Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, nagy részben ezekre a hozzászólásokra van szükség. Respect! Egyetlen hozzáfűznivalóm csak annyi, hogy a Milannak tényleg maximum a vezetősége miatt akad szégyenkezni-valója, a világ egyik legnagyobb maffiójója és segédje, Berlus-Galliani tengely.andrijcar írta:Sziasztok!
Először is kérnék mindenkit, hogy mellőzzük egymás csapatainak becsmérlését.
A 2006 tavaszi Bl elődöntőben mindkét mérkőzésen baráti hangulat uralkodott, a két klub példaértékű hozzáállást mutatott be. Ezért sem értem egyesek miért becsmérlik így a Milant.
Ne felejtsétek el, mi is veszítettünk el igazi sztárt 2006-ban, amikor Shevchenko eligazolt. Mindenkinek fájt a dolog, mégis tisztelettel beszélünk róla, még ha egyeseknek szálka is az indok, amivel eligazolt. A szurkolók közt nézte végig az utolsó meccset.
Értetlenkedve néztem, ahogy az elmúlt évben a Barca szurkolói (főleg a kintiek) szidalmazták a játékosokat, köztük Ronaldinhót. Deco, Eto'o és ő nélküle nem lett volna Bl győzelem és bajnoki cím. Lehet egy játékosnak gyenge szezonja, csinálhat hülyeségeket, de a klub rengeteget köszönhet neki. Ha a Barca szimpatizánsok kicsit megértőbbek és nem fütyülik ki a sztárokat, talán többet ért volna. Esetleg maga a játékos is másképp áll a dolgokhoz. Így viszont biztos volt, hogy el akar igazolni.
Nálunk elképzelhetetlen, hogy egy játékost, főleg egy szimbólumot így kezeljenek a szurkolók. Bírálni lehet, megjegyezni, hogy kapja össze magát stb. Na de 1 méterről az arcába üvöltözni, kifütyülni és hasonlók, szerintem nem.
Mi milanosok mindenesetre örülünk annak, hogy hozzánk jött és amint látható volt, igyekszünk a kedvében járni. Ha egyszer a régi fényében csillog majd, az csak így érhető ell. Kötekedéssel, cikizéssel, kétkedéssel nem.
Nálatok még mindig maradt egy Messi, Xavi vagy Iniesta. Őket irigylem is tőletek, kiváló játékosok. Szerintem egy Ronaldinho még elfért volna, de ez már a múlt.
Sok sikert Nektek a bajnokságban és mivel most nem vagyunk ott a BL-ben is.
1. Egy Seria A 5. helyezett, UEFA-kupa indulós csapatról azért ne beszélj úgy cimbora, mint ami a csúcson van. Max a Manchesterre érvényesek ezek a szövegek.Alexq írta:
Még, h majd ö viszi a Milant a csúcsra!Milan a csucson van, a világ legeredményesebb futball csapata!Miről beszéltek??
Max a Milan viszi fel öt és újra a régi fényében csilloghat!
Ronaldinho nélkül az elmult években semmit nem nyertetek volna( csak, h ne egy oldalról nézzétek a dolgokat)
Ne arra az r10-re gondolj aki három éve csucsformában játszott, akkor lehetetlen lett volna potolni, de az utobbi két év dinhoját simán lehet potolni...PL: silvával.kapitány írta:rossz piros-feketében látni!szerintem nagyon jó lesz a milanban!látszik, hogy mennyire meghatódott és ebből erőt meríthet... sok sikert neki!!!nagyon nehéz lesz őt pótolni!főleg hleb szintű játékosokkal!!!eddig egy barca szintű játékost sikerült venni az idén, valdest!
bocsi, természetesen alvest!
Akkor tanuld ki a Hackelés művészetétLéfe írta:Én legszivesebben törölném ezt az oldalt.
The Italian press gives a lot of importance to the life of footballers off the pitch, how influential is your non-football life?DaNNy írta:...
Ez naon nagy Duma!!albicelesteX írta:Én nagyot csalódtam benne!Az ahogy előadja magát meg minden az utóbbi szezonjaihoz képest nagy színház az egész ember!CSalódtam benne!Ahogy járkál peckesen játsza a nigga-t mintha akkora G lenne a gettoból vagy nem is tudom!Ahelyett hogy focizott volna!Akart volna!