2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mehet..Titinho írta:Az AC Milan megtette utolsó ajánlatát Ronaldinhoért, amire a Barca vezetése már valószínűleg rábólint. Az ajánlatuk 25 millió €! Ennyiért odaadná a Barca is mostmár.
Hát akkor ebből se Kaka !Titinho írta:Az AC Milan megtette utolsó ajánlatát Ronaldinhoért, amire a Barca vezetése már valószínűleg rábólint. Az ajánlatuk 25 millió €! Ennyiért odaadná a Barca is mostmár.
Nem egy csapatban játszottak amikor a nagy R10 kupákat nyert?!10 írta:na látod MECSET ez a kulcsszó Ronaldinho kupákat tud felmutatni....Devid16 írta:Azért sztem is Messi má letett néhány meccset az asztalra...Nameg ezt a találgatást annyira nem értem én se..Minden héten olvasni róla valamit meg nem megy edz-eltűnt, sérült dagad,meg egyéb ilyen...Szóval leszálhatnának róla...Aztán majd szeptemberbe bekapcsolni a tévét azt amien mezbe lesz abba a csapatba játszik...Sztem még ők se tudják mit akarnak vele...
na még Decot kéne valahogy elpasszolni jó pénzértTitinho írta:Az AC Milan megtette utolsó ajánlatát Ronaldinhoért, amire a Barca vezetése már valószínűleg rábólint. Az ajánlatuk 25 millió €! Ennyiért odaadná a Barca is mostmár.
Imádom Messit...nagyon... DE! Szerintem nem lesz olyan szinten, mint Ronaldinho volt. De megfogja közelíteni R10 szintjétR10aKIRÁLY írta:Azért hatalmas volt az ő szerepe! Én is imádom MESSIT MINT AZ EGÉSZ BARCÁT! De azért Messi még nem jutott el arra a szintre ahol Roni 2 évig tolta a labdát! Szeretném, hogy eljusson oda és persze Barca mezben de még nem sikerült, még nagyon fiatal most is!
FORZA BARCA!
na látod MECSET ez a kulcsszó Ronaldinho kupákat tud felmutatni....Devid16 írta:Azért sztem is Messi má letett néhány meccset az asztalra...Nameg ezt a találgatást annyira nem értem én se..Minden héten olvasni róla valamit meg nem megy edz-eltűnt, sérült dagad,meg egyéb ilyen...Szóval leszálhatnának róla...Aztán majd szeptemberbe bekapcsolni a tévét azt amien mezbe lesz abba a csapatba játszik...Sztem még ők se tudják mit akarnak vele...
Azért ne felejtsd el,hogy a Sport nem madridi,hanem katalán napilap.blaugrana17 írta:Maradonanak teljes mértékben igaza van.Nefeledjuk,h.Ronnie mi mindent tett a Barcaért.Nem az a naiv,aki ot védi,hanem az,aki elhiszi azt a sok szemetet,amit a sajto ir. Barca&R10 forever
Tegnap volt a Barca TV-én a Barca-Mallorca, Rijkaard első évében.Nah ott Ronaldinho játszott.Idén ki volt a pályán kérdés.Nem a vonal mellett állt és passzolgatott, félpályára visszament lecselezett 3-4 embert nah és utána passzolt.blaugrana17 írta:Maradonanak teljes mértékben igaza van.Nefeledjuk,h.Ronnie mi mindent tett a Barcaért.Nem az a naiv,aki ot védi,hanem az,aki elhiszi azt a sok szemetet,amit a sajto ir. Barca&R10 forever
Azért hatalmas volt az ő szerepe! Én is imádom MESSIT MINT AZ EGÉSZ BARCÁT! De azért Messi még nem jutott el arra a szintre ahol Roni 2 évig tolta a labdát! Szeretném, hogy eljusson oda és persze Barca mezben de még nem sikerült, még nagyon fiatal most is!Hát azért nem egyedül ő nyerte meg. Volt rajta kívül még 10 játékos a pályán, szóval... Amúgy meg Messi nincs messze az aranylabdától, a színvonalban már ott van.
Hát azért nem egyedül ő nyerte meg. Volt rajta kívül még 10 játékos a pályán, szóval... Amúgy meg Messi nincs messze az aranylabdától, a színvonalban már ott van.10 írta:báttya a tavalyi kaká meg a fénykorában lévő ronaldinhot össze se mered hasonlitani..Messi-t szeretem csodálom de ronaldinhotól el is lehet szállva mer ő már mtuatott valamit messi mti mtuatott semmit akármilyen nagy játékos sajnos nem tud segiteni a barcán és ronaldinho tudott 2bajnokságot bl-t nyert a barcának majd ha messi igy szerepel majd egszer és valameik évében nyere egy arranylabdát akkor küldj egy privit...puszilom a pofid