Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az nem a saját érdekük hogy Messi maradjon a selejtezőre, hanem a csapat érdeke.lui1698 írta:Én mindig úgy voltam vele, hogy egy játékosnak valahol fontosabb a válogatott,mint a klubja.
Hiszen csak a hazája válogatottjában szerepelhet ami nem minden napi esemény senki számára sem.
Messi is szerintem nagyon szeretné Argentínát képviselni az Olimpián.És ha a Barca vezetői kicsit is megértőek és a saját érdekeik elé helyezik a játékosuk érdekeit akkor elengedik.
Arról nem is beszélve, hogy a Messi nélkül lejátszott BL-selejtező remek teszt arra,hogy mennyire is működik csapatként a banda.
És majd akkor mi fog járni a fejében, ha nem mehet el, és Argentína sz.rul szerepel... Az, hogy neki ott kellett volna lennie.kovinho írta:Az meg a másik, hogyha Argentína megnyerné az Olimpiát, akkor Messinek mi fog járni majd a fejében. Szerintem is el kéne engedni. Ha Messin múlik az, hogy bejutunk-e a csoportkörbe, akkor meg is érdemeljük, hogy ne jussunk be.
sőt tudtommal a 23 éven aluliakat kötelező elengedni...Varga Tamás írta:Azt gondolom, holnap a FIFA egyértelmű és ma is borítékolható döntést fog hozni Messi ügyében. Azaz: Messit el kell engednie az olimpiára a Barcelonára.
Mire alapozom ezen véleményemet? Nos. A FIFA elsőszámú alelnöke Julio Grondona, aki történetesen az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke. A Barcának pedig nem kellene akadékoskodnia. Bele kellene gondolnia Messi fejébe és akaratába is: Ő menni szeretne. Milyen lesz a szájíze, ha jogi furfang alapján még sem mehet. Én nagyon mérges és csalódott lennék.
FőoldalNorDinho írta:messi megy az olimpiára vagy marad?
nagy lenne!!!lluisllach89 írta:Ha 11embert lehetne csak nevezni és köztük lenne Messi és elmenne, úgyis be kéne jutni. Ha végetér a második selejtező kör akkor sorsolnak v már előtte? Előtte nem? Mert már régen is osztották h 1 nagycsapat X vs Y győztesét kapja. Akkor meg ha netalán-tán MTK túljutna Feneren akkor megkaphatja Barcát?
a fórumban már 4329463582 szer megtárgyaltuk hogy ezek a mezszámok csak a felkészülési meccsekre vannak nem ez a véglegesskadi írta:mondtam hogy megkapja a 10-s mezt
Bocsi rosszul fogalmaztam, az erőviszonyokat a csapat összetételére értettem, nem az ellenfél csapataira, egy Oleguerrel és Gudjohnsennel felálló csapat nem olyan minőségi, mint egy Messivel felálló.Bányász írta:Ha az erőviszonyokat nézzük?![]()
Lentebb pont erről volt szó...nem tudom ki nyerte a skót bajnokságot de mondjuk biztosra mehetünk a Rangers ellen?Vagy biztosra mehetünk egy Fener ellen?Ezek ellen a csapatok ellen még Messivel se...nemhogy Oleguerekkel ahogy Te fogalmaztál..
És főleg úgy nem mehetünk biztosra senki ellen,h egyenlőre azt se tudjuk milyen erőt képvisel a csapatunk....
Ez azért súlyos kritika nem hiszem hogy csak messi-n múlik hogy bejutunk a főtáblára és miért ne jutnánk bematador írta:Ha Messi nélkül nem jutunk be a BL főtáblájára, akkor szerintem meg se érdemeljük, hogy ott legyünk a legjobbak közt