Nekem a legújabb Chelsea és Real mez jut az eszembe, ami szerintem borzalmas. Egyébként a Nike válogatott mezei se szarok. Pl. nekem a hollandok meze nagyon bejött.mindorokke_barca írta:oszinten szolva.. nekem az adidas mezek jobban tetszenek.. pl a spanyol valogatotte... nagyon utos... sztem a real idegenbeli meze se semmi... bar ez szubjektiv:) amugy emlitettem h hianyerzetem van amikor az uj hazai mezunkre nezek.. es hat igen... nehany vekony csikocska... nem artott volna... h kontrasztosabba tegye...
A múlt, a jelen és a jövő mezei
-
- Entrenador del Barça
oszinten szolva.. nekem az adidas mezek jobban tetszenek.. pl a spanyol valogatotte... nagyon utos... sztem a real idegenbeli meze se semmi... bar ez szubjektiv:) amugy emlitettem h hianyerzetem van amikor az uj hazai mezunkre nezek.. es hat igen... nehany vekony csikocska... nem artott volna... h kontrasztosabba tegye...
Nike-nak még mindig jobb mezei vannak, mint az Adidasnak( pl. Chelsea).
G-Jay írta:Hát azért összességében jobb sokkal mint a BL győzelem idején lévő sokcsíkos hazai mez. Annál mondjuk nehéz rosszabbat csinálni. De a tavalyi volt az igazán jó.
G.
Nekem az a kedvencem. Az összes év közül. Akartam is írni, hogy írjon aki lát olyat.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Hát ez a Basel mez jobban néz am ki, az a díszítőcsík sokat dob rajta, miénkre is ráférne egy olyan. Na mind1. Nincs szemük a Nike-soknak.kilibarca írta:Hazai mezről nekem elsőre ez jutott eszembe olvastam nem csak nekem:
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
a mezekről itt is van pár kép Messi, Bojan, Puyol, Touré és Iniesta szereplésével
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
- kilibarca
- Capitá del Barça
Hazai mezről nekem elsőre ez jutott eszembe olvastam nem csak nekem:

Szerintem tehettek volna rá még valami díszítést így elég egyszerű.Centenáriumi mez sokkal szebb volt. Bár minél többet nézegetem annál jobban tetszik
Kapus mez szép.
Idenbeli komoly bár az is Lyon , Bayern stílus.
A nap képe meg olyan Lostos

Szerintem tehettek volna rá még valami díszítést így elég egyszerű.Centenáriumi mez sokkal szebb volt. Bár minél többet nézegetem annál jobban tetszik

Kapus mez szép.
Idenbeli komoly bár az is Lyon , Bayern stílus.
A nap képe meg olyan Lostos

Az idegenbeli mez nagyon tetszik, a hazaiban így képről először csalódtam csalódtam, de többszöri nézésre már tetszik. 

- Capon
- Llegenda del Barça
mindorokke_barca írta:ami a mereteket illeti... nagyon furak... tavaly volt szerencsem meglatogatni barcelonat... es termeszetesen ezzel egyutt a barca botigat... nagyon furcsa volt.... itthon siman XXL a meretem ruhakban... en kis naiv fogom az xxl-es mezt h nah felprobalom.... hat ne tudjatok meg... vegeredmenykent L-es meretet kellett leakasszak... mert egyszeruen akkorak voltak a mezek...pedig nem vagyok egy kis darab ember a 105 kilommal:) csak akkor nem tudom h kinek csinaljak az XXL-es mezeket.. nah mind1

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.06.25. 18:36:06-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Dave87 írta:A hazai tavaly jobb volt szerintem, ez tényleg kicsit Basel beütés. Nem gond.
Az idegenbeli és a kapusmez viszont flash! Amugy meg nekem teljesen mindegy, milyen mezben játszunk, ha gurul a szekér
Bezony bezony ha gurul a szekér akkor kit érdekel milyen "ronda" a hazai mez

így volt vele ManUtd is aszem tavaly vagy tavalyelőtt iszonyat ronda hazai mezük volt és mégis összejött nekik a majdnem minden

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- Dave87
- Capitá del Barça
A hazai tavaly jobb volt szerintem, ez tényleg kicsit Basel beütés. Nem gond.
Az idegenbeli és a kapusmez viszont flash! Amugy meg nekem teljesen mindegy, milyen mezben játszunk, ha gurul a szekér

-
- Entrenador del Barça
ami a mereteket illeti... nagyon furak... tavaly volt szerencsem meglatogatni barcelonat... es termeszetesen ezzel egyutt a barca botigat... nagyon furcsa volt.... itthon siman XXL a meretem ruhakban... en kis naiv fogom az xxl-es mezt h nah felprobalom.... hat ne tudjatok meg... vegeredmenykent L-es meretet kellett leakasszak... mert egyszeruen akkorak voltak a mezek...pedig nem vagyok egy kis darab ember a 105 kilommal:) csak akkor nem tudom h kinek csinaljak az XXL-es mezeket.. nah mind1
-
- Entrenador del Barça
hmmm... az idegenbeli mez absz korrekt..nekem nagyon bejon... a hazaira ha ranezek kicsit hianyerzetem van.. mintha hianyozna rola meg vmi.. mintha nem lenne befejezve.. nem tudom... bar lehet h csak a tavalyi mez miatt van ez az erzesem...
-
- Jugador d'estrella
Kicsit megborult a piros festék de nagyon tetszik a hazai mez.
Az 2.mez kicsit fura ,a tavalyi eszméletlen jó volt szerintem ,de ami Barcás az nem lehet rossz.
A kapus mez meg mindentvivő.
Az 2.mez kicsit fura ,a tavalyi eszméletlen jó volt szerintem ,de ami Barcás az nem lehet rossz.
A kapus mez meg mindentvivő.
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Lehet hogy egy kicsit még szokatlan azért gondolom hogy az előző jobban teccik. De ezt is nagyon szeretni fogom, főleg mikor meg veszem. De eggyértelműen a kapus mez a csúcs nekem az tetszik a legjobban. És az érdekelne, nem tudja valaki mien színű lessz a név meg a szám a hátulján?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem értem, hogy miért jobb a világosabb vörös szin, ami már inkább piros. Nekem sokkal jobban tetszene pl. ennél a meznél is ha sötétebb vörös lenne. Olyan amilyen alapból a gránát vörös szin. A mostani hazai mezen is sokat dobna szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Director del Fútbol
Nem tudom, miért jó az, hogy 3 mérettel nagyobb mezeket adnak a kölykökre, mert így nagyon hülyén mutat. Vagy a Nike visszaállt a bő stílusra?
19
igen,de akkor is teljesen máshogy fog állni a játékosokon,pl. nem tudom minek kell a mezt betűrni a gatyába,nagyságrendekkel jobban néz ki leengedve...ráadásul az a csávó,aki a hazai mezt viseli...nagy rá a póló, lóg rajta,hülyén áll neki...na mindegy,majd megátjuk..Komiszka írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
Azért itt láccik rendesen a mez, hát kinek mi tetszik....ízlések és pofonok.

-
- Barça B
- Kapcsolat:
Komiszka írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
Te jó ég az idegenbeli az milyen szép.
-
- Jugador del Barça