jól játszott minden alkalommal, amikor lehetőséget kapott. Gólok, gólpasszok, fineszes megoldások, jó pontrúgások. Nem tudom ennél többet mit tehetett volna. Védekezésben lehet, hogy súlytalan, ezt én nem figyeltem. Sajnálom, hogy Flick nem hozott ki belőle többet, illetve hogy nem kapott lehetőséget, én egy nagyon tehetséges játékosnak tartom. Remélem megtalálja a számításait.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.06. 17:13:43Szerintem nem rossz ez a Torre üzlet. Amikor leigazoltuk, többet vártam ennél, kb. mint Fermintől. Fermin beváltotta a várakozást, Torre nem(Gironaban sem).
1 év maradt a szerződéséből, itt ha lesz szélső igazolás, még ennyit sem játszana. Védekezésben súlytalannak látom, előrefelé Fermin jobb, Raphinharól (tkp), Olmoról nem is beszélve. Azért bízom benne, hogy felépíti magát, és ha viszi egy PL csapat 20-30 millióért, akkor a fele a Barcaé. Ha nem, akkor kb. ennyit is ér.
Ebben a cikkben eléggé jól leírják a háttérfolyamatot...Faramuci69 írta: ↑2025.07.07. 05:45:22Most komolyan, meddig maradhat Deco? Számomra felháborító amit csinál, azaz nem csinál. Szerintem Nico nem lehet egy zseni, azt csinálja, amit az ügynöke, a családja mond neki. Az már Deco feladata lett volna, hogy az ügynökével tárgyaljon, de teljesen hülyére vették. Diazt erőltetni óriási hiba. Egyrészt Jota miatt, de az ára sem lenne kedvezményes. Rashford egyszerűen nem való ide. Persze mindig jöhet valami csoda, de nálam ő mentálisan nem Barca szint, nem megfelelő profil. Eddig egy kapust tudott kivásárolni. Nagyon nagyon hiányzik Alemani. Sajnos mindez rányomja a bélyegét Laportara is. Nem mindegy kikkel veszi körül magát.
Nem lett volna ez az “érzelmes” bejelentő-videó. Meg amúgy ezt a kivásárlási ár megnövelése nélkül is meg tudták volna oldani. Ez a sztori lezárult.tomiie6 írta: ↑2025.07.06. 15:47:59Péntek óta van egy olyan kósza gondolatom, hogy az mennyire valószínűtlen, mégse tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy Nicóval azért hosszabbítottak, hogy végül több pénzért engedjék el, viszont úgy kivásárlási ár alatt vihesse a Barca, amivel FFP szempontból ők is nyernének.
Én biztos nem kövezlek meg, egyáltalán nem tartom rossz ötletnek. Az MLS-ben tavaszi-őszi szezon van, december 31-én jár le a szerződése. Így nyáron biztosan nem jön, de tavaszra jöhet egy visszatérés, neki is szüksége lesz még fél év játékra valahol, hogy a világbajnokságig edzésben tartsa magát. Lehet, hogy már visszalassult az MLS szintjére, legfeljebb nem sokat játszana. Amúgy is max kiegészítő szerepkörre jönne, de 20-30 percekre beugrani, lehet, hogy még mindig parádés lenne. A tavaszi BL-menetelésban lehet, hogy tudna még adni a csapatnak.
Én sem látom annyira fontosnak ezt a támadószélső posztot, bár Paixaónak örülnék. De szerintem sem létszükséglet. Ha a középhátvédposzton 2 posztra azt mondjuk, hogy 4 ember elég, akkor ez itt is érvényes kell, hogy legyen. Szerintem nem akkora prioritás, az igazi prioritás a kapusposzt volt, joggal.
Szerintem nem is akart eleve, akkor jött volna 2 éve, vagy tavaly.
Ezt egyelőre csak a mi oldalunkról hallani. Hivatalos megerősítést én még nem láttam arról, hogy 1:1-ben lennénk. Januárban sem tűnt úgy, hogy abban lennénk, amikor Olmo és PV regisztrációját kellett kiizzadni. A Williams-témán meg kár tovább rágódni, nem akar idejönni, szerintem engedjük el.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.06. 17:13:43a Barca jelenleg betartja az 1:1-es szabályt, és januári belépése óta ott is maradt.
Amit nem értek, hogy új nevek szinte sosem bukkannak fel, mindig ugyanaz az 5 név kering a klub körül, mint ahol semmiféle játékosfigyelés nem folyik, kizárólag a B csapat részére.
Köszörgöm, ne
Ilyenre gondolnál?
Ha ezek a keretek, akkor elég szűkösek azóta a lehetőségek, az ingyenes igazolások nagy része talált csapatot, de a Garcia - fizetős, Tadic-ingyenes, Luuk de Jong - ingyenes / Semedo ingyenes beleférne, hozzáteszem furcsállnám, ha szerdán még 80 milliós igazolást tervezünk, 60+10+aláírási pénz, ma meg 0 pesetánk van, szerintem valamennyinek lennie kell, csak mondjuk nem 80 milliónyi keret, hanem 60.
A fizetéseiket is számold bele. Grimaldo fizetése 6 millió euró jelenleg.
Az átigazolási szezon kezdetekor Decoék megmondták, hogy 2-3 igazolásra lehet számítani, Joan Garcia után pedig csak azt lehetett hallani, hogy a balszélső a prioritás. Eddig minden ennek a forgatókönyvnek megfelelően történik.gránit írta: ↑2025.07.05. 13:32:38Nem csipkedjük magunkat érkező emberekért, ezért azt gondolom, nem is áll szándékunkban sok igazolás. Kapus mindenképpen kellett, a többi posztra szerintem nem érzik nagyon szükségét igazolni. Középhátvéd olyannyira nem kellett nekik, hogy még az öt embert is soknak tartják. Így nem jött Tah, és ebből az is kiderült, hogy Christensennel nem vkp-ként számolnak, ott is jónak látnak mindent úgy, ahogy van. Gerard Martinnal hosszabbítottak. Opciós hátső szélsőkről lemondtak. Ferran jó szezonja után középcsatárt sem keresnek. Tkp poszton még tényleg meg is vagyunk. Nagy változásokat szerintem ne várjunk.
Nico Williams-szel a tavalyi döntése után szóba se kellett volna állni. Sajnos még mindig nagyon könnyen palira vehető a klub. De legalább most nem jártunk rosszul. De nagyon könnyen kijátszhatók vagyunk, még mindig.