Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mi akar lenni??albicelesteX írta:
5-10 évig nem nyerünk semmit???ilyen kerettel!az szégyen!!!!!!!!!!!!!
21DonJuan1013 írta:ember a ferguson lehet hogy csak egy bl-t nyert a mu-val, de nyert vagy 12 bajnokságot, meg kb 15 különböző angol kupát!:) és azért valahol csak 25 éve a mu edzője!
énis de nem örülök neki.... sztem (bár ne legyen igy) januárban távozik.....DonJuan1013 írta:én szurkolok neki hogy sikerüljön! csak nem látok benne realitást , hogy sikerül is neki! én azt mondom, ha vele sikerül, akkor ezzel az erővel bárkivel aki leül a kispadra! megigérem ha korszakos edző lesz személyesen fogok neki gratulálni! de még ha egy spanyol kupát nyer akkor is! De tényleg Sok Sikert Kívánok neki! Öszintén!
1. A 4. lgában vezetik a tabellát 2 fordulóval a vége előtt.DonJuan1013 írta:a 4. ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!
De azt is nézd meg hogy milyen keret állt rendelkezésére a 4. ligában. Messiékkel azért harcban lesz a bajnoki címért, az kétségtelen főleg úgy, hogy rengeteg új játékos lesz, akik sikeréhesek lesznek. Erre kell gondolni és szurkolni Guardiolának, hogy sikerüljön és ne bukjon bele ebbe az egészbe!DonJuan1013 írta:most komolyan azt gondoljátok, hogy van esélye megváltani a világot?:)
a 4. ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!
Kb. ez a megfelelo hozzaallasRapika írta:AKi nagy hanggal szidja,hogy elégedettek vagyunk,illetve bizakodunk,hogy menni fog Guardiolával,az is elcsendesedhet ennyi erővel!
Ugyanolyan bizonytalan,hogy tuti beválik,mint,hogy tutira nem!
Szal ahelyett,h kárognátok,bizakodjatok.
Én sem azt mondom,meg senki nem azt mondja,hogy 100%,hogy menni fog neki.Bizunk benne,szurkolunk neki.Tehetünk mást innen?
Rijkaard elsö évében is "csak" másodikak lettünk a bajnokságban. Az azutáni 2 év forgatókönyvét pedig ugye mindenki ismeri.Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Hm azért a képhez az is hozzátartozik, hogy Mourinhoért nem sírt az összes játékosa, sőt voltak olyanok, akik kifejezetten örültek neki, hogy elment. Elég megosztó személy, keményen bánt a Chelsea ászokkal, de hosszú távon ez megbosszúlta magát, Avram papa és néhány áruló játékos erősebb volt nálaTomi írta:Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...
Azért a hollandokkal elment az elődöntőig 2000-ben, Guardiola még annyi se. Szerintem túl nagy falat ez Pepnek, de bízzunk Laportában, hogy megfelelő és átgondolt döntést hozott meg.Perrero írta:RijkaardLos Banditos írta:Nem hiszem, hogy jobb lesz, mint Rijkaard, de meglátjuk. Általában rosszul sül el, ha egy régebbi jó játékost, fiatal edzőként odaállitanak egy sztárcsapat elé.neki se volt nagy tapasztalata...