2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eaglebarca írta:Ti hol nézitek ezt? A Duna TV élőben adta és már rég vége van a meccsnek (na jó, nem mondom el a végeredményt>BlAuGrAnA HeArT< írta:Igen Riquelme passzából befejezte a ziccert!! Most szabadnak érzi magát, his morale is sky-highRáadásul még nagyobb tiszteletet érez a klub iránt h elengedték. Nah Elefántok ki is egyenlítettek:S 1-1
)
Ti hol nézitek ezt? A Duna TV élőben adta és már rég vége van a meccsnek (na jó, nem mondom el a végeredményt>BlAuGrAnA HeArT< írta:Igen Riquelme passzából befejezte a ziccert!! Most szabadnak érzi magát, his morale is sky-highRáadásul még nagyobb tiszteletet érez a klub iránt h elengedték. Nah Elefántok ki is egyenlítettek:S 1-1
Abszolút egyetértek. Az utóbbi 2 évben sem a nagy játékosok hiányoztak a Barcából, hanem a motiváció, a csapatszellem és a küzdeni akarás.Scumy írta:Nekem jobb ötletnek tűnik hogy elengedték: Jó a vezetőségek, mert nem maga alatt vágja a fát, jó kicsi Messi lelkivilágának, és jót tesz a csapatnak is hogy kicsit szokja a légkört messi nélkül, "tanuljanak" meg nélküle is darálnisocio66 írta:Azért jobb lenne ha itt edzene, a csapattal,elvégre ez a csapat rá épül,ő az új Barca legfontosabb embere.![]()
Nekem jobb ötletnek tűnik hogy elengedték: Jó a vezetőségek, mert nem maga alatt vágja a fát, jó kicsi Messi lelkivilágának, és jót tesz a csapatnak is hogy kicsit szokja a légkört messi nélkül, "tanuljanak" meg nélküle is darálnisocio66 írta:Azért jobb lenne ha itt edzene, a csapattal,elvégre ez a csapat rá épül,ő az új Barca legfontosabb embere.
Skundrr írta:Szerintem nem fogják visszahívni. Meg van az erkölcsi győzelem, és ez elég Laportáéknak. A kicsi Messi szeretne maradni, hát maradjon, nyerjen Olimpiát, és jöjjön haza boldogan, és tegyen minkrt is boldoggá, a csodás játékával.
Más: Nem látok bele a fejekbe, de van egy olyan érzésem, hogy ez a "nem kell Eto'o" szöveg, csak egy, nagyon okos pedagógiai húzás vot Pep részéről, melynek az volt a célja, hogy egy kicsit hejre tegye Eto'ot. Ne gondolja már hogy ő xaharja a spanyolviaszt. Ezzel Pep azt tudatosította benne hogy ő is csak egy játékos, és ha menni akar, menjen.
Nos a csatát megnyerte, mert Eto'o maradni akar, és dolgozik, mint a kisangyal.
Hát ez a mi jó Pepünk ne tuda bánni a játékosokkal?
Még azt is el tudom képzelni, hogy közben lezsírozta Laportáékkal, hogy ne adják el semmi pénzért.
Csakka Barca
fefike830 írta:szevasztok! Mi a véleményetek? Messi játszani fog az Olimpián? Szerintem engedni kellene, még a végén megsértődik, és itt hagy minket![]()
Ezt én nagyon enm szeretném... Mi a véleményetek?
Fején találtad a szöget. Teljesen igazad van.Ronaldinho 17 írta:Pep második hatalmas hibáját követi el pedig még el sem kezdődött a szezon.( az első az hogy "nekem nem kell Eto'o", jah hogy azért nem kell mert nem tudja kezelni...Mourinho sztem nem küldené el, hisz csak kicsit rendet kell tenni az agyában és sorszalagon jönnek tőle a gólok)
Messi meg rohadtul meg fogja utálni Pep-et hogy ha nem játszhat az olimpián, a játékára is hatással lesz ez, nem lesz kedve motivációja stb.... ebből nagyon rosszul fog pep kijönni. Nem őt kellett volna edzőnek! Azért mert katalán és megnyerte a 4-ed osztályt...hűha