Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BarátaimLa Pulga írta:"A Gazetta dello Sport értesülései szerint "House írta: Laporta megegyezett Gallianival 20 millióban. Ronaldinho a Milan labdarúgója.
Végre.![]()
House írta:Laporta megegyezett Gallianival 20 millióban. Ronaldinho a Milan labdarúgója.menczel írta:most megjosolom nektek gyerekek dinho addig fesziti a hurt amig feljogositva érzi majd magát arra hogy kivásárolja magát a webster szabály szerint a csapatbol (uccso két évi fizetésért =17m E ) igy aztán nyugodtan mehet a milanhoz nagy fizetést kapva ott is, mert sporol nekik csomo lovét. de ha mondjuk ezt megcsinálná akkor nagyobb patkány lenne mint c. roni (utobbi szem. vélemény)
Végre.![]()
Laporta megegyezett Gallianival 20 millióban. Ronaldinho a Milan labdarúgója.menczel írta:most megjosolom nektek gyerekek dinho addig fesziti a hurt amig feljogositva érzi majd magát arra hogy kivásárolja magát a webster szabály szerint a csapatbol (uccso két évi fizetésért =17m E ) igy aztán nyugodtan mehet a milanhoz nagy fizetést kapva ott is, mert sporol nekik csomo lovét. de ha mondjuk ezt megcsinálná akkor nagyobb patkány lenne mint c. roni (utobbi szem. vélemény)
ebben mindenképpen igazad van, a szardobálást senki sem érdemli meg, így ő sem (mondjuk nálam figo azért kivétel ebben, mert ő KIZÁRÓLAG a több pénzért lépett le a barcából, és hát az sem mindegy, h hova. de az idő sok mindent elhomályosít... ki emlékszik már arra a falloszra a szentkirályi flakonokról...?)Varga Tamás írta:... De, azt nem fogadom el senkitől, és nem is fogom szó nélkül hagyni, ha kórusban gyalázzák. Többet tett Ő ennél ezért a Klubért. Szomorú, hogy ilyen körülmények közepette távozik. Főleg emiatt, nagyon fáj a szívem, kibaxottul fáj.
Rendben. Amit itt leírtál, azt mind elfogadom. Sajnos, tényleg elszaaldt vele a ló, és a végére tényleg beletett a csapatba. De, azt nem fogadom el senkitől, és nem is fogom szó nélkül hagyni, ha kórusban gyalázzák. Többet tett Ő ennél ezért a Klubért. Szomorú, hogy ilyen körülmények közepette távozik. Főleg emiatt, nagyon fáj a szívem, kibaxottul fáj.Boixos írta:Tamás, most nem kifejezetten rád gondoltam, hanem inkább azokra a fiatalokra, akik szerint maradnia kellene a gyereknek, és majd az új edző kezei alatt stb. stb.Varga Tamás írta:Boixos!
Bocs a "vakságomért"!Részben igazad van!
sztem nincs jelen pillanatban olyan ember a világon, akinek a közreműködésével megváltozna ronaldinho a barcelonában. ez a gyerek olyan egy-másfél éve abból él, amit az érkezésétől odáig letett az asztalra. ez nem kevés, nagyon nem, de ahhoz viszont már karcsú, h emiatt ő legyen a Klub legjobban fizetett játékosa, az ő esetében tulajdonképpen a semmiért. ő sztem már régen lezárta magában a barcelonai működését, ráadásul mostmár elkezdődött a kölcsönös keménykedés is, amit azért jó lenne megspórolni.
nem szeretném azt végignézni, h a végén nála is kiderüljön, h tulajdonképpen ő is egy rabszolga, mint az a másik elkényeztetett fsz, aki most mencseszterből hirdeti ugyanezt.
Tamás, most nem kifejezetten rád gondoltam, hanem inkább azokra a fiatalokra, akik szerint maradnia kellene a gyereknek, és majd az új edző kezei alatt stb. stb.Varga Tamás írta:Boixos!
Bocs a "vakságomért"!Részben igazad van!
sztem nem lett volna túl nagy anyázás emiatt, sőt.Cardine írta:Ha ezt én irtam volna és nem egy moderátor,milyen anyázás lett volna belőle.Egyébként ezt a vélemény egyre többen osztjuk.Úgy látom már le is kaptátok ezt a hsz-t.Boixos írta:....
Barátomgoda06 írta:emberek ezek a "jó szezonos" közelítések (2-2,5 év) elég távol állnak a valóságtól. Ő amikor odakerültt a PSG már akkor zsonglőrködött a labdával. Lehet hogy nem nyert ott címeket, de amikor pályán volt remek dolgokat csinált. Aztán amkor idejött a Barcába akkor se állt le. egészen a 2007-es évig. Szóval simán volt neki legalább 5 olyan éve, amikor elkápráztatta a közönséget.
Nem megsérteni akarlak, de nagyon nem látod át a helyzetet!Roni már 2 éve azt nyilatkozza h formába akafr jönni, h csak a foci érdekli, aztán láthattuk róla a legutóbb megjelent képeket, illetve az utóbbi időben a kedvtelen, lusta játékát.Ne csodálkozz, ha ez felhúzza a szurkolókat, ezzel megmutatta h magasan [auto_cenzúra] a szurkolókra, a Barcára, a focira!Ezenkívül senki se akarta elküldeni, sőt még idén is sokan úgy voltak vele, h talán maradhatna, de láthatjuk h ebből semmi se lesz!MOst pedig egyszerűen nem jelenik meg edzésen, pedig előzőleg lenyilatkozta az ügynöke h mg fog, ez már több soknál!okoner írta:csövi én Real druker vok! de ez katasztrofa!!!!! R10 vezette a csapatot 2 bajnoki és egy BL győzelemig!!! és igy bánnak vele vannak rossazb szezonok de attól még R10 a villág egyik legjóbb játékosa remélem elmegy a milánba és a Bl be kiveri a barcát megérdemelnék!!!!
mert ha megy akkor isten ha kicsit rosszabúl gamel már elkel kuldeni és meg kell alázni
na csak enyit akkartam
Hy GuysCardine írta:# Spanyol bajnok (2005 és 2006)
# Spanyol szuperkupa győztese (2005 és 2006)
# Bajnokok Ligája győztese (2006)Ezeket a címeket nyertük vele,két év alatt,
# Spanyol bajnok (2005 és 2006)Varga Tamás írta:Cardine!
R10-nek 3,5-4 jó éve volt itt. A 2003/04-es szezon elejét és az idei szezon második felét leszámítva megfelelően, ill. szemkápráztatóan teljesített. És az első fél évet a beilleszkedés számlájára írnám, úgyhogy ennyivel is rövidebb a rossz időszaka. Szerintem.