Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Má bocs azok nem amatőrök csak fiatalok max 23 évesek!!!Szted Messi amatőr???>BlAuGrAnA HeArT< írta:tehát ugye Aranycsapat idejében tele volt profikkal de azóta ilyen nincs, max 3 túlkoros meg ilyenek... most már vágod?:DMeNnOn írta:milyen amatőrök vagy mit beszélsz?xDDDDD
de ők szerintem nem amatőrök hanem szimplán fiatalok>BlAuGrAnA HeArT< írta:tehát ugye Aranycsapat idejében tele volt profikkal de azóta ilyen nincs, max 3 túlkoros meg ilyenek... most már vágod?:DMeNnOn írta:milyen amatőrök vagy mit beszélsz?xDDDDD
tehát ugye Aranycsapat idejében tele volt profikkal de azóta ilyen nincs, max 3 túlkoros meg ilyenek... most már vágod?:DMeNnOn írta:milyen amatőrök vagy mit beszélsz?xDDDDD
Ámen!>BlAuGrAnA HeArT< írta:Amúgy én meglepődtem h többnyire ugye elvileg amatőrök játszhatnak de nagyon sok taktikai fault volt és elég kemény meccs volt amennyit láttam belőle. Agüero most nem pörgött annyira mint tőle azt megszokhattuk de amilyen kombinációkat toltak nem semmi! El tudnám nézni Unicefes Nike mezben
Eaglebarca írta:Ti hol nézitek ezt? A Duna TV élőben adta és már rég vége van a meccsnek (na jó, nem mondom el a végeredményt>BlAuGrAnA HeArT< írta:Igen Riquelme passzából befejezte a ziccert!! Most szabadnak érzi magát, his morale is sky-highRáadásul még nagyobb tiszteletet érez a klub iránt h elengedték. Nah Elefántok ki is egyenlítettek:S 1-1
)
Ti hol nézitek ezt? A Duna TV élőben adta és már rég vége van a meccsnek (na jó, nem mondom el a végeredményt>BlAuGrAnA HeArT< írta:Igen Riquelme passzából befejezte a ziccert!! Most szabadnak érzi magát, his morale is sky-highRáadásul még nagyobb tiszteletet érez a klub iránt h elengedték. Nah Elefántok ki is egyenlítettek:S 1-1
Abszolút egyetértek. Az utóbbi 2 évben sem a nagy játékosok hiányoztak a Barcából, hanem a motiváció, a csapatszellem és a küzdeni akarás.Scumy írta:Nekem jobb ötletnek tűnik hogy elengedték: Jó a vezetőségek, mert nem maga alatt vágja a fát, jó kicsi Messi lelkivilágának, és jót tesz a csapatnak is hogy kicsit szokja a légkört messi nélkül, "tanuljanak" meg nélküle is darálnisocio66 írta:Azért jobb lenne ha itt edzene, a csapattal,elvégre ez a csapat rá épül,ő az új Barca legfontosabb embere.![]()