Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MILAN - During the press conference for the presentation of the new shirt, it was announced that the number which Ronaldinho will have on his shoulders is the number 80, from his date of birth. Dinho was in fact born on March 21st 1980.Csoppy írta:80??????
ez komoly?
a többi még zöldfülű!amíg nem elsznek 30(mindegy hogy játszanak) addig esélyük sincs csapatba kerülni:DCsoppy írta:hehe:D:D:DAz, h 5. lettünk és az uefában indulunk, csak azért van mert méltóképpen viselkedtünk a visszavonulóban levő játékosainkkal és bár nagyon szerettünk volna odaérni a a BL-be-nem sikerült-igy jön az uefa-nem kicsinyitjük és becsüljük le az ottani csapatokat mindent meg fogunk tenni, h megnyerjük!!!
ez jó:D
óóó istenem, a reál is viselkedhetne méltóképpen, még a di stefánó játszhatna fél évig...
Hiszek a búcsúmeccsekben de a búcsúidényekben nem. Az hogy méltóképpen viselkedsz olyan arcokkal, mint pl. Maldini (amúgy tényleg ikon ezt el kell ismerni) az nem azt jelenti, hogy a csapatod átlagéletkora 71...
A 30 játékosból 17 elmúlt már 30, illetve újabb 6 játékos 25... a maradék hét játékos (a csapat fiatal része): Digao, Darmian, Flamini, Abate, Paloschi, Pato, Aubameyang.
Pato, Flamini játszik. És a többi??
hehe:D:D:DAz, h 5. lettünk és az uefában indulunk, csak azért van mert méltóképpen viselkedtünk a visszavonulóban levő játékosainkkal és bár nagyon szerettünk volna odaérni a a BL-be-nem sikerült-igy jön az uefa-nem kicsinyitjük és becsüljük le az ottani csapatokat mindent meg fogunk tenni, h megnyerjük!!!
Lehet hogy Frek sok mindent elbaltáoztt az elmult 2 évben, de azt nagyon jól tette hogy ilyen hozzáállás után nem is nevezte a meccsekre. Így kívűről inkább az jött le hogy nem a focit akarja élvezni, hanem a bulikat.vilmso94 írta: Ronaldinhonak csak az kell hogy élvezze a játékot !! Ha élvezi akkor nagyon jól játszik. Barcába is az elmúlt 2 évben az volt a baj hogy nem élvezte a játékot. Főleg azok után amikor kispadra ültették .Még kezdő se volt .A multkor volt a Ronaldinho Messi barátai barátságos meccs azon is jól játszott nagyon , mert élvezte azért.
Az a helyzet hogy egy kicsit rosszul látod a dolgokat. Tudod a Barca nem engedte el az olimpiára Ronaldinho-t. Szóval neki mindenképpen el kellett igazolnia ahhoz h elmehessen.Alexq írta:gekkodan írta:Alexq írta:
4. Bottal járó Cafu bácsi-tisztelt minket valami miatt és méltóképpen el tudott bucsuzni-jah és Ronaldinho az uefa kupát választotta a BL helyett és ugye sokkkal kevesebbet is fog keresni!!Akkor most,hogy is vagyunk???Jah és aki a Barcát sikerre vitte-a milánban volt pályafutása csúcsán!! TISZTELET CIMBORA!
Tehát összefoglalva, én is osztom Andrijcar barátom gondolatait:
Sok sikert nektek a bajnokságban és jövöre a BL-be!
Remélem két év mulva a BL döntöt Barcelona-Ac Milan játssza majd!!
Jah és hogy még egyszer idézzelek RESPECT.
Most fejezzük be ezt a szúrkálódást és Milan témát!
S.
gekkodan írta:1. Egy Seria A 5. helyezett, UEFA-kupa indulós csapatról azért ne beszélj úgy cimbora, mint ami a csúcson van. Max a Manchesterre érvényesek ezek a szövegek.Alexq írta:
Még, h majd ö viszi a Milant a csúcsra!Milan a csucson van, a világ legeredményesebb futball csapata!Miről beszéltek??
Max a Milan viszi fel öt és újra a régi fényében csilloghat!
Ronaldinho nélkül az elmult években semmit nem nyertetek volna( csak, h ne egy oldalról nézzétek a dolgokat)
2. Mellesleg megjegyzem zárójelben, hogy az EB-győztes válogatott középpályájának a tengelyét (Xavi-Iniesta), a Barca adta, a legjobb játékos az EB-n pedig szintén csapatunk ikonja, Xavi lett. Úgyhogy ne magyarázzunk azért arról, hogy R10 nélkül sehol sem lennénk, mert 2 éve nincs Ronaldinhonk, mégsem az 5. helyen végzünk, hogy elindulhassunk az UEFA-kupában, mint a bottal járó Cafu bácsi és társasága.
Ha már ide jösz több tiszteletet kérünk! És ha azzal érvelsz, hogy egy jó szurkolói beszélgetés felér egy jó meccsel, akkor ne gyere ide támadni és döfködni, mert akkot totál ellentmondasz annak, amit hirdetsz.
