2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
és milyen vékonyMessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=KGuOWGYp ... re=related
Milyen fiatal volt... és ez lett a vége
Azért nem játszott mert a Brazil válogatottal készül az Olimpiára! :wiocsi60 írta:tegnap volt asszem ez a "tim kupa" olaszországban... lehet hogy hülye kérdés, de miért nem játszott ronnie???
Azért nem játszott mert a Brazil válogatottal készül az Olimpiára!tegnap volt asszem ez a "tim kupa" olaszországban... lehet hogy hülye kérdés, de miért nem játszott ronnie???
Az a vidi tényleg csak össze volt vágva... A Nike is kiadott anno egy közleményt miszerint a kapuba állt egy ember és mindig visszadobta neki a lasztit aztán összevágták a videót. De ha jól emlékszem az is benne volt hogy kétszer egymás után megtudta rúgni a kapufát de többször már nem sikerült neki.Zsoma írta:Barátom, ez akkora számítógép-trükk, mint a huzat...bnorbi82 írta: Az lehet, de most tláltam rá és embertől nem láttam még olyat, hogy egymás után 3x vagy 4x 16osról felsőkapufát rúg direkt úgy, hogy a labda le sem esik. Egyszerűen zseni.
Számítógéppel mindent meg lehet csinálni...(Ronnie is beismerte hogy ezt számítógéppel csinálták meg).bnorbi82 írta:
Az lehet, de most tláltam rá és embertől nem láttam még olyat, hogy egymás után 3x vagy 4x 16osról felsőkapufát rúg direkt úgy, hogy a labda le sem esik. Egyszerűen zseni.
Barátom,az sose volt számítógép trük.....Zsoma írta:Barátom, ez akkora számítógép-trükk, mint a huzat...bnorbi82 írta: Az lehet, de most tláltam rá és embertől nem láttam még olyat, hogy egymás után 3x vagy 4x 16osról felsőkapufát rúg direkt úgy, hogy a labda le sem esik. Egyszerűen zseni.
Barátom, ez akkora számítógép-trükk, mint a huzat...bnorbi82 írta: Az lehet, de most tláltam rá és embertől nem láttam még olyat, hogy egymás után 3x vagy 4x 16osról felsőkapufát rúg direkt úgy, hogy a labda le sem esik. Egyszerűen zseni.
Az lehet, de most tláltam rá és embertől nem láttam még olyat, hogy egymás után 3x vagy 4x 16osról felsőkapufát rúg direkt úgy, hogy a labda le sem esik. Egyszerűen zseni.vale írta:Nem , csak nem aktuális...bnorbi82 írta: És? Volt már linkelve? Vagy miért írod ezt?
Ez viszont az:
http://www.youtube.com/watch?v=x2WLSPgUqZI
Nem , csak nem aktuális...bnorbi82 írta: És? Volt már linkelve? Vagy miért írod ezt?