Azért nagy különbség, hogy hány éves korában veszti el az apját. Nektek sokkal nagyobb tragédia mint Puyolnak. Gyerekeknek szükséges az apai háttér, de nagyon. Részvétem nektek is.

Én is 7 éves voltam! Kitartás Puyolitoalföldi zoltán írta:részvétem, én 7 évesen vesztettem el édesapámat engem nagyon megrazott, nem könnyüdöszak ele all.biztos vagyok benne , hogy a csapat mögé al és egy emberként segitik.
RÉSZVÉTEM.
Nézd, attól még, h a gyerek gazdag, a szülő dolgozhat.nicandro írta:Részvétem Puyolnak![]()
!!!De egyet nem értek mit keresett Puyol apja utfelujításon???????Miért kellett ott lennie Puyol nem pénzelte a szüleit?????
Úgy, h Puyol úgy él, mint egy átlagember. Azt hiszem, h van egy egyszerű lakása, meg még mindig az első feleségével van. És a szülei dolgoznak és ő is úgy csinál, mintha dolgozó ember lenne, csak éppen focizik. MEg azt hiszem, h egy minden luxustól mentes autója van. Ha tévednék javítsatok ki, de szerintem így fest náluk a dolog.R.M.C.F írta:Részvétem a családnak!!!!!!![]()
Azt nem értem hogy dolgozhat egy ilyen focista édesapja gépeken.Munkaszeretetből vagy miért?Mert pénz az szekrényekben állhat otthon.