Hát amit a tegnapi meccsen összeszerencsétlenkedett Kanna...ozsimiki írta:DehogyisEvilgrim írta:Világ legjobb védője,ez nem kétséges.[/color]
![]()
Az Cannavaro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tényleg a világ legjobb védője

Mi meg meg lehetünk akkor győződve,hogy tényleg nem néznek egyáltalán Barca meccset a cimboráidgrecki írta:Egyetértek! Bár, most jönnének megint a cimboráim, akik állandóan ezzel fikáznak! Állítom, Barca meccset nem nagyon néznek, de meg vannak győződve arról, hogy Puyol gyenge, mint a harmat...Evilgrim írta:Világ legjobb védője,ez nem kétséges.[/color]
Egyetértek! Bár, most jönnének megint a cimboráim, akik állandóan ezzel fikáznak! Állítom, Barca meccset nem nagyon néznek, de meg vannak győződve arról, hogy Puyol gyenge, mint a harmat...Evilgrim írta:Világ legjobb védője,ez nem kétséges.[/color]
DehogyisEvilgrim írta:Világ legjobb védője,ez nem kétséges.[/color]
Puyol legyen a kapus.Megint hárított:!:Világ legjobb védője,ez nem kétséges.Slither írta:Sztem 4 Puyol, 3 Xavi és 3 Iniesta kéne (a kapuban maradhat Valdes). A saját nevelésűek a legjobbak
Puyol a világ egyik legjobb futbalistája...fantasztikus, hogy mire képes a csapatért. Cannavaro aranylabdás lett, de hol van ő ehhez képest, amit a mi csk-nk tud nyujtani...Zozzy 5 írta:Olyan jól esik ezeket a hozzászólásokat olvasgatni, legalább van vmi örömérzet a mostani borús idők alattBüszke vagy Puyol-ra és magamra hogy sokan az ismerősök közül hozzá hasonlítanak. Szerintem Puyol-nak el kellene beszélgetni a csapatban jónéhány emberrel, legalábbis én mindenképpen ezt tenném. De szerintem ezeket meg is teszi, nem hiába fantasztikus csapatkapitány. A tiszeteletére belinkelem sokadszorra is ezt a fantasztikus vidit:
http://www.youtube.com/watch?v=GAYLa-cVXjQ
Én is sokat gondolkoztam, hogy ki lenne az ideális megoldás Puyol mellé középre és mindig odajutok, hogy egy másik PuyolSlither írta:Sztem 4 Puyol, 3 Xavi és 3 Iniesta kéne (a kapuban maradhat Valdes). A saját nevelésűek a legjobbak
De szerintem igen.ozsimiki írta:Hát ha a mentalitását megkapná mindenki akkor tényleg jól járnánk,viszont a maga posztján nagyon jó,de többi poszton lehet nem kápráztatna el minket
--------Puyol--------Game90 írta:Puyolról példát vehetnének a többiek (pl Ronaldinho). Amit tegnap játszott, ő volt a Barca legjobbja
![]()
10 Puyol kéne a csapatba