Písz
de akkor most komoly lesz mert Roni mezek eddig nike-k voltak most meg Adidas:D hát sztem nem sokáig fogja támogatni akkor a Nike:Dvilmso94 írta:Pesze hogy a nike támogatta, még most is ő . De most "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos Jdjtrack írta:azért a Matrix papa sztem rendesen odapakol majd alá rangadónm:DDDDDDDD eddig nem a nike támogatta Ronit?:D most így kicsit gáz nem? erről ki mit tud?" neki ezt hordania mert a Milan mez szponzora az Adidas
Pesze hogy a nike támogatta, még most is ő . De most "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" neki ezt hordania mert a Milan mez szponzora az Adidasdjtrack írta:azért a Matrix papa sztem rendesen odapakol majd alá rangadónm:DDDDDDDD eddig nem a nike támogatta Ronit?:D most így kicsit gáz nem? erről ki mit tud?
Hát a Milanba : én is ugy láttam hogy elég elkötelezett meg akarja mutatni hogy számolni kell vele :Chris0527 írta:De ennek oka is van, az nem indok hogy nem élvezte a játékot. Neki ez nem csak az élvezetről keljen szólnia mert azonfelül hogy ez az élete ez a munkája is és némi alázatot kell mutatnia. Ha nem játszatják rá kell jönnie hogy miért nem és azért küzdeni hogy játsszon. Ahhoz képest a hírek arról szóltak hogy ő inkább a szórakozást választotta a munka helyett és hát ez meglátszott az eredményén. Szenvedett csak a pályán az utóbbi időben mikor játszott. Viszont a videón ahol bemutatják Milánóban ott elégedettnek tűnik és úgy láttam az arcán hogy elkötelezett és meg akarja mutatni ki ő. Kíváncsi leszek hogy sikerül neki.vilmso94 írta: Ronaldinhonak csak az kell hogy élvezze a játékot !! Ha élvezi akkor nagyon jól játszik. Barcába is az elmúlt 2 évben az volt a baj hogy nem élvezte a játékot. Főleg azok után amikor kispadra ültették .Még kezdő se volt .
De ennek oka is van, az nem indok hogy nem élvezte a játékot. Neki ez nem csak az élvezetről keljen szólnia mert azonfelül hogy ez az élete ez a munkája is és némi alázatot kell mutatnia. Ha nem játszatják rá kell jönnie hogy miért nem és azért küzdeni hogy játsszon. Ahhoz képest a hírek arról szóltak hogy ő inkább a szórakozást választotta a munka helyett és hát ez meglátszott az eredményén. Szenvedett csak a pályán az utóbbi időben mikor játszott. Viszont a videón ahol bemutatják Milánóban ott elégedettnek tűnik és úgy láttam az arcán hogy elkötelezett és meg akarja mutatni ki ő. Kíváncsi leszek hogy sikerül neki.vilmso94 írta: Ronaldinhonak csak az kell hogy élvezze a játékot !! Ha élvezi akkor nagyon jól játszik. Barcába is az elmúlt 2 évben az volt a baj hogy nem élvezte a játékot. Főleg azok után amikor kispadra ültették .Még kezdő se volt .
Ronaldinhonak csak az kell hogy élvezze a játékot !! Ha élvezi akkor nagyon jól játszik. Barcába is az elmúlt 2 évben az volt a baj hogy nem élvezte a játékot. Főleg azok után amikor kispadra ültették .Még kezdő se volt .A multkor volt a Ronaldinho Messi barátai barátságos meccs azon is jól játszott nagyon , mert élvezte azért.Mental_Theo írta:nem akarták olcsóbban eladni. ha annyit ér az értéke, miért nem akarta senki elvinni heteken keresztül? a Milan nem akart adni többet, mint 15 millió. ezek is jelentenek valamit nem? Ha legalább 50%-osan is akart volna teljesiteni az utolsó évében, vagy látszik rajta,hogy szereti a klubbot, meg köszönetet mondd,hogy itt játszhatott, még 35 millióért is el lehetett volna adni...de ő menni akart,'mit is' ? a barcára
Én nem szidom !!! Kedvenc játékosom Ronnie. Ronaldinho fan club az iwiwen lehet jelölni be : http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11076128Gomezinho írta:nemtudom miért kell igy beszélnetekróla ez megtörtént ami történt pár éve még a gyerekágyatokban őt istenitettétek most meg szidjátok összevissza! szánalmasok vagytok! Még igy is 25 milliót ér az értéke! Szerintetetk ez nem jelent valamit?hmm?? Nagyokosok!
Hát mondjuk a Milani bemutatkozása óriási volt 40 ezren voltak a San siroba örjöngtek a milan drukkerek hogy dinho odament.Milan nagyobb bemutatót csinált Ronaldinho részére mint a barca .Jó mondjuk akkor amikor ronaldinho ment a barcába, akkor még előtte nem volt olyan nagy sztár mint most !!! Nekem Ronaldinho a kedvenc játékosom és kivánok neki minden jót a Milanba,hogy ujra magára találjon !!!djtrack írta:sztem ott is kap elég hideget meg meleget:D ha ezt a teljesítményt nyújtja mint itt akkor csomagolhat sztem máris mert Ancelotti se fogja még a padra se leültetni akkor!! majd Adrianoval megnzik a bárokat:D