2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja, meg amikor a 2006-07-es szezonban Eto'o és Messi sérült volt egyedül rúgdosta a gólokat, és vitte a hátán a csapatot, nyerte a meccseket. Az is csak érzéki csalódás volt.lionelmessi19 írta:Mondtam én egy szóval is hogy az nem volt remek? Sőt, azthiszem kiemeltem, bár mint egyetlent szinte, de pozitívumot.
És persze! Láthatod másképp, ez így működik.
De tartom hogy ha visszatekintünk, utoljára a Milan elleni BL odavágón volt igazán jó meccse, amit megelőzően is tartósan jól játszott.
bár csakvilmso94 írta:Bár igazad lenne !!!Robi_Santiago7 írta:lionelmessi19 írta:Mondtam én egy szóval is hogy az nem volt remek? Sőt, azthiszem kiemeltem, bár mint egyetlent szinte, de pozitívumot.
De tartom hogy ha visszatekintünk, utoljára a Milan elleni BL odavágón volt igazán jó meccse, amit megelőzően is tartósan jól játszott.
a milán ellen jácott utoljára jól és a milánban fog megint jól jáccani (rem)
Bár igazad lenne !!!Robi_Santiago7 írta:lionelmessi19 írta:Mondtam én egy szóval is hogy az nem volt remek? Sőt, azthiszem kiemeltem, bár mint egyetlent szinte, de pozitívumot.
a milán ellen jácott utoljára jól és a milánban fog megint jól jáccani (rem)
lionelmessi19 írta:Mondtam én egy szóval is hogy az nem volt remek? Sőt, azthiszem kiemeltem, bár mint egyetlent szinte, de pozitívumot.
Kaká akkor még nem volt Milan játékos. Utánna következő szezonban igazolták.Valbali írta: Már kb. a 2003-mas BL győzelmet is ugyanez a csapat nyerte meg: Dida,Nesta,Maldini,Kaladze,Pirlo,Gattuso,Seedorf,Ambrosini,Kaká,Inzaghi
Andris!lionelmessi19 írta:Ugyan Tamás, már a VB-n is kifejezetten gyengén játszott, és az azt követő szezonban is jóformán csak a sok szabadrúgás és büntető gólja adott valami pozitívumot..
Ronnie most már nem tudja hogy hova akar menni. Nagyon bizonytalon !!!Robi_Santiago7 írta:mert ronnie a milánba akart menni nem a citybeMichaaBee írta:20 millio??? a city 32 millat adott volna, igy meg csak 20. nem hiszem el, h ezt hogzan lehetett igy el...... na mind1, ez van![]()
ui.: amugy udv californiabol
Igen az szép gól volt. Azt a meccset elveszítettük sajnos én is ugy tudom.matyi02 írta:Amit az atd.madridnak löt golt az olozosat azt én egy bulin látam qva jó buli volt de benyomtam a TV-t mondom had lásam az álást xD és volt ot madridista is az is tátot száljal nézte és én ugy ledöbentem az örömtöl hogy jó kis spanyol Sangriával leöntötek ... de aszem azt a mecset elvesztetük
mert ronnie a milánba akart menni nem a citybeMichaaBee írta:20 millio??? a city 32 millat adott volna, igy meg csak 20. nem hiszem el, h ezt hogzan lehetett igy el...... na mind1, ez van![]()
ui.: amugy udv californiabol