Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miért sajnos már nem a mi csapatunk tagjavilmso94 írta:Ronaldinho nem játszott jól , sajnos
Így még talán a magyar u19-es csapat is eltudott volna focizni...R80 amit mutat...és még visszafogja nyerni a formáját igaz még csak az elején vagyunk,de ez az R80 nem hinném,hogy vissza nyeri a formáját...ja és Messi+Agüero majd okatatnakbarca99 írta:Rossz nézni, mit csinál. Bár összességében a brazilok is gyengék, egy félidő elég volt a szenvedésből. Remélem az argentínok majd oktatnak.
Na ja ezért kellett sirni hogy menni akar az olimpiára...Kinevetik szerintem, mert ez elég vérszegény produkcio...olimpiát biztos h nem nyer ez a csapat.barca99 írta:Rossz nézni, mit csinál. Bár összességében a brazilok is gyengék, egy félidő elég volt a szenvedésből. Remélem az argentínok majd oktatnak.
kössznorbert55 írta:13:45d.OR írta:hány órától játszik Argentína?
13:45d.OR írta:hány órától játszik Argentína?
kösz az info-t. lessükmademan írta:Na lássuk mire képes r10 az olimpián!!!!
akit érdekel a eurosport adja a meccset 11kor!!!
délután meg argentina játszik...
Ronaldinhonak kellet volna csinálni egy bucsú fellépést a barcában . De még az előtt amikor a Milanba ment volna . Nem igy mert ez elég rosszul sült el , de most már mindegy elment .MichaaBee írta:igen, erre én is gondoltam. miért kellett ez most? egyszerűbb lett volna, ha ezt megtartja magának és nem nyilatkozik semmit. legalább megpróbálhatná elérni, h mindenki a BL-győzelemre emlékezzen, és a 2005-ös évre. ne pedig arra, amikor hajnali ötkör szórakozó helyen leltek rá szambázni sérült izomzattalnoname írta:Miért nem tudott "szépen lelépni"?!
Kellett ez?
igen, erre én is gondoltam. miért kellett ez most? egyszerűbb lett volna, ha ezt megtartja magának és nem nyilatkozik semmit. legalább megpróbálhatná elérni, h mindenki a BL-győzelemre emlékezzen, és a 2005-ös évre. ne pedig arra, amikor hajnali ötkör szórakozó helyen leltek rá szambázni sérült izomzattalnoname írta:Miért nem tudott "szépen lelépni"?!
Kellett ez?