2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért ez a csóró családban nevelkedés nem teljesen igaz. Hisz kicsi volt még, mikor a bátyja már sokat keresett a fociból. Az apja is a medencéjükbe fulladt bele ha jól tudom.Messi-#19 írta:Kérlekszépen azért volt jó hozzáállásáa mert a semmiből jött egy profi csapatba, nameg csóró családban nevelkedezz és pénzéhes voltgoda06 írta:
Szerintem Roni tisztában van azzal, hogy messze elmarad akkori teljesítményétől. És van egy olyan érzésem -bár nehéz ilyet mondanom, mert nagy kedvencem- hogy már nem is szeretne úgy focizni mint régen. Már korábban leírtam, hogy szerintem elment a kedve vagy a focitól, vagy a Barcelonától. 1,5 év alatt, ha ugyanúgy szeret focizni és szeretne a csúcson lenni, akkor már ott lenne szvsz. Persze tudom, hogy ez nem könnyű, mert kapott ő hideget meleget (jogosan vagy jogtalanul), de szomorú vagyok ha megnézem egy régi videoját, hogy hogyan történhetett ilyen vele? Nagyon jó hozzáállása volt Roninak akkor és értetlenül állok azelőtt, hogy miért...
Persze annak örülnék a legjobban, ha rámcáfolna.![]()
de már sajnos az éhsége lankadt
pff... persze!!! Ez nem az éveken múlik, hanem a játékos lelkén, Messi és Kaká mint tudjuk szenvedélyből focizik(Kakának anyagi gondjai gyeremekkorában aligha akadhattak, Messi meg csak simán szeret focizni10 írta:nem égnek ki emrt soha nem lesz olyan 2 évük mitn ronaldinhonak volt...norbert55 írta:Sztem meg Messi,Kaká nem égnek ki mint Ronnie.Ne értsetek férre Ronnie a kedvencem de Messi és Kaká mindig alázatosan játszanak Ronnie pedig mindig sztárolta magát még ha jól is ment neki.Sajnálom h ez lett vele.
Kérlekszépen azért volt jó hozzáállásáa mert a semmiből jött egy profi csapatba, nameg csóró családban nevelkedezz és pénzéhes voltgoda06 írta:
Szerintem Roni tisztában van azzal, hogy messze elmarad akkori teljesítményétől. És van egy olyan érzésem -bár nehéz ilyet mondanom, mert nagy kedvencem- hogy már nem is szeretne úgy focizni mint régen. Már korábban leírtam, hogy szerintem elment a kedve vagy a focitól, vagy a Barcelonától. 1,5 év alatt, ha ugyanúgy szeret focizni és szeretne a csúcson lenni, akkor már ott lenne szvsz. Persze tudom, hogy ez nem könnyű, mert kapott ő hideget meleget (jogosan vagy jogtalanul), de szomorú vagyok ha megnézem egy régi videoját, hogy hogyan történhetett ilyen vele? Nagyon jó hozzáállása volt Roninak akkor és értetlenül állok azelőtt, hogy miért...
Persze annak örülnék a legjobban, ha rámcáfolna.
Szerintem Roni tisztában van azzal, hogy messze elmarad akkori teljesítményétől. És van egy olyan érzésem -bár nehéz ilyet mondanom, mert nagy kedvencem- hogy már nem is szeretne úgy focizni mint régen. Már korábban leírtam, hogy szerintem elment a kedve vagy a focitól, vagy a Barcelonától. 1,5 év alatt, ha ugyanúgy szeret focizni és szeretne a csúcson lenni, akkor már ott lenne szvsz. Persze tudom, hogy ez nem könnyű, mert kapott ő hideget meleget (jogosan vagy jogtalanul), de szomorú vagyok ha megnézem egy régi videoját, hogy hogyan történhetett ilyen vele? Nagyon jó hozzáállása volt Roninak akkor és értetlenül állok azelőtt, hogy miért...Xavinho írta:Ronaldinhot szépen le kellene ültetni és végignézetni vele egy 1-1,5 órás videót az aranylabda előtti önmagáról( cselek,gólok, passzok, szurkolói vélemények,társak és ellenfelek véleményeivel) utána meg egy ugyanolyan hosszúságú videót az idei önmagáról ( botrányokkal,0 teljesítményes meccsekkel, szurkolók véleményével, football-szakértők véleményével). Utána meg szépen 3 napra egyedül hagyni,hogy gondolkodhasson, ha egyáltalán képes rá.
nem égnek ki emrt soha nem lesz olyan 2 évük mitn ronaldinhonak volt...norbert55 írta:Sztem meg Messi,Kaká nem égnek ki mint Ronnie.Ne értsetek férre Ronnie a kedvencem de Messi és Kaká mindig alázatosan játszanak Ronnie pedig mindig sztárolta magát még ha jól is ment neki.Sajnálom h ez lett vele.
R10 esetében igazad van. Talán ezért nem kellett volna annyira lehúzni az újságíróknak, a klubnak, a vezetőségnek. 40 milkát kérnénk érte, de közben azt hajtogatjuk, hogy milyen gyenge fizikailag, hogy ilyen [auto_cenzúra], olyan fos. Ez aztán a futballmarketing!Zozzy 5 írta:Őszintén szólva nem tudom, hogy mennyit fogunk kapni érteMinden héten lejön egy hír amiben az a legrosszabb, hogy igazak is valszeg, így az árát szépen tornázzák lefele. Mivel maradni tuti nem fog, ha így áll hozzá a dolgokhoz akkor Laporta hiába fogja verni a nyálát a 40 milliójával, annyit nem fognak adni érte. Az lesz a vége, hogy 16ért szépen kivásárolja magát aztán köszi viszlát
Decoért meg örülök ha kapunk majd 15 milcsit...