Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Természetesen nem. Nem is modntam, hogy dícséretet érdemelnek a srácok. Ezért nem is fogok dicshimnuszokat zengeni, de olyat sem amikor minden második szavam káromkodás.barcakiraly írta:És az hogy nem szeretjük szerinted abban nyilvánul meg ha szidjuk? Mert szerintem nem igazán! De jeleneg nem lehet dícsérni őket.
Kezdjük ott,h Mancini másnap már meg is gondolta magát,és kitölti a szerződését,miután beszélt a góréval Legalábbis számomra ez az utcsó infó az üggyel kapcsban,ami kb szerdán derült ki.Szandi írta:from the madridista: (tom, h nem lehet, de ez most őőő)
19:25 - Mourinho napokon belül aláír az Internazionale csapatához
Ugye ez egy nagyon nagy hápogó kacsa?
szerk: Azt tudom, hogy Mancini agyő, de nem hinném, hogy dzsozé......
Az a csúnya amit utána írnak: Viszi magával Drogbát és DECO-t is...Szandi írta:from the madridista: (tom, h nem lehet, de ez most őőő)
19:25 - Mourinho napokon belül aláír az Internazionale csapatához
Ugye ez egy nagyon nagy hápogó kacsa?
szerk: Azt tudom, hogy Mancini agyő, de nem hinném, hogy dzsozé......
Azért Edmilson egy nulla volt, Yayaval nem lett volna átjáróház a középpálya...lehet, ugy is kikapunk, de több esélyünk lett volna, most már mind1.Lionel85 írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy fölösleges a Celtic ellen tartalékolni, mikor nálunk az előny, erre Giovani és Edmílson is maximálisan jó lett volna. A bajnokságban viszont tarthattuk volna a 2 pontot a Madrid mögött, ha nyerünk, bár elismerem, hogy nem azért kapott ki a Barça, mert nem volt Touré és csak csere volt Messi.
Ezt én se értem,Ronaldinho mit keresett az álomcsapatban??????semmit nem csinált idén,ha még a tavalyiba bekerült volna-a tavaszi teljesítménye miatt-azt még érteném,de ez!?Marci írta:Szerintem nem csak Cannavaronak, hanem sajnos Ronaldinhonak sincs semmi keresnivalója a 2007es álomcsapatban. Egyetértek Iván cikkével! Kiíváncsi vagyok hogy a vezetőségnek meddig tart majd a türelme. Remélem nem húzzák frissítést a majdani elnökválasztásig, de ha igen, akkor erről fog szólni a kampány..varga tamás írta:A FIFPro szavazása alapján a 2007. évi álomcsapat a következőképpen néz ki:
Buffon - Nesta, Cannavaro (nem értem), Terry, CARLES PUYOL - Cristiano Ronaldo, Kaká, Gerrard - LIONEL MESSI, Drogba, RONALDINHO GAUCHO.
Szerintem nem csak Cannavaronak, hanem sajnos Ronaldinhonak sincs semmi keresnivalója a 2007es álomcsapatban. Egyetértek Iván cikkével! Kiíváncsi vagyok hogy a vezetőségnek meddig tart majd a türelme. Remélem nem húzzák frissítést a majdani elnökválasztásig, de ha igen, akkor erről fog szólni a kampány..varga tamás írta:A FIFPro szavazása alapján a 2007. évi álomcsapat a következőképpen néz ki:
Buffon - Nesta, Cannavaro (nem értem), Terry, CARLES PUYOL - Cristiano Ronaldo, Kaká, Gerrard - LIONEL MESSI, Drogba, RONALDINHO GAUCHO.
Egész pontosan 2010 júniusában.La Pulga írta:Én úgy tudom, hogy majd 2009-ben.sasi1 írta:Most nyáron lesz az elnökválasztás?