Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
LG írta:De ilyen szempontbol Ronaldinho sem.grecki írta:Ez egy szubjektív megállapítás volt. Olyan, mint grecki for president!
Nálam akkor is az egyik nagy kedvenc marad, ha olyan teljesítményt nyújt, mint Oleguer. A jelenlegi keret legrégebbi Barca motorosa, világéletében itt játszott, nem is akárhogyan... Ha Deco még két BL tevékeny részese lesz is, akkor sem érheti el Xavi szintjét... nálam.
Nálam is Xavi a legnagyobb! Talán csak Puyol érhet fel hozzá. Ők ketten azok akiket 100 millióért sem adnék el.grecki írta:Ez egy szubjektív megállapítás volt. Olyan, mint grecki for president!
Nálam akkor is az egyik nagy kedvenc marad, ha olyan teljesítményt nyújt, mint Oleguer. A jelenlegi keret legrégebbi Barca motorosa, világéletében itt játszott, nem is akárhogyan... Ha Deco még két BL tevékeny részese lesz is, akkor sem érheti el Xavi szintjét... nálam.
De ilyen szempontbol Ronaldinho sem.grecki írta:Ez egy szubjektív megállapítás volt. Olyan, mint grecki for president!
Hát igen, én szigorúan a tehetségre mentem rá... De azt amit a Barcáért tett és tenni fog term. sosem érheti el Deco...grecki írta:Ez egy szubjektív megállapítás volt. Olyan, mint grecki for president!
Ilyet nem kéne kijelenteni... Igaz, hogy mostanába Xavi tényleg szintekkel veri portugál barátunkat de amikor mind2en nagy formába vannak akkor nem tom h ki a jobb...Igazából nem lehet anynira összehasonlítani őket. Igaz, hogy mindketten középpályások de Deco teljesen más műfajt képvisel.grecki írta:Deco eltörpül Xavi nagysága mellett!
Csak nem Xavi döntgrecki írta:Xavi szeretné, ha Saviola maradna
Azt ne felejtsétek el, hogy Xavi legtöbb passza röviden megy a szomszédnak... Attól még remek teljesítmény persze!Game90 írta:Hozta a szokásos formáját 98 passza jó lett, az egy kicsit jó teljesítmény
2001 óta vagyok Poolfan, és nem mondanám védekező mentalitásúnak. Világéletében azt mondta, hogy támadókp-ként érzi legjobban magát. Más kérdés az, hogy univerzalitásából adódóan a védekezése is nagyon jó (BL döntőben jobbbekket is játszott ) Benitez meg azért rakta ki jobbszélre, mert nem akart 4-4-2-ről átállni, és Xabit és Sissokot muszál játszatni.grecki írta:Régebben védekezőbb mentalitású volt, de mostanában támadóbb szerepkörben jobban érzi magát. Ezért is rakta ki Benítez a jobb oldalra, ami, szerintem nem fexik neki annyira. Dehát, ő tudja.lionelmessi19 írta:Asszem Ő eredetileg vkp lenne..
De talán...
Régebben védekezőbb mentalitású volt, de mostanában támadóbb szerepkörben jobban érzi magát. Ezért is rakta ki Benítez a jobb oldalra, ami, szerintem nem fexik neki annyira. Dehát, ő tudja.lionelmessi19 írta:Asszem Ő eredetileg vkp lenne..
De talán...
Asszem Ő eredetileg vkp lenne..Game90 írta:Gerrardlionelmessi19 írta:Talán Cesc, Kaká... más nem nagyon jut eszembe, aki felveheti komolyan velük a versenyt!