Mindenképpen olyan felállásban gondolkodnék, amelyben Yamal közelebb van a kapuhoz. Elképesztő gólzsák szakadhatna ki így. Párban Lewandowskival, Raphinha pedig a második hullámban, szintén középen. Dumfries és Grimaldo mindketten fizetősök, nem ingyenesek, így mindkettőt aligha tudnánk ugyanazon a nyáron megszerezni. Én Dumfries-re szavaznék, mert így Koundé felszabadulna belső védőnek. Hat belső védő már elég is ehhez a rendszerhez. A kérdés az, hogy Balde, Dumfries mennyire lenne hatékony támadásban. A 3-2-3-2 (3-5-2) előnye a 4-2-3-1-gyel szemben, hogy nyerhetünk egy halom plusz gólt Yamal helyzetbe hozásával, és még egy plusz valódi védőt is.Troym írta: ↑2025.07.08. 12:17:03egy 3-5-2 felállás is szóba jöhetne onnantól. A 3 khv poszton bevethetővé válna Kounde is, így 5-6 ember lenne oda, szélekre Balde / Grimaldo 50-50%ban és túloldalon Dumfries / Kounde 70-30 és a többi meccsen Kounde játszhatna középen.
Ezzel egyúttal beljebb tolnánk a kapuhoz közelebb Yamalt gólokat lőni.
Viszont Dumfries kivásárlási ára csak július 31-ig érvényes. Utána már elszállna az ára, így ha ezt az utat választjuk, csipkednünk kell magunkat.
https://www.football-espana.net/2025/07 ... line-inter
Dumfries nem Koundé posztjára jönne, hanem egy sorral fentebbre.Chino írta: ↑2025.07.08. 14:19:37Így is sokszor megvolt a lehetőség a 3-5-2-re, de Flick sosem forszírozta. Egy Dumfries igazolás rendben lenne, de nem ilyen helyzetben igazolások terén. Egy legalább 5-6 milliós fizetéssel leigazolni egy kezdő szintű jh-t egy stabil ember mögé, aki az utóbbi öt évben egyszer volt komolyabban sérült és terhelhető, totál luxus. De a holland sem vagyok biztos, hogy szívesen jönne padozni.
Ez az egyik út, a másik meg a valószínűleg népszerűbb, egy támadóösszekötő szerzése a baloldalra, a lényeg ott is az, hogy Raphinha szemben jászhasson a kapuval. Szerintem viszont a legtöbbet akkor nyerjük, ha Raphinha mellett Yamal is a helyére kerül, ez inkább a dumfries-es verzióval lehetséges, ami lehetőséget adna Yamalnak arra, hogy beljebb húzódjon.